רציתי לדעת מה הסיפור מאחורי

מ מ מיתר

New member
רציתי לדעת מה הסיפור מאחורי

השיר מדרגות לגן עדן של לד זפלין ומה זה ששומעים הפוך אז שומעים איזהשהוא מסר גלוי למה היום שמעתי את זה ולא הבנתי ומה אומרים במסר מה המטרה?.... בקיצור מקרוני זה טעים........

סטיירויי

אז בקשר ל"מסרים מהשטן" לא נראה לי שאף אחד יוכל להגיב ברצינות. אני אישית לא חושב שיש כאן משהו מכוון, רק צירוף מקרים ןשמיעה סלקטיבית ביותר. בקשר לפירוש של השיר, גם כאן יש הרבה חילוקי דיעות, וכבר קישרו אותו בקשר להכל. אבל הנה הסבר של חבר הפורום שבצורה פשוטה מסביר המון משמעויות בשיר. הנה לך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=847&art_id=5

melancholy man

New member
לא יודע

שמעתי את זה כמו שצריך, שמעתי הפוך. דוגרי, הפוך פחות יפה, כל השאר שטויות

drugii

New member
הקשר לשטן.

שלא יהיו אי הבנות. אני בכלל חושב שהם מדברים בשיר על משהו!!! אחר אבל סתם בקטע של אגדה, זה הולך ככה: ג'ימי פייג' התעסק במאגיות, כישופים וכל החרטות האלה וסחף אותו את שאר החברים ביחוד את פלאנט וכול זה בהשפעות אומני הבלוז מתחילת המאה שהיו מוערצים, משפיעים ונותני טון לחברי הלהקה וכאמור "מכרו" נשמתם לשטן (ראו ערך רוברט ג'ונסון ושות'). אז האגדה אומרת שהם אפילו לא כתבו את השיר אלא השיר נכתב מעצמו והם סה"כ סיפקו עט, דף ויד. את הסיפור ועוד כמה עלילות דם אחרות סיפקו ומספקות כל מיני תנועות נוצריות דתיות אדוקות וחרטטניות. בין קבוצות אלה מצויה אפילו קהילה יהודית-נוצרית שפועלת בארצנו בעיקר. שמעתי במו אוזני אנשים ששייכים לכול מיני קהילות אומרים זאת בקול רם!!! במהלך מסעותיי בעולם (גם בעיקבות המוסיקה). רק מה? אם תשאל אותם על מה השיר עוסק, תשובה לא תקבל..... אני חוזר, אומר ומדגיש: זה לא מה שאני חושב ולא הפירוש הנכון לפי דעתי. אני סה"כ כותב שמועות זדוניות.

"עלילות דם"..

כל כך מתאים פה להגדרה הזאת! עלילה שמישהו הפיץ לשם האינטרסים של עצמו..

This Is My Nick

New member
הבנת השיר היא שלך, לא של כולם.

אם אתה חושב שהוא מדבר על משהו אחד, יופי. אם על משהו אחר, גם יופי. אתה תבין את השיר איך שאתה רוצה וזה מה שחשוב. כל המסתורין האופף את השיר הזה רק מחזק את גדולתו. תהנה.

למעלה