רציתי לדעת לגבי ציוד להודו ונפאל

ELADSC

New member
רציתי לדעת לגבי ציוד להודו ונפאל

העם כדאי לחסוך קצת בכסף שווה לקנות את הנעלים ואת התיק גב , בנפאל או הודו התכנון שלי לנחות בדלהי ב 23 בפברואר ומיד לנסוע לנפאל

ממממ....לפי דעתי לא

מהסיבה הפשוטה שאתה פשוט לא יודע מה אתה קונה... בפוקרה שבנאפל העיר שממנה יוצאים אל רוב הטראקים ישנם עשרות של חניות שמוכרות ציוד החל מחוט תפירה ועד לאוהלים וכל מה שתרצה... יש שם כמובן תיקים ונעליים אבל הסיכוי שהם מזויפים גדול. אתה תוכל לקנות תיק ובזול זה נכון אבל אם הוא יקרע לך באמצע הטראק מה תעשה? או שהנעליים לא יחזיקו מעמד??? אם יש שני דברים שבהם לא הייתי מתפשר אילו הם התיק והנעליים. עדיף להשקיע בהם וכך תוכל לצאת לטראק בראש שקט וללא דאגות עם תיק שישב לך טוב על הגב ולא יכביד עליך או לא יהיה מותאם לגב שלך ואז כל הטיול פשוט יהפוך לסבל כל כמה דקות תעצור הכתפיים יכאבו נורא (טיילתי עם אנשים שהייתה להם בדיוק את אותה הבעייה) ובוא לא נשכח שהתיק ישמש אותך שנים רבות ולעוד הרבה טיולים נוספים. הינה כנס לכאןהיה שדיון קצר על תיקים שם גם תמצא מקום שבו ניתן למצוא ציוד מעולה במחיר שווה לכל נפש

syair

New member
תרמיל

לגבי תרמיל כמו שאני מכיר את רוב הישראלים, שוכרים סבל שיסחוב עבורם את התיק, ככה שאם גם אתה מתכוון לעשות זאת, לא הייתי קונה את התיק עם מערכת הגב החממה ביותר, אלא משהו פשוט. לגבי נעליים, לי היו נעליים פשוטות שקניתי בארץ, שכחתי את היצרן, אבל הן נהרסו לי במהלך הטיול, ותאמין לי שזה סיוט להתקע באמצע טרק ושאין לך נעליים, למרות שתמיד אפשר לחשוב על משהו יצירתי.

sravaka

New member
לגבי תרמיל

גם אם לא לוקחים פורטר יש בפוקרה ציוד להשכרה. אפשר להשאיר את התיק הגדול באכסניה ולשכור תיק קטן. תרמיל של 25 ליטר הוא אידאלי לטרק מסודר כמו האראונד אנפורנה.

ELADSC

New member
תיק כימבנתי

חבר של אמא שלי עובד בסוכנות נסיעות אמר שמשיג את כל התיקים של קל גב ב 50 אחוז הנחה , הלכתי לחנות רגילה רשמתי את הדגם ואת הנפח של התיק,ששמה בחנות עלה 980 שח, אז הוא משיג לי אותו ב 460 שח(נפח התיק 75+15) מה שחסר לי זה נעלים ואת זה הוא לא משיג בהנחנ

בבקשה המקום הזול ביותר

שאני מכיר שמוכר ציוד למזרח... חנות בשם "לכל הרוחות" היא נמצאת בקיבוץ גבעת חיים מאוחד מספר הטלפון של החנות הוא: 6368489-04 הם מאוד נחמדים תתקשר יגידו לך אילו נעליים יש להם עכשיו ומה המחירים שלהם... כמו כן תוכל לקבל שם יעוץ והדרכה ואפילו הסבר איך להגיע אליהם.... שווה מאוד לקפוץ לשם את הנעליים שלי גרמונט סולייה קוולאר קניתי ב-380 ש"ח אותה הנעלב-ד-י-ו-ק אותו הדגם הכל אותו הדבר עולה ב-למטייל 750 ש"ח גם את התיק קניתי שם תיק של LOW 75+15 בסביבות 500-600 ש"ח במקום 1200

ELADSC

New member
כן שמעתי , שם באמת אני

מתכוון לקנות את הנעלים ואת שאר הציודים אחרונים כמו גרבים כדורי יוד וכו

למעלה