רציתי לדעת כמה דברים...

THEDUDE911

New member
רציתי לדעת כמה דברים...

האם לפ"פ יש אלבום שמוקדש רק לבלוז? והאם יש להם אלבום עם הופעות חיות מהUFO? או בכלל הופעות חיות שכללו את כל חברי הלהקה כולל סיד ווטרס?

Shakty

New member
יש הופעות יחד עם סיד - אבל לרוב

באיכות גרועה. יש את ההקלטות לBBC מ 67 שהוקלטו ב UFO באיכות לא רעה יצא בוטלג בשם ראהמאדם שמרכז את רוב ההקלטות מהUFO ועוד.

THEDUDE911

New member
התכוונתי למשהו מקורי שאפשר לקנות

ומה לגבי השאלה השנייה שלי לגבי דיסק שמוקדש רק לבלוז?

GingerBread Man

New member
לא אבל יש כמה שירי בלוז

1. Seamus מהאלבום Meddle 2. Biding My Time מהאלבום Relics 3. בהופעות שלהם לקראת שנות השבעים, הם עשו קטע בלוז, שלפי בוטלג שיש לי (לא יודע איזה) פשוט נקרא בלוז. אם יש עוד אז תוסיפו, גם אני אשמח לדעת.

THEDUDE911

New member
אני יודע שיצא להם לנגן בלוז

ובגלל זה שאלתי, האמת שמוכר לי הבלוז שלהם רק בתקופה שאחרי ווטרס וסיד. לגבי Binding my time לא שמעתי עליו מאיזה תקופה הדיסק(אחרי סיד?)? האם הדיסק טוב?

GingerBread Man

New member
אני לא בטוח

אני חושב שזה מעין אוסף של כל מיני סינגלים, חלק מתקופת סיד וחלק אחרי סיד.

Shakty

New member
BIDING לא נמצא בMORE

הוא נמצא בRELICS - זה היה חלק מהמופע THE MAN חלק שנקרא WORK\AFTERNOON קטעי אימפרוביציות של בלוז נמצאים בבוטלגים שונים שלהם.

אין להם אלבום בלוז

הפלויד הושפעו ממוסיקה שחורה, כמו כולם, אבל הם ניתקו משורשיהם ב-R'n'B עוד בימי סיד בארט. סיד במכוון חרג מהמתכונת המקובלת של שירים, כאשר אימץ ושכלל את הפסיכדליה (מהזן הבריטי). דייויד גילמור נותר נאמן למקורותיו בבלוז עד היום, אבל באלבומים של הפלויד הוא נקט בקו "פלוידי" לגמרי. אין אלבום רשמי עם הופעות של הפלויד עם סיד בארט. כפי ש-Shakty אמר, יש הקלטות אודיו לא חוקיות שהוקלטו ע"י הקהל בשתי הופעות שלהם בשנת 1967, באירופה. ההקלטות הן באיכות ירודה מאוד. בנוסף, ישנם קליפים שלהם עם סיד, חלקם שנעשו במיוחד כפרומואים (לקידום מכירות), והם מומלצים מאוד לצפיה. היו גם צילומים של ה-BBC מהופעה שלהם ב-UFO, אבל החלק היחיד ששרד הוא הביצוע ל-Astronomy Domine; הצילומים שלהם מהתכנית top of the pops אבדו לנצח. biding my time מופיע רק ב"רליקס". הקטע נכתב במקור ליצירה The Man and The Journey, עליה תוכל לקרוא ב"שאלות נפוצות" בחלק על דיסקוגרפיה (שונות).

למעלה