רציתי להגיד לכם
ולשאול שאלות

rafali

New member
רציתי להגיד לכם
ולשאול שאלות

היי לכם
לפני כמה זמן כתבתי כאן שקיבלתי במתנה את הספר חרב הקסמים של טרי גודקינד ושאלתי האם כדאי להשאיר או להחליף.
רוב העונים יעצו להחליף את הספר וכך עשיתי.
במקומו בחרתי בספר דרך המלכים של סנדרסון ואני נהנית מכל דקה ובשורה אחת:
וואי איזה ספר!!!!!!!!!!
אז תודה לכל מי שהגיב ובעיקר אני מודה לכם שעשיתם לי הכרה עם הסופר הנהדר ברנדון סנדרסון.
והשאלות :
האם גם הספרים האחרים שלו כלכך טובים?
מאחר ואני מניחה שלא יתרגמו את כל סדרה לעברית ולאחר שמדפדוף כאן למדתי שאתם קוראים בעיקר באנגלית מעניין אותי לדעת
איך אתם קוראים את הספרים - בקינדל או ספרים ממש?
איך אתם משיגים את הספרים הכתובים: דרך האינטרנט - באיזה אתרים? או קונים - באיזה חנויות?

דיאנה1

New member
שמחה לשמוע
אני נהנתי כמעט מכל מה שקראתי שלו

מאד אהבתי את סידרת הערפילאים, למרות שמהספר הרביעי בסידרה, שהוא תוספת מאוחרת באותו עולם שמתרחשת אחרי כמה מאות שנים ולא קשורה ישירות לסיפור, פחות נהנתי.
פחות אהבתי גם את Warbreaker.
נהנתי משלושת הספרים האחרונים בסידרת מחזור כישור הזמן שהוא כתב.
גם אהבתי מאד את אלנטריס.
וההמשך של "דרך המלכים", Words of Radiance, פשוט מעולה, עוד יותר טוב מדרך המלכים.
אני קוראת בעיקר על קינדל, ומאחר ואני גרה בארה"ב, כמעט כל הספרים ניתנים להשאלה דרך הספריה. כשאני קונה, אני קונה באמאזון.

avivs

New member
הרגשת שהספר עומד בפני עצמו?

ובקשר לקניית ספרים - בתקופה שעוד לא קראתי בקינדל הייתי מזמין מ bookdepository. מחיר מעולה ומגיע מאוד מהר לארץ.

rafali

New member
AVIS אם אתה מתכוון לדרך המלכים אז זו שאלה ש

שחשבתי עליה. בהתחלה חשבתי שכן אך ככל שהתקדמתי הרגשתי שלא במיוחד לגבי מה שקורה עם שאלין וג'סנה.
זו בדיוק הסיבה שבגללה שאלתי באיזו צורה ומאיפה אתם משיגים את הספרים באנגלית.
אחת הבעיות היא שמפסיקים כבר אחרי ספר או שניים לתרגם סדרות של ספרים ובמקרה הטוב מתרגמים עד אמצע הסדרה.
זה נכון גם לסדרות ספרי בלשים שמאוד אהבתי.
ומה דעתך אתה? הספר עומד בפני עצמו?

avivs

New member
לא קראתי

אני לא מת על סנדרסון. הכתיבה שלו בוסרית, לדעתי. אבל שמעתי כל כך הרבה דברים טובים על הספר הזה, שקשה לעמוד בפיתוי. רק מפריע לי להתחיל סדרה ארוכה שצריך עוד להוציא 8 ספרים שלה.

minimalman

New member
עדיין קורא hard copies/ ספרים ממש

מזמין דרך AbeBooks ובד"כ משומשים. בממוצע יוצא בסביבות 12-13$ לספר עם המשלוח.
לגבי סנדרסון, כמו שכבר כתבו, לכי על טרילוגיית הערפילאים (יצא בעברית), מאמין שתהני.

לטעמי האימפריה האחרונה ואלנטריס שלו יותר טובים

סנדרסון טוב בנוסחה הסנדרסונית שלו וכשהוא מנסה לחרוג ממנה הוא בד"כ לא מצליח.

למעלה