רציתי לדעת מה דעתכן

samiro

New member
רציתי לדעת מה דעתכן

שלום - אני בונה כרגע אתר חדש לנשים. לי הוא נראה בסדר גמור ונוח אבל בתור גבר, אני לא אופציה כאן. רציית לדעת מה דעתכם (הנשים), על האתר - מבחינת נוחות עיצוב ושילוב צבעים. אתן לא צריכות להיות גסות :p האתר בשלבי בנייה, ולא להתייחס לתוכן הוא עדיין בבניה כמו שאמרתי...

E D G Y

New member
דעתי היא שהתוכן מאוד משעמם.....

יש יותר בלהיות אשה מאשר להתעסק בציפורניים, שיער ושפתיים..... העיצוב נחמד. לי מאוד נמאס שעיתוני נשים מנמיכים את העיסוקים הנחשבים לנשיים לאיזורים מסויימים מאוד שבד"כ קשורים לחיצוניות וגידול ילדים. יש לנו עוד דברים בראש......

samiro

New member
כמו מה

בשביל זה אני שואל, היתי רוצה לדעת מה יותר מעניין - מה שווה להכניס - על מה יהיו דיונים... תודה מראש.

E D G Y

New member
טלי כבר כתבה כמה רעיונות יפים....

בנוסף, מאמרים על מעמד האשה, פמיניזם, בינו לבינה, מיניות נשית, פוליטיקה, פסיכולוגיה ועוד.....

spooni

New member
אני להבדיל מEDGY חושבת שאנו מתוקות

לגבי האתר ...חסר בו נשמה... כמו שיש כאן בפורום
אבל את זה יש רק כאן

samiro

New member
מה הכוונה.

מה הכוונה חסרה בו נשמה ? גולשים הכוונה?

בוא נגיד..

שאלו שכבר מטפחות ציפורניים בדר"כ יודעות כבר מה הן אוהבות .. ואילו שלא.. יש להן מניקוריסטית. האתר וגם השם פונה לגיל מאד צעיר ( 16 בערך?)ואתה מחמיץ את הבוגרות יותר.. שלא נכנסות לקטגוריה "מתוקות"(או שלא רוצות להכנס) הייתי משנה את השם.. למשהו פחות דביק.. והייתי מוסיפה כל מיני משפטים מצחיקים, כתבות, סיפורים קצרים על שני המינים, אולי אפילו מדור של טיפים לבינו לבינה..הורוסקופ,שאלות למומחה, שאלה נושאת פרסים במימון של איזה חברת יופי( נסחפתי?) וכ'ו.. בהצלחה

samiro

New member
אוקיי אבל

סבבה - תודה על הרעיונות אבל היתי רוצה לדעת למה את חושבת שהאתר פונה לגיל 16. השם לא אומר כלום, הרי תראי באיזה אתר אנחנו כותבים... השל שלו "תפוז". מי חשב שהאתר יגדל לרמות כאלה אבל הנה... וזה העניין - השם הוא הכי פחות חשוב - אם התוכן טוב - הכל ילך חלק. אני אקח מהרעיונות שלך, זה יכול להיות מעניין.

בגלל רבים"מתוקות"

אולי "מתוקה " היה יותר מדבר אליי.. פשוט להכנס לתוך רבים חמודי חמודי מתוקי - כולנו חמודות ומתוקות... זה מאבד את האינדיוידיואל ואם כבר דביק וילדותי כמו"מתוק" שיהיה יחיד... בטח לא רבים. ודרך אגב.. בתור אחת שבאה מהתחום. השם מאד חשוב. מאד. תפוז זה הרבה יותר ממה שנדמה לך.. עיצוב שלם על התפוז, מלא. לוגו, צבעים.. מילה עברית וחזקה.. זה משהו אחר. כמו שאורנג' הוא מותג. אבל מתוקות זה שווה ערך להיפות המקסימות.. וזה מזכיר לי את הניקים של הגברברים הצעירים באתרים השונים "רוני המלך" יוני הממהממם" ערן הכוסון" לולי החמודה" ענתוש" וכ'ו

samiro

New member
אלוהים.

תודה על תכובתך בכל אופן, מאיפה ההפלצות האלה על תמוז אני לא יודע. מעניין מה תגידי על וואלה, ועל בננות.. חחח תודה בכל אופן טלי

יקירי

ביקשת עזרה וקיבלת. ההפלצות היו על תפוז ולא על תמוז. ואללה זאת מילת סלנג שתפסה חזק. בננות-כמו מילה סלנג אבל גם שם עצם. מתוקות שם תואר פלצני ודביק. מה אתה רוצה? לך תקבל ביקורת מלטפת במקום אחר. ניסיתי לעזור לך עם ביקורת בונה. אתה לדעתי בגיל צעיר יחסית אז קשה לך להבין למה אני מתכוונת כי המוח שלך חושב.. ובצדק כמו בן 16. אבל זה לא אומר בהכרח שזה יתפוס. תלמד לקבל ביקורת. וכן. דווקא מאנשים שמבינים בעניין. תתפלא.

samiro

New member
אפשר לקבל ביקורת

ביקורת אפשר לקבל, אבל אין צורך להגזים אני לא חושב כשבן אדם רואה כתובת אינטרנט, הוא יתחיל לחשוב האם זה פועל שם תואר או מילת סלנג חזקה ! ואני ממש לא בן 16.. כמעט כפול מזה היתי אומר. אבל יש אנשים כנראה שרואים כתובת, ומתחילים לחשוב - אם זה שם תואר אני לא אכנס, ואם זה פלצני.. אז בכלל לא :) בכל אופן - מלא שמות אינטרנט פלצניים עובדים והולכים חזק ועושים מליונים (מאחורי השם הפלצני שלהם).

מה שניסיתי להגיד

זה בסך הכל שזה יותר מידי מזכיר לי את הבת דודה הקטנה השם של האתר. הקונוטציות של השם"מתוקות" על משקל "ברביות" על מקשק צ'יקיטיטאס" "קטנטנות" ודודידו לא רחוק)) בקיצור שם ילדותי.. נו.. אתה גבר.. .. אמרת שאתה כפול מ16.. בוא נאמר 30...תחשוב בראש של אישה.. שעברה צבא, עברה תיכון, עברה משברים, עברה סקס.. בסוף נכנסת לאינטרנט ורואה את השמות הבאים "מתוקות"/ סוד נשי /נישנושים לנשים/ סגול/ סודות מגונים /דיווה/ גיוונים ועוד.. לאן היא היתה נכנסת קודם ולאן אחרון. תעשה סקר תשאל את הבנות כאן.

ועוד משהו

זה לא שהם יעברו על מנוע החיפוש ויגידו זה פלצני.. זה שזה פשוט לא ימשוך אותם.. לא הכל קונים ע"פ התוכן.. לפעמים השם עושה את כל ההבדל.. אם היו מוכרים את מילקי באריזה אחרת והיו קוראים לו "מוצר חלב" יש הבדל גדול ממילקי.. אפילו אם רק היו מוסיפים את המילה "מוצר חלב מדהים" זה היה עושה את ההבדל. לא משנה אני לא הולכת לעשות לך הרצאה שיווקית. סבבה. טוב לך עם מותקות בהצלחה) שאלת עניתי. זה לדעתי סוג של פתיח לא מוצלח. וחבל כי האתר יכול להיות פוטנציאל לא רע. כי אין הרבה אתרים רק לנשים

samiro

New member
כל הדומיינים תפוסים

חיפשתי שמות הרבה יותר יפים לאתר פשוט כולם תפוסים וריקים ישראלים קונים אותם במאות שקלים - שמים אותם בצד, וכשמגיע פראייר מוכרים אותם בעשרות אלפי שקלים... לי אין את זה ולכן זרמתי עם השם הפנוי שמצאתי

spooni

New member
חסרה בו נשמה הכוונה היא ...

לדעתי כמובן ... שאין בו נשים פעילות כמו בפורום כאן שממש ממש אכפת להן מהנשים האחרות באתר. וזה מה שקורה אצלנו בפורום. האתר שלך עד כמה שהתעמקתי הוא נחמד וקליל. אם הוא מצליח למה אתה רוצה לשנות אותו ?

samiro

New member
הוא עדיין חדש

אני לא אמרתי שהוא מצליח, האתר עדיין חדש וחסר גולשים. אני רוצה שהוא יראה טוב ויכיל חומר ואז אני אדאג לפרסם אותו בינתים ברור לי שהוא מת.

למעלה