רציתי לדעת...

Marmaduke

New member
רציתי לדעת...

האם מישהו פה היה בהופעה של פינק פלויד או של ווטרס ? או של גילמור ..? רציתי לדעת באמת איך הייתה החוויה...?? והאם מישהו יודע אם הם מתכננים להופיע בקרוב שוב..? כי אני לקראת דצמבר יהיה באנגליה לכמה חודשים אז אם יש לכם להמליץ לי על הופעות טובות אני אשמח מאוד...

meandmeandme

New member
ככה..

אני אישית מעולם לא הייתי בהופעה של פינק פלויד או של אחד מהאומנים בה אך אני יודע שכמה מחברי הפורום כן היו. אם אינני טועה Veralynn למשל הייתה בהופעה של ואטרס בלונדן. אם אתה מגיע ללודון בדצמבר רוב הסיכויים שלא בדיוק תמצא הופעה של פינק פלויד. אבל גילמור מתכנן אלבום ל2003-2004 ורוג'ר גם כן עובד על שתיים (אופרה בצרפתית ואלבום קונצספט על שיחה בין שתי אנשים בבר). יש אפילו עוד יותר סיכוי שתוכל להיות בהופעת מחווה של פינק פלויד. משהו בסגנון שליחי הבלוז רק בריטי אמיתי
. אני בטוח שלקראת התאריך נדע יותר אבל בנתיים אם אתה מכיר משיהו שגר בסביבה תבקש ממנו לרחרח בשבילך.

pink floydror

New member
אממממ..

גילמור מתכנן אלבום?!?!...זאת אומרת עם רייט ומייסון או סולו..?!

pink floydror

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif

ידידה טובה שלי(אנטי דתית) ואני הגענו להסכמה שאם אי פעם יהיה איחוד מושלם של פינק פלויד(כולל בארט, כמובן שכל הרעיון הזה הוא הזוי ופנטזיה מוחלטת על איחוד) אז הוא יצטרך להיות על החומה בירושלים(בלי קשר לרדיו בלה בלה!) והסיבות: חומה ->החומה...
מי שמעריץ אמיתי, "מצב ביטחוני" לא יעצור אותו מלראות את ההופעה וזה 45 דקות מהבית שלנו ככה שזה מה זה נוח יעיל ומשתלם!!!!:)))

rainbow demon

New member
יאללה, אני מרים טלפון לחבר'ה:)

אני בטוח שהם נורא ישמחו להופיע שוב ביחד.. אולי נקרא גם לסיד, שיעשה איזה שיר או שניים

meandmeandme

New member
פיכס

הכותל זה מגעיל, למי איכפת מהחומה. הם צריכים להופיע בפירמידות! (זה גם יחסית קרוב)

Nir of GondoliN

New member
אם אני לא טועה

הם תיכננו הופעה במכתש רמון מזמן מזמן.. בזריחה. זה אמור היה להיות מדהים. אבל הממשלה ביטלה בטענה שהם משחיתים את הנוער.

pink floydror

New member
אההההההההההההההה

שחכתי את הסיבה העיקרית שהם צריכים להופיע שם - מקום ביזארי כיאה לפינקפלויד ותפסיקו לרדת עלי!!!!!....זה סתם בדיחה!!!!

adiville

New member
אני שמעתי.....

שהפלויידים היו אמורים לעשות מופע עצבני ביותר בפירמידות במיצריים במילניום. לא כל כך רחוק מאיתנו אבל לא יצא לפועל בסופו של דבר... באשר להופעות היום, ווטרס מתכנן סיבוב הופעות גדול ל-2004 ואני יודעת שהוא מופיע בכל העולם. גילמור לעומתו מעדיף להישאר קרוב לבית....... האמת היא שהתכתבתי עם אחד המנהלים מהאתר של ווטרס לפני שנה וחצי בערך והוא אמר שהם חושבים לבוא ביולי (שעבר)...... כמובן שזה לא יצא לפועל מאותה סיבה שאף אחד לא רוצה לבוא לפה..... ואלה שכבר באים זה זוג מטומטמות שאוהבות להיתחרמן על הבמה.....

rainbow demon

New member
להגיד ת'אמת?

אם אני הייתי ווטרס או זמר מפורסם אחר, גם אני לא הייתי בא לארץ ווטרס יימלא פה אולי אצטדיון אחד, ובשביל זה הוא לא יטוס את כל אירופה באלכסון.

למעלה