רציתי לדעת מה דעתכם על הסיגנון

omribrz

New member
רציתי לדעת מה דעתכם על הסיגנון

כתיבה של שלמה ארצי אני האמת לא כל כך אוהב את הסיגנון כתיבה שלא כי זה לא כל כך מובן אבל השיר שהוא כתב לשרית זה שיר נחמד אבל יש בו כמה דברים לא הגיונים לפי דעתי אולי גם אתם שמתם לב למשל שהוא כתב יקח זמן עד שהאבנים שוב יהפכו למים או למשל עצור את השעון מחום וזמן נמאס לו ומהי דעתכם?

שושיתה 1

New member
לדעתי כל הדיסק הזה מושלם!!!

כל הכותבים כל המלחינים עשו עבודה מצוינת בדיסק הזה.

omribrz

New member
נכון שי אבל אני התכוונתי

לסיגנון כתיבה של שלמה ארצי

שיר נחמד

טיפה מוזר,אבל אחלה

say21

New member
על השיר הזה..

הייתי מוותר באמת!! תעשו טובה מה זה השיר הזה?!? הכל מהמם חוץ מזה!! כול פעם שאני מגיע לשיר הזה אני צריך להעביר בעסה כל השירים מדהימים באמת עם קצב בן זונה אבל זה ממש לא ...

חחחח עומרי זה לא מחום הזמן נמאס לו

זה מחוג הזמן נמאס לו חחחחח שיר נחמד קצת מוזר מבחיחנתהמילים אבל הלחן כזה שקט מלודי יפה והעיבוד והבייצוע מעולים

Music4Life

New member
על שלמה ארצי......

אני מחבבת אותו..לא שומעת אותו בכלל..אבל יש לו מלא שירים שאני אוהבת! הוא זמר איכותי ונפלא לדעתי. אבל לא הייתי הולכת להופעה שלו... אני לא מסכימה איתך עומרי אם מה שאמרת (או מי ששזה לא היה..מקווה שלא התבלבלתי) שהוא כותב מוזר...עם הקטע של "האבנים יהפכו למים" אתה לוקח את זה במובן מילולי וזה לא מה שהשורה הזאת מתכוונת אליו... השיר שהוא כתב לשרית "ונמריא" ממש לא מוצלח לדעתי, אני לא טורחת לשמוע אותו בכלל, מעבירה...לא אוהבת...חבל שאת השיר דווקא הוא כתב לה ולא משהו טוב...אבל שיהיה. זה השיר היחיד שאני ממש לא אוהבת...

מושיק20

New member
ונמריא../images/Emo160.gif או ננחת ../images/Emo160.gif

יש לשלמה ארצי לחנים מעולים
הטקסטים שלו חסרי הגיון לעתים. לדעתי הוא לא זמר איכותי
הוא זמר מיינסטרים שמצליח לתת לקהל את מה שהוא אוהב - שירים קליטים עם לחנים טובים. השיר שהוא כתב לשרית "ונמריא" הוא שיר מיותר (לדעתי) בדיסק החדש
זה שיר שמשמיעה לשמיעה אני שואל את עצמי: "למה"
למה השיר הזה
כל השירים יפים אחד אחד
אפילו את 'במועדון' שלא כל כך אהבתי התחלתי לחבב. אבל "ונמריא" לא מצליח לייצר ריגוש/עניין או האזנה נעימה
בקיצור: מיותר....

Music4Life

New member
את "במעדון" חיבבתי ישר!

יש לו פזמון מזה יפה...שומעים שם ממש את הקול של שרית, רק תאזינו לזה, אני אישית נמסתי... שיר טוב! סגנון יווני כזה!

חח זהו זה הזכיר לי מסעדה יוונית

כאילו היא שרה על מסעדה מול הים משהו כזה..והמוזיקה בסגנון יווני עדיין אני לא אוהבת תשיר המועדון....תמיד אני מעבירה לשיר שאחריו

אח שלמה ארצי הזה...

לא מתה עליו לא מתה על השירים שלו ולא מתה על השיר...שיר בסדר, נחמד...

Music4Life

New member
ניקול ../images/Emo26.gif אהבתי...

מסעדה יוונית...כמה מתאים הא? ועוד היא אומרת שהיא תרקוד שם על השולחן, (תעשה שמח) וכולם ישתו איתה חופשי חופשי...נו הלוואי עליי! העיקר שיהיה גישה חופשית אל שרה אהובתי
לפני שאתן צוחקים עליי, אני די מתלוצצת כן?

חחח

לרקוד על השולחן זה מזה כיף...לא צוחקת..רציני לפני שנה בחתונה של דודה שלי רקדתי על השולחן (לא משנה שעוד שנייה שברתי אוות חחחח)...אני גם יכולה סתם לעלות על שולחן ולרקוד חחח... מסעדה יוונית? וואלה חחחח לא חשבתי...חחח מתאים...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif יותר סגנון *ספרדי* מאשר

יווני! לא יודעת, הוא מזכיר לי שיר של ג'ניפר לופז בספרדית! אהבתי דווקא את השיר "במועדון"

omribrz

New member
אור כנס רגע:

אני לא טעיתי אתה יכול להתסכל בחוברת מילים שכתוב:עצור את השעון מחום וזמן נמאס לו גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל זוהי טעות תסתכל בחוברת מילים

למעלה