רציתי לדעת מה זה פופרס

dopey_wizard

New member
אני אכתוב מה שאני יודע...

ואני לא יודע על זה הרבה... ממה שאני יודע וראיתי וניסיתי זה בקבוק קטן (בגודל של 3 פקקים של קולה בערך) ויש בו נוזל כזה מסריח ואיזה טבליה לבנה בפנים בתוך הנוזל, המחיר הוא בערך 100 שקל ומה שזה עושה זה אחרי שמסניפים את האדים שלו (על ידי הצמדה של הבקבוק לאף) זה עושה מין בום כזה בראש ואז מאבדים תצמך ומקבלים סחרחורת אם צחוק וסטלה מוזרה כזאת לאיזה 10-20 שניות... אחרי זה יש כאב ראש לחלק מהאנשים... לסיכום: ממש לא שווה 100 שקל וסתם עלוב...

Cody

New member
מדובר בדלק מטוסים

שעבר איזשהו תהליך. שאיפה דרך האף גורמת לחצי דקה של בלבול. התשלום - בערך 100 אלף תאי מוח לשאיפה. עדיף להסניף דבק מגע. דרך אגב, אם יש לך אפילפסיה ועוד לא גילית, אתה תגלה מיד עם השימוש. בהצלחה?

אני אשתף אתכם בחוויותיי ../images/Emo13.gif

במצעד האהבה מכרו פופרס, וגם נתנו לנסות אני ניסיתי וסתם התלהבתי מזה אז קניתי עם חברה שלי, 50 שקל זה עלה (כל אחת 25) ואני אגיד לך משהו? לא שווה את זה! זה עולה המון וזה סתם סטלה של איזה חצי דקה וזה סתם מזיק אגב, זה מאוד מזכיר דבק מגע. גם הריח ומה עוד אני יודעת על פופרס? שזה מרחיב את כלי הדם והומואים משתמשים בזה כדי להרחיב את פי הטבעת או משו כזה... תראה, אני לא הייתי ממליצה לך לקנות תנסה, תהנה, תתלהב אבל זה לא שווה את הכסף

dopey_wizard

New member
כן, גם אני שמעתי על הקטע של

מרחיב כלי דם והומואים משתמשים בזה להרחיב את החור של התחת...

dopey_wizard

New member
דלק מטוסים?????????????

מה באמת??? וואו... אני לא מאמין שנגעתי בזבל הזה! זה גם מסביר את המחיר הגבוה...! אני קצת מבין במטוסים וכאלה, וממה שקראתי הדלק של מטוסים הוא רעיל מאוד, הרבה יותר מהסוגים הרגילים (95 98..) ויש בו הרבה זבל כמו עופרת וכול מיני חרא..

Weird Eyal

New member
מעניין

יש לי אפילפסיה כבר 14 שנים והסנפתי המון פופרס ולא קרה לי כלום..... מאיפה הבאת את זה שזה מתנגש עם המחלה?

אני לא ידעתי שפופרס

מתנגש עם אפילפסיה זה נכון לגבי דבק מגע, אבל לא ידוע לי לגבי פופרס

Weird Eyal

New member
יהיה נחמד אם קודי יסביר לי

אייך הוא קובע שפופרס ואפילפסיה לא הולכים ביחד...

אני אוסיף מידע אישי......

אם אתה מתכנן להסניף פופרס תדע כמה דברים- זה לא שווה את הכסף זה שורף את כל התאי המוח הסטלה לא שווה אתה שם את הבקבוק ממש על הנחיר, סותם את הנחיר השני בעזרת אצבע, ומסניף. אתה עושה את זה כמה פעמים בשני החירים עד שאתה מרגיש מין סחרחורת... ואז זה מתחיל...כמה שניות של צחוק וזהו. אתה מרגיש חום מוזר כזה... ואז תוך חצי דקה זה נגמר. ברגע שמרגישים את האף שורף כשמריחים סימן שתאים נשרפים....... אני כבר לקחתי המון פופרס בחיים, וזה לא שווה את זה....... נ.ב.- פופרס הוא כימיקל חוקי!!!!!!! לא יכולים לעצור אותך על זה!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מסטולה......ומצאתי טעויות...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התאי המוח=תאי המוח החירים=הנחירים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אאני רועדתת............

למעלה