רציתי לדעת... אם יהודה לוי עדיין מחכה לי.
V vk3 New member 22/4/04 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מתוקי, אני חייב לספר לך את האמת. יהודה... יהודה... יהודה... כבר הלך... והוא לא שאל עלייך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מתוקי, אני חייב לספר לך את האמת. יהודה... יהודה... יהודה... כבר הלך... והוא לא שאל עלייך.
A AcesHigh New member 22/4/04 #4 מה הלך מה???? O_____________________________________________________O
SupermanZW Well-known member 22/4/04 #6 שמעתי שכן ../images/Emo8.gif הוא מחכה שתקרא את הספר שהוא כתב, ספר הכוזרי.
A AcesHigh New member 22/4/04 #9 בואו ניקח אתנחתא קלה. מכל הויכוחים האלה. אני לא מוצא את עצמי כבר בפורום.. כבר התבלבל לי הכל.. יהודה לוי צריך לשרת בצבא? הערבים צריכים לחכות לי? אני אומר הפסקה קלה.
בואו ניקח אתנחתא קלה. מכל הויכוחים האלה. אני לא מוצא את עצמי כבר בפורום.. כבר התבלבל לי הכל.. יהודה לוי צריך לשרת בצבא? הערבים צריכים לחכות לי? אני אומר הפסקה קלה.
א אני בתור בלאט New member 22/4/04 #11 יא חתיכת ילד אומלל....../images/Emo5.gif לך לישון או לראות סקובי דו...או לפמפם ליב ת'צורה... חלאס לרבוץ פה ... סוף.
יא חתיכת ילד אומלל....../images/Emo5.gif לך לישון או לראות סקובי דו...או לפמפם ליב ת'צורה... חלאס לרבוץ פה ... סוף.
V vk3 New member 22/4/04 #14 לא עכשיו חביבי... אתה על אקסטזי או משהו אני בדיוק עומד להתקפל... ייכאב קצת נקבע מראש וניפגש... נדבר על כך מחר.
לא עכשיו חביבי... אתה על אקסטזי או משהו אני בדיוק עומד להתקפל... ייכאב קצת נקבע מראש וניפגש... נדבר על כך מחר.
V vk3 New member 22/4/04 #13 אוהבים אותך עומר... ניקח ועוד איך ניקח... ואיתך הכול יהיה בסדר... כולם מחכים לך. יווווו אם היית רואה את הסרט " איוון צרביץ' מחליף את מקצועו", היית מבין את מה שאני עומד לאמר לך: גם אותך יירפאו וגם אותי יירפאו... המבין יבין... זוכרים
אוהבים אותך עומר... ניקח ועוד איך ניקח... ואיתך הכול יהיה בסדר... כולם מחכים לך. יווווו אם היית רואה את הסרט " איוון צרביץ' מחליף את מקצועו", היית מבין את מה שאני עומד לאמר לך: גם אותך יירפאו וגם אותי יירפאו... המבין יבין... זוכרים
V vk3 New member 22/4/04 #21 בדיוווווק... זאת אולגה אשמה... שכחתי בכלל את שמו ושאלתי את אולגה ( zot ani 1) לשמו... וזה מה שהיא ענתה לי. הייתי בטוח שהיא טועה, אבל לא זכרתי את השם הנכון...
בדיוווווק... זאת אולגה אשמה... שכחתי בכלל את שמו ושאלתי את אולגה ( zot ani 1) לשמו... וזה מה שהיא ענתה לי. הייתי בטוח שהיא טועה, אבל לא זכרתי את השם הנכון...