רציתי לדעת

רינתבי

New member
רציתי לדעת

שלום לכולם
רציתי לדעת האם למישהו יש בעיות של נסיגת החניכיים במקביל למחלת הלופוס. אצלי עם הופעת המחלה החניכיים נהיו רגישות,היתה לי צריבה כמו שריפה שהיתה נמשכת כמה זמן ואז החניכיים היו נסוגות לי. היום המצב ממש קשה היות וחלו לי שינויים רבים בפה מה שמקשה לפעמים על האכילה.אני בטיפול כבר שנים אצל מומחה חניכיים ברמב"ם ונאמר לי שהן במצב טוב,ללא מחלה או דלקת אבל התופעה נמשכת. אני מפחדת. שאלתי אם יש קשר ללופוס ונאמר לי שלא אולי למישהו יש מידע בנושא,או גם לו יש אותה תופעה מחכה לתשובה רינת

gaia20

New member
הי רינת

אני יודעת שהלופוס יכול לפגוע גם בשיניים ובחניכיים, אבל לא נראה לי שיש לי מידע, בדקת בקישורי הפורום? אני אשתדל אחר הצהריים לחפש עוד דברים, אולי אני בכל זאת אמצא משהו. יום טוב,

רינתבי

New member
היי gaia

ערב טוב! מקווה שעבר יום קל. אני אשמח על כל מידע שתמצאי חיפשתי קצת בפורומים אבל הנגישות שלי לאינטרנט מעטה. איזה יום קשה בעבודה היה לי!!!! כל כך הרבה אנשים בלי רגע מנוחה ועוד נתחנתי אצל רופא בתור מזכירה רפואית אני נכנסת לבדיקה של סקירת מערכות לנשים בהריון. קצת משעמם בעבודה אחר שנתיים. טוב זה מה יש. היום ראיתי שלישייה ,איזה מתוקים. כל הכבוד על העבודה המסורה בפורום. בלעדיו לא הייתי עוברת ,טוב לדעת שיש עוד כמוני. טוב אני צריכה ללכת לישון עוד מעט אז ביי ,רינת

gaia20

New member
רינת

אני מבינה שאת קצת עמוסה ולכן תשאירי לי את העבודה, אני אנסה לחפש לך מידע על זה. דרך אגב- בפורום "תאומים ושלישיות" יש ה-מ-ו-ן תמונות של שלישיות- הם באמת כאלה מתוקים. ואם מדברים על תינוקות, ראית את הנכדה של כוכי? ראי בקובץ המצורף, פני מלאך....

הי רינתי

אנסה להעביר את שאלך לאחד המומחים שלנו. רק חשוב לדעת בת כמה את, וקצת יותר פרטים על הלופוס שלך. תודה כוכי

D u k e

New member
שיניים

שלום רינתי! לפני כחצי שנה לי גם כן היו אותם תופעות בחניכיים,ניגשתי לרופא ראומטולוג המטפל בי,שאלתי אותו לגבי התופעה,אך ללא תשובה.ואחרי זמן מה התופעה חלפה לגמרי.כך שאני לא יודע ממה זה בא וממה זה חלף. אני מקווה שגם אצלך זה יחלוף p.s.דרך אגב לי גם נהרסו כמה שיניים.

למעלה