רציתי לדעת.......

ORENAHARONI

New member
רציתי לדעת.......

מה זה אומר להיות בנוער הליכוד. לאיזה מטרות נפגשים וכמה חברים יש בנוער הליכוד היום? ועוד משהו- לאלה מכם שבנוער הליכוד, איך החברות בתנועה תרמה לכם? כל זה מתוך סקרנות.... כי גם אני רוצה להצטרף ולתרום לתנועה המרכזית בישראל.

שלום

שלום במיקרה אני פעילה בנוער ליכוד ובביתר ובקרוב אני יהיה יושבת רוש ליכוד אכשב בכול עיר יש לה את מיספר הכניכם שלה למשל בשדרות רק ליפני שבועה ניפתח נוער ליכוד וכבר מיספר הכניכים עומד קיום על 100 או יותר והתנועה הזו תורמת הרבה וגם במיוחד ביתר שזוהי תנועה שעובדת יחד עים נוער ליכוד ותאמיני לי שאים תיצתרפי את פסות לא תירצי לצאת כי יש בנוער ליכוד ובית"ר יש את מה שאת מחפשת בידיוק

invalid user

New member
הערה קטנה

שגיאות הכתיב ממש מעצבנות. (תלמדי עברית) ושיהיה לכם יום נפלא

פריפטס

New member
אולי לפני שאתה מעיר הערות מפגרות

תבדוק? אולי יש לה ליקוי למידה (דבר שאני כמעט בטוח בו)?

פריפטס

New member
המלצה קצת מפגרת

ביחס למישהו שכותרת ההודעה שלו מכילה שגיאה תחבירית. ואתה יכול לקפוץ לי.

ORENAHARONI

New member
אף אחד עדיין

לא ענה לשאלות שלי..... (ובקשר לזאת עם הטעויות כתיב תעזבו אותה בשקט גם אני חושב שיש לה איזה בעיה)

פריפטס

New member
לא משהו אישי נגדך

פשוט בפורום הזה, עד כמה שזה נשמע מצחיק\עצוב אין אף אחד מנוער ליכוד...

E l i z a b e t

New member
נוער הליכוד!!!

נוער הליכוד זוהי תנועת נוער פוליטית,דור ההמשך של תנועת הליכוד. ברוב הערים בארץ , הימניות יותר והימניות פחות קיים סניף של נוער הליכוד מספר חברי נוער הליכוד בכל עיר ועיר הוא שונה להיות חבר בנוער הליכוד,להיות שם מתוך אמונה בחוקת הליכוד וערכי הליכוד חבר בנוער הליכוד משתתף בפעילויות מגוונות כגון: כנסים, הפגנות , בחירות, פעילויות של תרומה לקהילה (קשור יותר למקום הסניף, אך ישנם גם מבצעי התרמה של נוער הליכוד בכל הארץ). בנוסף לכל אלה , נוער הליכוד זהו מפגש עם בני נוער בכל רחבי הארץ, כאשר המכנה המשותף לכולם הוא הליכוד!!! מקווה שאני לשאלותיך, אך אם יש לך עדיין שאלות אתה מוזמן לשאול!!! אליזבט

למעלה