רציתי להגיד לכם על הכבוד

רציתי להגיד לכם על הכבוד ../images/Emo45.gif

לא הייתי פה סה"כ יום אחד, והנה אני נכנסת ולא יכולה לעמוד בקצב ההודעות שרצות. קבלו ח"ח. ודרך אגב בזמן האחרון מדברים פה הרבה על בלאגנים ומסיבות , נו אז למה רק לדבר חברות יקרות?? בואו באמת נארגן משהו כייפי והפעם באמת לבנות בלבד, עם אוכל והמון שטויות ונרביץ אותה. מה אתן אומרות בנות?

kisses

New member
היי רויטלוש איזה כיף לראות אותך

מה אם איזה צאט קטן יש לך זמן לבוא? אני אחכה לך בישן וכמובן ההצעה תקפה לכולן

Hadar p

New member
אני הזמנתי את כולם לחצר בנ"צ!../images/Emo13.gif

וגם הוזמנו לנהריה.... אז אפשר להחליט! ולהפגש כולם!

דפי26

New member
היי רויטל...

באמת הצענו להיפגש ולא במסעדה אלא אצל מישהי שכולן תוכלנה להכין את המתכונים המדהימים שמפרסמים כאן. פילה הזמינה לנהריה ודליה התנדבה להסיע את כולן מהרכבת.הדר הזמינה לנס ציונה לגינה. זה בגדול תמצית היום האחרון בנוגע למפגש. הפעם אני לא מפספסת!!!!!! (בתקווה שנתארגן עד ה1 בנובמבר)

נו אז עכשיו צריך להחליט. קודם כל

מה הרוב מעדיפות, נסיעה צפונה , או להשיאר במרכז? נתחיל עם זה , ונראה מה הרוב רוצים , לפי זה גם נקבע תאריך. יאללה בואו נעשה את זה זריז ונסגור עניין . תגידו גם איזה יום עדיף לכן.

fila

New member
אני בעד, וההזמנה שלי בעינה עומדת

קחו בחשבון שבין התאריכים 28-30 אני בחו"ל , וב-31 אני בחופש , זה יוצא יום חמישי ואני אשמח לארח אצלי בבית!

נכון! הפורום נורא כיפי ופעיל!

אני מקווה שכולן חושבות כמוני! ויאללא - בואו נבצע את התוכניות ונארגן יום אוכל ושטויות! גלגלית

Hadar p

New member
אז תבחרו איפה נוח לכם ואז נחליט

על תאריך ואז.... השמים הם הגבול! כל בלאגן יתקבל בברכה

יעלי2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

אם אתם רציניות, לי נוח ביום חמישי (לפחות בזמן הקרוב). אפשר להתארגן לנסוע יחד ברכבת בשעת אחה"צ מוקדמת נניח 16:30 ניסע ברכבת לנהריה ומשם ניקח מונית שירות ל fila זה פתרון מהיר ובטוח יחסית לנהיגה. האם זה אפשרי?

דפי26

New member
מתי שאתן רוצות אשמח.

קחו בחשבון שאני נוסעת לירח דבש ל3 שבועות ב1 בנובמבר
אלוהים 3 שבועות בלעדיכן
נראה לי אני מתקרשת לבעל לבטל את ירח הדבש

fila

New member
../images/Emo45.gifיום חמישי יהיה לי מצוין!

ואני אדאג לכן להסעה למושב שלי..... אני ממש נרגשת רק מעצם המחשבה לארח את כולכן, יהיה נורא כיף!

אתי@

New member
נשמע מגניב ../images/Emo45.gif

אבל השאלה אם לפילה נוח לארח אותנו יום אחרי שהיא חוזרת מחו"ל... פילה - תשובה כנה בבקשה...

fila

New member
האמת היא שיותר נוח לי ב-31/10

כשאני חוזרת מחו"ל כי אני יהיה ביום חופש ויהיה לי קל יותר לארגן הכל. ב-24 יש לי חתונה במרכז

למעלה