רציתי לדעת פרטים...

שיSY

New member
רציתי לדעת פרטים...

על הדיסק של מיכאל שטריכר, איך הוא נקרא? וכמה זמן הוא חדש? שווה לקנות אותו? תודה מראש.

עוד סימפטום

חוסר התגובות מעיד כאלף עדים על הירידה העצומה ברייטינג של שטרייכר. והאמת היא שזה לא מובן. מי שאהב את הסגנון הכבד שלו תמיד, צריך להמשיך לאהוב ומי שלא, לא יכול לאהוב. אני לא מוצא שום שינוי דרסטי בשטרייכר של השנים האחרונות, לטוב או לרע, שיכול היה לגרום לשקיעה כה כואבת בפופולריות.

כשאני מעמיק לחשוב

ולשחזר אחורה אני סבור שגם לזה אחראי אותו שדרן שלא אזכיר את שמו מפני כבוד הפורום. הוא תמיד אהב להתלוצץ עליו בכל מיני פיליטונים שהוא פירסם בביטאוני המוסיקה בגלגוליהם השונים ובדבריו השחצניים בתוכניתו ולקבע את הירידה של שטרייכר. הוא גרם לו עוול נוראי באיזכורים ציניים שונים ואכזריים על חוסר המקצועיות ושאר טענות שלדעתו הוא לוקה בהם. האיש הזה החריב ומחריב כל חלקה טובה ואם לא נאמר לו בפרצוף: נמאסת, הוא עוד יחריב!

ואני מדגיש

אני באופן אישי לא נמנה בין חסידיו של מיכאל שטרייכר. אני מדבר כצופה מן הצד במקרה הזה.

מתנדב

New member
אני לא אוהב כל כך את הדיסקים

האחרונים של שטרייכר, יש לו כמה שירים שאני אוהב לשמוע, לדוגמא את השיר אין ערוך, שלדעתי זה שיר מהמם...

שיSY

New member
יש לו...

הרבה להיטים, שעד היום שרים אותם, יש לו שיר שאני מתרגש כל פעם שאני שומע אותו מחדש, "יזכרם", זה שיר נפלא.

למעלה