רציתי לדעת

shirasss

New member
יריד טעמים ואמנות בקיסריה

אהלן , שמעתי על יריד מדליק שיתקיים מהשבוע בקיסריה , בפארק קיסריה יריד אוכל , טעמים , צבעים , דוכני אמנות ועוד ... מלא תוצרת מקומית . צירפתי לכם לינק לפרטים נוספים

AngelsDad

New member
קמפיין הזכרון "בלונדי סובב עולם" 2009

הימים חולפים שנה עוברת ... לפני שנה בקיץ 2008 התחלתי את קמפיין הזכרון "בלונדי סובב עולם" שלחתי את הבן שלי, אסף צור, בלונדי, לטיול בעולם. אסף נהרג בפיגוע באוטובוס בחיפה במרץ 2003 ואינו יכול לצאת בעצמו לטיול סובב עולם של אחרי הצבא. אני הכנתי דף עם תמונתו (מצורף להודעה) וביקשתי אתכם לקחת את הדף אתכם לטיולים שלכם ולשלוח לי תמונות שלכם עם אסף או של המקומות בהם ביקרתם עם תמונתו של אסף. הנכם מוזמנים לראות את המכתב המקורי ששלחתי ברשת ואת סרטון ההסבר שהכנתי ביו טיוב. ההענות הייתה עצומה, קיבלנו המון תמונות מלמעלה משמונים מדינות, מאתרי תיירות רבים וכן מבתים של אנשים. רבים מאד נענו ושלחו תמונות. הימים חולפים שנה עוברת והנה עוד קיץ עומד בפתח, הנה שוב משפחות רבות מתכננות את הטיול, בין אם בארץ, בשביל ישראל או בחו"ל באתרי תיירות מפורסמים יותר ופחות. אני פונה אליכם שוב כדי להמשיך את שהתחלתי בשנה שעברה, מי ששלח תמונות יבורך ואני מודה לו מקרב לב, מי שטרם שלח מוזמן לשלוח תמונות מכל מקום שיעלה בדעתו, ואלה וגם אלה מוזמנים להעביר הודעה/אימייל זה הלאה לאחרים. אני מאחל לכל נסיעה טובה ובטוחה, הנאה מהטיולים וחזרה הבייתה בשלום ובבטחה. יוסי אבא של בלונדי בלונדי במסע סובב עולם! שלום רב, בחמישי במרץ 2003 נסע בני אסף באוטובוס קו 37 בחיפה מבית הספר בו למד לביתו, מחבל מתאבד שהתפוצץ באוטובוס רצח אותו ועוד ששה עשר אנשים, תשעה מתוכם תלמידי בית ספר בדרכם לביתם. אסף כמעט בן 17 נהרג באוטובוס. אסף, שכונה בפי כל בלונדי, היה אמור להשתחרר מהצבא ולצאת לטיול בגדול בעולם, בלונדי רצה לצאת לאתרי הגלישה הגדולים והמפורסמים בהוואי ובאוסטרליה. הוא היה לבטח יוצא לטיול סובב עולם וחווה את כל החוויות בעצמו, בלונדי היה אמור לצאת לפגוש חברים ולהכיר אנשים ברחבי העולם. כיוון שהוא לא יכול לצאת לטיול בעולם אני מבקש את עזרתכם, אנא קחו אותו, את תמונתו, איתכם לטיול שלכם. שתפו אותו בטיול שלכם, הביאו את בלונדי לכל מקום שאליו אתם הולכים. עתה אני מבקש לשלוח את בלונדי לטיול סובב עולם, למסע שבו יגיע לכל נקודה ולכל מקום שאליו לצערנו אינו יכול להגיע אבל לו היה חי בודאי היה רוצה להיות בו ובודאי היה גם מגיע אליו. קחו את הדף-תמונה המצורף אתכם לטיול, הצטלמו איתו במקומות אליהם אתם מגיעים ושילחו אלי את התמונה באימייל ([email protected]). הצטלמו עם בלונדי בחומה הסינית ובטרק בנפאל, בגואה הודו ובניו זילנד, בשוק בתאילנד ובטיפוס בצי'לה, בפארקים בארה"ב ובשיט באלסקה, בכל מקום שאליו אתם מגיעים בטיולכם. אני אבנה אלבום התמונות של המסע העולמי של אסף ואשר יכיל את כל התמונות אשר אקבל. כך יגיע אסף למקומות היפים, מפורסמים, אקזוטים, מטוילים בעולם אשר לבטח היה מגיע אילו היה חי. אם אתם מקבלים את התמונה ואינכם בטיול צלמו והצטלמו איתה במרכז הקניות, מגרש הספורט וכל אתר אחר בעירכם וישובכם, צלמו אותו מתארח בחצר ביתכם. הדפיסו מספר עותקים של התמונה ותלו אותה על לוח המודעות של המלון או הגסט האוס, השאירו אותה בנקודה לאורך הטרק והכניסו אותה לספר המבקרים שבו תיארתם את חוויותיכם לבאים אחריכם. כך יוכלו גם בני לאומים אחרים להשתתף ולקחת את בלונדי איתם לטיול. עזרו לבלונדי להקיף את העולם קחו אותו איתכם! יוסי, אבא של אסף (בלונדי) אימייל: [email protected] אתר: http://www.blondi.co.il יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=nmMqRO6e_Nk דף בית של הקמפיין: http://www.blondi.co.il/bwt2008/index.html

maestro9

New member
טיול לעין כרם ומעיין ליפתא בשבת ה- 04-07-09

במסגרת קבוצת גילאי 45+ נצא הפעם לטיול שבת המשלב שני אתרים: בחלקו הראשון נבקר בעין כרם הכפר הציורי, נתוודע לחשיבותו לצמיחת הנצרות ונסתמך על כתבי הקודש הנוצרים. בחלקו השני מבקר במעיין ליפתא והכפר הערבי הנטוש, נטבול במעיין ונלך לאור פנסים בתוך ניקבה חשוכה. להתראות צביקה

hagayrub

New member
רציתי לדעת

שלום לכולם אני מתכנן טיול ליומיים לכרמל ורציתי לדעת האם מותר ללון בחורשת הארבעים. אם לא, ובכל מקרה, מבקש רעיונות ללינה בכרמל (בשטח) במקומות ללא תשלום תודה מראש חגי

kdr

New member
לא ממליץ בחי בר

חייג למוקד רשות הטבע והגנים 3639*. שם יתנו לך תשובה מהימנה

ornashachmon

New member
מסיבת אירוסין של אחי

אחי, במזל טוב, הולך להתחתן עם אהובת ליבו מזה עשר שנים. כל כך חיכיתי לזה וסוף סוף זה התגשם! ואחרי שסוף סוף, אחרי עשר שנים של התלבטויות והתחבטויות, אחי אזר אומץ והציע נישואים לבת זוגתו, אני פשוט חייבת לחגוג את האירוע! עכשיו מגיע החלק הקשה- איך כדאי לחגוג את מסיבת האירוסין? חשבתי על כמה רעיונות (כולם חייבים להיות באזור תל אביב): מסיבה על חוף הים מסיבה סולידית קטנה של המשפחה בבית מלון או: סגירת מעגל וחגיגה בפאב השכונתי אריקס שבו בילינו כל השנה. עוד לא החלטתי אם נעשה את האירוע בלילה, ביום, או בזמן שיש הופעות בלוז חיות בימי שישי. מה אתם אומרים?

הכי טוב.........

תשאלי תחילה את הזוג המאושר איך הם היו רוצים לחגוג ועם מי ...... מזל טוב
לכל המשפוחה ואני מקווה שזו לא פרסומת לפאב השכונתי אריקס.....

למעלה