רציתי להגיד לכולם המון תודה

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
רציתי להגיד לכולם המון תודה

הגעתי לפורום הזה במקרה. בפורום מתכונים, שם גלשתי, היה הודעה שלכם על הסקר של בתי החולים, הסתקרני ובאתי לענות עליו. נכנסתי ונשארתי. קיבלתי כל כך הרבה מכם, קיבלתי המון תמיכה, הבנה. הקשבה ללא שפיטה. קיבלתי הרבה יותר מאשר נתתי. פה בפורום, בחברתכם, אני מרגישה בבית, בבית החם, האוהב והתומך. אתם נותנים לי הרגשה טובה, רצויה, מקום שתמיד אפשר לבוא אליו, שוב ושוב, וזה כל כך כייף לשוב אליו שוב ושוב. רציתי להגיד לכם המון תודה, תודה שאתם כאן, תודה שאתם כאלו ותודה שאתם עושים ונותנים לי הרגשה כל כך טובה. תודה אורנה

אוי אורנה את נהדרת!

קודם כל אני נורא מזדהה עם מה שכתבת. הכל נכון. ושנית- את נהדרת ואשרינו שאת פה! קבלי
ו-

odeia

New member
טלי, תודה לך ולכולם, התמיכה והעזרה

הגיעה בשעה שהיא היתה כל כך נחוצה, באמת מאוד עזרתם לי וכל מלה באה מהלב. שבת שלום לכולם

jole

New member
מסכימה עם כל מילה.

אורנה, מילים כדורבנות. גם אני הגעתי לפורום במקרה. הצצתי ונילכדתי. כייף להיות חלק מפורום שמקבל את חבריו כמו שהן ויש מקום לכל הדעות, שונות ככל שיהיו.

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif אורנה, זה מרגש לקרוא

הדברים הכי טובים קורים במקרה... ולמזלנו הצצת ונשארת. את תורמת כל כך הרבה, בעצות ותמיכה. אז
לך.

אורנה - את נותנת כ"כ הרבה ועם כ"כ

הרבה אהבה, שאשרינו שאת כאן. מצטרפת לכל מילה ששאר החברות אמרו פה. לגבי את נכס גדול. רק היום בבוקר, גיליתי ששגיא נעקץ בלילה ע"י יתושים (אבל רק בשוק אחת. מוזר, לא?) וחשבתי לעצמי: "אני אשלח לאורנה מסר ואשאל אותה מה עושים?" ישר חשבתי עליך!!! ושוב - אמרתי שאת נכס?

odeia

New member
סיגל, היית צריכה ישר להתקשר, מורחים

ג´ל קומבדרון פעמיים שלוש ואח"כ עוברים למשחת קלנדולה, שניהם של חברת וולדה. לחילופין אפשרלמרוח ג´ל אלוורה, הטבעי לא זה שיש בו צבעים וחומרים כימיים. יש לחברת ליווינג פור אוור ג´ל אלוורה טבעי מעולה.

מצטרפת לכל מילה../images/Emo23.gif

לדעתי את פשוט נהדרת, וגם אני מוצאת את עצמי חושבת עלייך במהלך היום (מעניין מה אורנה הייתה מייעצת לי עכשיו) ופשוט טוב שאת נמצאת בפורום הזה. מעבר לזה שמצאתי בפורום הזה חברות וירטואלית אמיצה ואוזן קשבת. חבל שלא תהיי מחר במפגש, אבל בסוף אנחנו נבוא לקריה... פנינה

bell_nor

New member
אז אני הגעתי לפורום לא כ"כ במקרה, ח

היתה תקופה שכבר לא יכולתי, הרגשתי שאני האמא היחידה בעולם הזה חיפשתי פורום מתאים לי והנה אני כאן, בהחלט לא לבד ולא היחידה בעולם הזה :) למרות שאני לא כ"כ פעילה כאן ולא תמיד קוראת הכל אני מאוד מאוד מודה לכם אמא של נובה- בל

ofelya

New member
גם אני!!!

בתור האמא היחידה בשכבת הגיל שלי - בהחלט מצטרפת וחוץ מזה - רק שתדעו שאורנה נשמה טובה - המתוקה הרגיעה אותי בצאט איזה שעה כשהיתה אצלנו הקפצה....

למעלה