רציתי להגיד שאני פה..

subtitles

New member
רציתי להגיד שאני פה.. ../images/Emo142.gif

כמה ימים לא כתבתי.. כי קשה לי. אני קוראת.. אבל לפעמים לא מסוגלת להגיב. לא עזבתי אתכם.. ואני גם לא מתכוונת לעזוב. פשוט הייתי זקוקה למעט שקט.. היו לי ימים קשים.. לילות קשים.. אבל לא חתכתי. שבוע נוסף לא חתכתי. בינתיים החזקתי שבועיים..
אז פשוט רציתי לאחל לכם שבוע נעים... ורגוע. אני אחזור להגיב בקרוב
כתומית יקרה.. תודה לך על המחמאה שכתבת בשרשור היכרות
עשית לי ממש טוב..
אוהבת אוהבת אוהבת, סאב.

subtitles

New member
אני רוצה גם לשאול משהו.. ../images/Emo142.gif

שמעתם על שולה ברנץ'? משהו כזה.. (פסיכיאטרית..)

ToryMaster

New member
נופ

לא שמעתי עליה אבל אני מאושרת לראות אותך כאן בריאה ושלמה, וגאה בך נורא שלא חתכת כל כך הרבה זמן.

subtitles

New member
הי ויקי ../images/Emo9.gif ../images/Emo142.gif

נזכרתי.. קוראים לה שולה בלנק.. הרבה מכירים אותה. יש לה שיטה קשוחה שכזאת.. בכל מקרה - טוב לשמוע ממך
אני מקווה שאת שורדת יקירתי..
וכן.. גם אני גאה בעצמי!

ToryMaster

New member
אני משתפרת

מרגישה יותר טוב עם עצמי
שמחה לשמוע שאת גאה בעצמך

andav555

New member
אם אכן מתכוונים לשולמית בלנק אז....

שמעתי גם שמעתי והייתי גם הייתי. כל האמת בפרצוף ללא רחמים ודי אגרסיבי. אבל ,מה לעשות,היא צדקה בכל מה שהיא אמרה.

subtitles

New member
כתומיייית! ../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

אני מקווה שאת מסתדרת! ואם לא (וגם אם כן
) - אל תשכחי אותנו!!

כתומית

New member
רק כמה ימים

הרחק מהמחשב, והנני שובפו! בהזדמנות חגיגית זו, אם למישהו כאן יש מושג על מקום עבודה פנוי לסטודנטית במרכז - אנא אנא אננננננא....

subtitles

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo142.gif

good to have you back.. בקשר לבקשתך, אני עדיין לא מתמצאת בענייני עבודה.. אז אין לי כרגע תשובה למענך.

subtitles

New member
ואם לא אכפת לכם... ../images/Emo142.gif

אני רוצה גם לציין שחזרתי הרגע מפגישה טובה עם אמא שלי והפסיכיאטר

היי סאב חמודה, טוב שאת כאן

ובסדר. לגבי שולמית בלנק, היא פסיכיאטרית מצוינת ומטפלת בעיקר בבני נוער. היא עובדת בנס-ציונה והיא מתמחה בעיקר בטיפול באנורקסיות. אומרים שהיא משהו מיוחד אבל קשוחה למדי. השיטה שלה שנויה במחלוקת אבל אין מחלוקת על המקצועיות שלה. תרגישי טוב חמודה, מיכל

subtitles

New member
משום מה...... הייתי אצלה ../images/Emo142.gif

והזדעדעתי
הרגשתי כל כך רע כשחזרתי מהפגישה.. פשוט רציתי למות! היא הייתה כל כך רעה אלי
אני לא יכולה לסבול שצועקים עלי.. אין לי מספיק כוחות להתמודד עם זה עכשיו.. והיא הייתה.. כל כך רעה!!!

גאה בכן ../images/Emo24.gif

איזה אנרגיות חיוביות נבעו מהשרשור הזה, חיוניות, אופטימיות, התמודדות, גאוה עצמית, גאוה זו בזו על ההצלחות שלכן ופתאום- פגישה אחת רעה עם פסכאטרית ושוב הרצון הזה למות... אוייי. כמה חבלֱ!!! מאמינה שתתגברי סאב.

ToryMaster

New member
סאב

אני יכולה לספר לך סיפור קטן? לפני שהשתחררתי מהמחלקה היה ל יריב ענק עם הפסיכיאטר שם. הוא אחד הטובים בארץ. הוא צרח עלי, ממש צרח עלי שאני אלך יודעת מה טוב בשביל ושאני לא ידועת מה לעשות עם החיי םשלי. עוד שנייה והוא היה צורח עלי שאני מפגרת. אני, ברגע שנותנים לי את הסימן הכי קטן לכעס או לצעקה, נכנסת להיסטריה, מתחילה לבכות. בכיתי שם בטירוף, כמו שאף פעם לא בכיתי. והם, במקום לעזור, להרגיע, לחבק, נתנו ל יכדורים. בדיעבד, אני יודעת שהוא התכוון לטוב, ומה שהוא אמר לי שם, מאוד עזר לי בחיים. הפסיכיאטרית הזאת אולי מצטיירת לך כמרשעת, אבל באיזשהו שלב את תלמדי להבין שהיא יודעת מה היא עושה, שהיא מתכוונת לטובה, ושלא מגיע לה בגרוש שתרגישי רע בגללה

למעלה