רציתי לדעת...

liavavraham

New member
מי שיש לו גישה בעצם למערכת...

שזה השלישות בעיקרון. הם יכולים לדעת רק שאתה מתנדב, לא מעבר לזה.
הפטורים והבעיות שבגינם התנדבת, מופיעים להם כמספרים, והם לא יכולים לדעת כלום, אלא רק מי שיש לו גישה לתיק הרפואי שלך, שזה רופא מדור מתנדבים. כל השאר כפוף לחיסיון רפואי.

נ ו ע ה 12

New member
Objection!

- הוא ישרת שנתיים במקום שלוש
- הוא לא יעשה מטווחים, שמירות, תורניות וכו'...
- יכול להיות שיהיו לו פטורים "בולטים" כלשהם, ולכן גם אם זה לא ישר יוביל לזה שיבינו שהוא מתנדב, כן יבינו שיש רקע רפואי בעייתי כלשהו
- קרוב לוודאי שישאלו איך הגיע לתפקיד, ובחלק מהמקומות הדרך למתנדבים שונה מזו של חיילים "רגילים"
להמשיך? :)
הכי חשוב? אין מה להסתיר את זה! באמת!!!

מנחם בן1

New member
מה הקשר

יש לי חברים גובניקים של החיים ולא עושים לא שמירות לא מטווחים ולא תורניות, רק זמן השירות הוא הבעיה..

נ ו ע ה 12

New member
יש הבדל בין לא עושים שמירות

לבין לא נמצאים בפוטנציאל לשמירות.
בנוסף, לא כתבת לאיזה תפקיד אתה הולך ולאיפה, ומהם הפטורים שלך. אם, סתם דוגמא, יש לך פטור לינת בית ומדי פעם יש משמרות לילה בתפקיד, ואתה כמובן לא תבצע אותן? יש עוד המון דוגמאות כאלה ואני מאמינה ב-100% שחייל לא יוכל להסתיר את היותו מתנדב במשך כל השירות (וגם כבר לא בחודש הראשון לסדיר, אבל בסדר...). מה תגיד כשישאלו מה מילאת במנילה? איפה עשית טירונות? איך הגעת לתפקיד? למה אתה משרת שנתיים? איך אתה לא תופס תקן? באמת שאני לא רואה צורך להמשיך ולשכנע אותך, ובטח לא לתת "טיפים" איך להסתיר את זה שאתה מתנדב, כי אני לחלוטין לא חושבת שיש מה להסתיר. אני גם בטוחה שבמידה ותתנדב, אחרי תקופה מסוימת בסדיר אתה תראה את זה אחרת... קשה עד בלתי אפשרי לשקר באופן יומיומי לאנשים סביבך.

מנחם בן1

New member
אז ככה

טירונות בצריפין
מלינה אפשר להגיד לא מילאתי
הפטור היחיד שיש לי זה לינת בית
ורק השירות שנתיים קצת בעייתי אבל אפשר להאריך

liavavraham

New member
אני באמת לא מבין למה להסתיר את זה

שאתה מתנדב...

כמו שאמרת, מפריע לך העניין עם הבעיה שבגינה קיבלת פטור. בסדר גמור - אז כמו שאמרנו לך, אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד, אם מישהו שואל על מה קיבלת את הפטור, תגיד שזה סיבה אישית ואתה מעדיף לא לדבר עליה, אף אחד לא יכול להסיק מזה כלום. יש הרבה אנשים עם בעיה רפואית, ולא כולם מספרים מהי, כי זו זכותם, זו הבחירה שלהם אם לספר או לא.

לדעתי, אתה סתם הולך ראש בקיר ומנסה להסתיר את זה כל כך. זה ממש לא חייב להיות ככה. קח את זה בחשבון.

hillator

New member
השלעש יודע שאתה מתנדב

לפי מספר פרופיל אבל לא יודע את הסיבה להתנדבות.. ולמען האמת זה ממש לא אכפת לו

למעלה