רציתי לדעת על חנויות זולות בירושלים

סתם מור

New member
רציתי לדעת על חנויות זולות בירושלים

(לקניית חרוזים כמובן). וגם איזה חרוזים שווה לקנות בתור התחלה. (ואם צריך חוטים מעבר לחוט דייג אז גם, איזה?). תודה רבה, מור.

wildspirit

New member
לגבי חנויות בירושלים..

אני מחכה למומחיות שלנו
לגבי חרוזים - העדיפות היא למצוא משהו שאת רוצה להכין ותרשים ולפי זה לקנות את החרוזים בהתאם. חוט דייג צריך במידה 0.25 חרוזים יש סברובסקי ומולטיקאט וונציות ועוד את יכולה להתרשם מהמילון שלנו של סוגי חרוזים וכלי עבודה שנמצאים במאמרים שלנו את יכולה להתרשם גם מהסדנאות הוירטואליות שמופיעות תחת המאמרים ותוכלי לראות אם בא לך לנסות לעשות משהו ואם כן אז פשוט לקנות את החרוזים המתאימים בהצלחה

מ ש כ י ת

New member
חנויות זולות בירושלים

אבגד בתלפיות הובי בגבעת שאול אפקט החרוזים במרכז העיר כל חנות מתמחה בסגנון אחר אבל בסה"כ אלו הן החנויות עם המבחר הכי עשיר והמחירים הכי סבירים, ברובן אם תעשי קניה גדולה תקבלי גם הנחה.

לגבי חנויות חרוזים בירושלים -חפירה

בדרך, אז קחי אויר...טוב: 1.במושבה יש את חרוזים שהיא מאוד יקרה לדעתי, אז לא כדאי לקנות
2.בעיר יש את החנות סיטרין (שנמצאת בסמטת ביאנקיני, בין סופרגז למספרה של מיקי חזן). יש שם מבחר קטן למדי, אבל המחירים די סבירים, ואת מקבלת הנחה (יש להם גם חנות במושבה). 3.אפקט חרוזים- בואי נגיד שהמבחר שם לא רע בכלל,יש שם חרוזים מכל המינים והגדלים, אבל הגישה של בעלי הבית והמוכרים שם לא משהו... גם שם יש אפשרות להנחה, ורצוי לשלם שם במזומן. 4.הובי היא חנות שממוקדת בעיקר על דברי אמנות, יותר מאשר על חרוזים. 5.יש גם את פנאי לי מול קניון הדר, על אותו רעיון. 6.יש את יצירה ברחוב האומן- יש שם מבחר לא רע של חרוזים ביחידים, והם לא ממש חזקים בכמויות (לגבי מחירים אין לי מושג- לא הייתי שם הרבה זמן). הייתי באה לשם בעיקר לגבי אבני שיבוץ. 7. נשארנו עם אבגד- החנות עם הכי הרבה מבחר: חרוזים, אבנים, חוטים, סוגרים, ושאר ירקות!!! (למרות שחיפשתי חוט ספירלה דק לצמידים ולא היה
המחירים בסדר בהשוואה לכמויות- תקני שם ב-1000 ש"ח בחודש, תקבלי הנחה. שימי
! כרגע יש שם מבצעים על כל מיני חרוזים, אז אולי כדאי שתגשי לשם - באמת שיש שם כמעט הכל
עד כאן החפירה. "ואם עזרתי ולא במעט, ולו יהיה זה שכרי"... יום מענין אלה

למעלה