רציתי להגיד כמה דברים...

ysofer

New member
רציתי להגיד כמה דברים...

אתמול הייתי בטכס פתיחת המכבייה והיה מדהים, מרשים ומרגש במיוחד! מי שלא הלך באמת פיספס... פי עשר מהחגיגות של האולמפיאדה... ועוד משהו- לגעת באושר! ראיתם את הפרק האחרון!??! אני רק הספקתי לקרוא עליו בעיתון.. חבל, זה סוף כל כך מתאים ויפה... מי שלא ראה הפסיד!

גם אני הייתי!

היה באמת סבבה בייחוד כשדודו פישר כמעט עשה ``אסון המכביה 2`` כששר את התקווה וכל האיצטדיון רעד... רק חבל שהאיצטדיון לא היה מלא לגמרי, והקטע עם הפנסים היה ממש טוב. היו גם כמה פאדיחות, כמו משלחת הולנד ששלחה רק נציג אחד... כל פעם שעברה משלחת עם נציג אחד צעקנו להם ``אתם לא מתביישים???``. סה``כ היה סבבה

ysofer

New member
ראית כשהיו את האלה שהתפרעו

וצעקו לאריק שרון ``פושע מלחמה!`` ?? הם ישבו שתי שורות מעליי.. רציתי להכניס להם סטירת לחי מצלצלת.. השוטרים תוך שניה העיפו אותם הם זרקו פליירים וגעו לי בראש! ומה הם יורדים על אריק? לכו תצעקו לאו``ם על זה שעזר לחיזבללה, לכו תצעקו על חסן נסראללה הכלב הזה.. אין להם טיפה של בושה.. והכי מרגיז, איפה הם היו 15 שנה? דווקא אחרי שהוא עולה לשלטון אתם נזכרים?? הנושא הזה פשוט מרתיח אותי

barakas

New member
איזה שטויות!

לכו תצעקו לאום על נסראללה?כידוע לך נסראללה מוכר ע``י מדינות העולם כמנהיג ארגון טרור,אין מה לצעוק על אדם שיש הסכמה על אי הלגיטימיות במעשיו איפה הם היו 15 שנה?להרחיק את שרון מפוליטיקה מנסים לעשות כבר שנים...תסתכל על התעמולה של מרצ משנות ה80...נזכרים אחרי שהוא עלה לשלטון,נראה לי כמו זמן מאוד ראוי... דרך אגב שלא תחשוב שבדברים שאני אומר אני מקבל את הטענות שלהם...אבל אני בהחלט רואה את מה שהם עושים לגיטימי

ysofer

New member
אוי נו באמת!

אז ההתנגדות לשרון לא הייתה בכזה היקף! כל השמאלנים מתרגזים שאריק עלה אז הם פתאום נזכרו ב``פשעי מלחמה`` שלו... את כל הכתבות בעיתונים וההפגנות היה באמת אפשר להפנות כלפי החיזבאללה! ואם יש במדינות העולם הסכמה לזה שהם ארגון טרור, למה אנחנו בכלל מנהלים איתם מו``מ? למה האו``ם בכלל עוזר להם? תסביר לי! אם יוסי ביילין ושריד היו עכשיו בשלטון, כל הצבא שלנו היה מורכב מלהקות צבאיות וג`ובניקים.. ותוסיף על זה מדינה בגודל תל אביב, כי הם ימכרו את כל השטחים המעטים שיש לנו.. ובנוסף לכל תראה ערבים בוגדים חארות בכל מקום במשרד הביטחון, כי ``יש אפליה``.. מרצ סתם חבורה של צבועים בוגדים..

galiltalil

New member
במיוחד יוסי שריד.

החרא - שבמשך שנים ישב בוועדת חוץ וביטחון, וקיבל דיווחים מהממשלה על איזה ערבי הולך להתפוצץ באיזה תא טלפון (במי הולכים להתנקש) לפני שהתפוצץ - ולא אמר לערפאת ה``באדי`` שלו ולא והתנגד לכלום - חרא שמאלן ולא ציוני. אבל מה שבטוח - כל המר``צניקים בני זונות, כן כן. ;-p

one1

New member
לאחרונה מתחזקת בי התחושה,

שאנשים עלובי נפש כמוך, המתנסחים בצורה כזאת, הם הם הבסיס האמיתי של הימין הישראלי. לומר על יוסי שריד שהוא לא ציוני, זה ממש כמעט כמו להגיד שבנימין נתניהו ציוני...

galiltalil

New member
לא יזיק לך לקרוא את ההודעה עצמה.

ולא רק את הכותרת - ההודעה הייתה צינית - כדי להראות ל YSOFER שהוא טועה. B-p

pachanga

New member
מדהים!!!!!!!!!!!

הפרק האחרון ב``לגעת באושר`` היה די צפוי סתם משכו את זה כמו מסטיק ושנית מדהים היה במכביה במיוחד הבחור שעמד עם השלט שהוא רוצה כלה הייתי עושה לו טובה;-) פאצ`נגה *חיי לילה*

למעלה