רציתי לדעת מה אתם חושבים...

giri

New member
עבודה יפה!

אם כי קצת מוזרה על הרקע... הייתי מטשטשת את הרקע במקומך בפילטר אומנותי כלשהו שיראה מצויר יותר... אבל בהחלט יפה.

Humus_Chipsalat

New member
זה מה שקורה כשעצלנים :)

אז ניסיתי לעשות עבודה "קולאז´".... לא ממש יצא... למרות שבדיוק עכשיו שאמרת את זה .. נגיד להעביר את זה בפילטר של צבעי מים או משהו כזה... הממממ... גירי, את גדולה ^_^

yonabarak

New member
ובעמדת המבקר...

קודם כל הציור מוצלח ונותן תחושה אמינה באופן כללי. לזה תורמת התנוחה שהיא משכנעת וטובה. גם הצביעה עזה ושלימה. כמה הערות: היד המחזיקה בקשת עשויה לא טוב. ממליץ כרגיל לעבוד מהסתכלות, ובמקרה הזה זה קל: מחזיקים ביד אחת מקל של מטאטא ומציירים אותה ביד השנייה.. גם הגלימה לא נופלת בקפלים משכנעים, בייחוד בצד של היד שמחזיקה בחץ. לא נראה כאילו היא מצייטת לחוקי המשיכה.. הטיפול בחוט של הקשת טוב. החזה נראה טוב, אבל הקוביות בבטן סכמתיות ולא ריאליסטיות. הקשת הזאת סביבן היא משהו יותר מורכב במציאות. ובאופן כללי יותר: הצביעה עובדת על סכימה של פס בהיר לאור ופס כהה לצל, מה שקצת נותן תחושה של אפקט בבל בפוטושופ. למשטחים שונים נפחיות שונה, ואופן הצללה והארה שמתאים לצורת המשטח.

Humus_Chipsalat

New member
מסכים ומעריץ את הביקורת...

באמת ביקורת רצינית... שמראה את כמות הידע העצומה בנושא.... תודה
בכל אופן... את רוב התיקונים הספציפיים האלה ראיתי בציור (למעט הגלימה שזה באמת עוזר, שוב תודה) אבל... הבעיה היא שראיתי אותם כשהציור כבר היה צבוע... אז את התיקונים פשוט ניישם בציורים הבאים. שוב תודה. -יום טוב

The Crusader

New member
ליאור...

פששש אני לא אעיר כי כבר אין מה להוסיף אבל סחטין שיחקת אותה ^_^

hsotrt

New member
איש!!!!!!

השתפרת!!! מצויין!!! אהבתי מאוד!!! יש לך את זה!! אני גאה בך! בלה...

hsotrt

New member
אבל...

כך, האחיזה בקת הקשת נורא רופפת...אני מחזיק את הקשת שלי(כקשת בעל וותק) עם האגודל מעל שלוש אצבעות והקמיצה מזדקרת...כך יורים חץ! והנוצות על גבי החצים לא כל כך משכנעים, למרות שזה פרט שולי זה מוסיף... השרירים מצויינים וטובים יותר מהשרירים הקודמים שעשית, אהבתי נורא את החגורה, יש תחושה מצויינת של קפלים! מצויין!

Humus_Chipsalat

New member
היי תודה רבה ^_^

צודק בהכל... ניישם אבל בציורים הבאים ^_^ (באמת קשת? עכשיו זה ספורט שלא ידעתי שקיים...) שוב תודה. -חומוס פור-אבר.

למעלה