רציתי להגיד לכם

yakir31

New member
רציתי להגיד לכם

שנורא אהבתי את הסינגלים שייצאו לגרין דיי מהאלבום הזה לכן [מזמן] החלטתי לקנות את הדיסק. לא שדמעתי אותוו כי לא היה לי זמן[לחץ מבית ספר] בימים האחרונים שמעתי אותו ואני רוצה להגיד לכם , שלדעתי, השירים בו לא יפים כל כך אתם לא חייבים להסכים הם לא במיוחד קליטים כמו הסינגלים; אולי חוץ מ2-3 כמו ARE EW THE WAITING והשיר השני לא יודע, אני לא מכיר דיסקים אחרים שלהם ואני מתחרט שקניתי את הדיסק עדיין אני אוהב את כל השאר השירים שלהם אבל עכשיו אין לי מה לעשות עם הדיסק \=

yakir31

New member
כן אני מדבר על אמריקן אדיוט

וחוץ מהדיסק הזה אין לי עוד בגלל זה אני מאוכזב מהם ואני לא מתכוון לקנות עוד דיסקים שלהם לא אהבתי המון שירים חוץ מהסינגלים ועוד 2-3 בודדים

whatascene

New member
אין לך מה להיות מאוכזב אחרי דיסק 1

חוצמזה שכבר נראה לי הסכמנו על העובדה שכל השאר (חוץ מווארנינג אולי..) הרבה יותר טובים ממנו.

ADCMAN

New member
פה הטעות שלך

אין ספק שאמריקן אידיוט דיסק גרוע ויומרני... אבל, אתה לא יכול לשלולל את שאר האלבומים שלהם.., אמריקן אידיוט בכלל לא מיצג את הסאונד של גרין דיי.. אם היו מבקשים ממני להמליץ על דיסק של גרין דיי למתחילים לא הייתי ממליץ בכלל על אמריקן אידיוט... עדיף לך לנסות את דוקי

BlueBeIl

New member
יש להם דיסקים הרבה יותר טובים מזה

אבל בכל מקרה תשמע לפני שאתה קונה...

t r e c o o l

New member
לפי דעתי הדיסק ממש יפה!!!

חוץ באמת מ-ARE EW THE WAITING (שהיה יכול להיות יפה אם רק בילי היה שר בו..) ושיר12 שהיה ארוך ומשעמם.. כול השירים מדהימים!!! אהבתי לגמריי!!..

נועלה 123

New member
זה הדיסק הראשון של ג"ד+../images/Emo53.gif

שאני שומעת (ואהבתי את כולו) ומצדי שיזדיינו הסינגלים. המוזיקה שלהם סה"כ די טובה.אבל את כל השירים המעצבנים יותר (אמריקן אידיוט, הולידיי וכאלה) אני אוהבת פחות, אבל את כולם אני נהנית לשמוע... ד"א קונים לי ליומולדת את דוקי ונמרוד... אלה דיסקים טובים?? כי דיברו עליהם הרבה, אז ביקשתי שיקנו לי אותם. אפשר למצוא אותם בקלות או שצריך לחפש טוב? (כמו למשל בחנות הענקית במגדל האופרה?)

whatascene

New member
חח הם נמצאים בכל חנות דיסקים

שמחזיקה דיסקים של גרין דיי, דוקי במיוחד. והם דיסקים מאוד טובים. דוקי זה הלהיטים הישנים שאת בטח מכירה (בסקט קייס, וון איי קאם אראונד וכו' וכו') ובנימרוד יש גם שירים ממש טובים, אבל יכול להיות שצטרכי לשמוע כמה פעמים לפני שממש תאהבי אותו.

נועלה 123

New member
חח.. לצערי אני לא מכירה.

אבל אני לא יכולה לחכות כבר עד שאני אשמע אותם... ואבין סופסוף מה זה FFSבסקט קייס.

coullette

New member
את לא מכירה את השיר באסקט קייס?

מה את עושה פה בכלל? (השאלה הזאת יכולה להיות גם בלי קשר לעובדה שאת לא מכירה את באסקט קייס) פשוט...מה את עושה פה?

Green SimSit

New member
נועה כנסי!

אז בשבילך באסקט קייס ! שמעי ותפנימי
http://www.warnerreprise.com/asx/greenday_rp-basketcase_450-v.asx שמיעה מהנה

whatsername 234

New member
בואנה נועה! לא חינכתי אותך מספיק!

היום יהיה לנו שיעור מוקדש כולו לדוקי!

נועלה 123

New member
עוד שאלה, אם את כבר מבינה בעניין...

את מכירה את הדיסק החדש של מיי כימיקל רומנס? את יודעת אם קל להשיג אותו? כי אני רוצה אותו ועוד לא התחלתי לחפש...

למעלה