רציתי לדעת....

מוריה 85

New member
רציתי לדעת....

שלום רציתי לשאול אם יש ספר שעוסק בחינוך ובהצבת גבולות מגל אפס ועד גל התבגרות בתודה מוריה

הצעות...

מוריה שלום רב, ספרים רבים עוסקים בחינוך ובהצבת גבולות. מציעה לך להיכנס לספריה לעלעל או להשאיל ספרים בנושא. רפרפי, קראי ורכשי לספריה הפרטית שלך את הספר שיתאים לך וידבר אל ליבך. במקביל מציעה לך בחום להצטרף לקבוצת הורים לומדת . בקבוצות הורים לומדים איך לשלב הורות קרובה, חמה על בסיס של תקשורת טובה במסגרת של גבולות ברורים. מה דעתך? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

מוריה 85

New member
לגבי קבוצת הורים

האם יש קבוצות הורים גם בבקרים? כי בערבים יש לי בעיה הבעל שלי חוזר מאוחר בלילה ואין ל רכב

הפנייה וחידוד...

מוריה שלום רב, אנא הפני שאלתך למשרדי מכון אדלר - הסניף המרכזי יושב בהרצליה. אגב, יש בעיני חשיבות גדולה ללמוד קורס הורים בזוג. בקורס הורים לומדים שפת תקשורת חדשה . לביחד יש ערך מוסף גם בכל הנוגע לקשר הזוגי. אולי אם תדגישי בפני בעלך את חשיבות הנושאים המדוברים תצליחי לרתום אותו ערב בשבוע. מה דעתך? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

מוריה 85

New member
הבעל לא בעניין

את צודקת בקטע הזה שגם הבעל צריך להיות שותף ניסתי לשכנע אותו אבל הוא לא בעניין הוא טוען כמו שההורים לנו הסתדרו יפה בלי קבוצת יעוץ ותמיכה והצליחו לחנך גם אנחנו מה אני יעשה נסתי לדבר אתו ולשכנע אותו אני יודעת את החשבות של הדבר דווקא ההורים שלי כן הלכו לקבוצת הורים לדעת איך לחנך לפי דעתי ההורים שלו אף פעם לא הלכו לקבוצות האלו לא פלא שאחים של בעלי שהם בני עשרים פלוס לא שמים על ההורים שלהם היום תודה רבה על היעוץ

בכבוד רב...

ערב טוב מוריה, אני מכבדת את דעתו. תוכלי להצטרף ואולי לשתף אותו. בכל אופן, תודה על השיתוף מזמינה אותך לפעילות בפורום שאלות יתקבלו בשמחה לילה טוב, עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה