רציתי להגיד כמה מילים...

goldfish11

New member
רציתי להגיד כמה מילים...

בינואר לפני שנה וחצי נדבקתי בחידק הליבוד כשהייתי בתערוכת עיצוב בגרמניה. חזרתי לארץ והתחלתי לחפש חומר על ליבוד. השקעתי שעות בתרגום מאמרים וחיפוש תמונות בנושא ואז, קצת פחות משנה אחרי זה, הייתי מאושרת ללמוד ליצור פיה מדניאלה 99 המקסימה מטבעון. דניאלה פתחה לי פתח לעולם האנתרופוסופי והסדנא אצלה השאירה לי תיאבון מוגבר לעוד... אחרי הסדנא רצתי ל"עומר" לקנות עוד צמר ובחלון הראווה ראיתי פיות קטנות ויפות. את המשך הסיפור אתן מכירות... צילמנו אותן לאחר שקיבלנו אישור מבעלת החנות, היוצרת שלהן קצפה עלינו ואח"כ התנצלה וההמשך הוא ההסטוריה שמתחילה בעצם את הפורום הזה... הייתי יותר ממאושרת על הווסדו של הפורום. הוא בעצם היה אמור לתת עבורי מענה לאובססית הצמר שמנקרת אצלי שנתיים. שמחתי מאד על האושיה הסופר מקצועית שתנהל אותו ותעזור לי להתקדם בליבוד ואז לאכזבתי גיליתי שלא כך הוא. כאשר התרחש המשבר בפורום הייתי בטוחה שזהו סופו בעצם. אבל אז ומעניין שרק ודוקא אז, בתקופת המשבר, גיליתי פה בנות מדהימות מקסימות איכפתיות ושותפות אמיתיות. שותפות לחלוקת הידע, שותפות לחדוות היצירה, ובעיקר - חברות אמיתיות. ועל זה רציתי להגיד לכולכן - תודה. תודה על שאתן פה, עדיין ולמרות ואולי דוקא... תודה על שאתן מתעניינות שואלות ועוזרות גם בתחום האישי (והמבינה - מבינה...) תודה על מי שאתן.

smady a

New member
../images/Emo24.gifאתן יודעות...לקרא מילים כאלה

בבוקר זה עושה את היום. לדעת שאנשים שמחים ומעריכים את הדברים הקטנים והאיכותיים של החיים. שרק יהיה לנו בכיף גולד פיש תודה לך על החברות שלך איתנו.

eliane1

New member
מרגש כל הכבוד שאת גם יכולה לומר את

זה הרבה אולי חושבים כךל אבל לא יודעים להודות

עוקבות בדריכות, שיהיה רק טוב,

והלוואי שהדבר היחיד שיטריד אותנו יהיה איפה למצוא צמר טוב ובזול

אור224

New member
גולדפיש,הצלחת לרגש אותי

שמחות ,שהיכרנו אותך ותודה רבה לך,שאת כאן עימנו. שיהיו לך ולנו ימים יפים ועיסוקים רק בהנאות של החיים,צמרים,ליבודים וכו'. אמןןןןןןןןן

למעלה