רציתי להודות ולספר

משומשוו

New member
רציתי להודות ולספר

שלום לכל טורפי הפורום ראשית אני חייב לומר שהתגעגתי לשיחות עם אנשים שמבינים את הגישה הנכונה לבשר. שנית רציתי להודות על ההמלצה לפרסקו בר ברחובות. מעכשיו אני ממליץ בפה מלא, בשר כמובן, על המסעדה ולא רק בגלל האוכל. קודם כל היחס. ואילו הפרטים על הביקור: אחרי שהמלצתם, נכנסתי לאתר של המסעדה והזמנתי מקום, אחרי זמן מה התקשרו ואמרו: סליחה, אין מקום עם הספציפיקציות שאני ביקשתי. בשעות שאני ביקשתי יש רק מקום בחוץ. שימו לב למילה סליחה. לא מוכרת במחוזותינו. 1.1.10 נראה לי קר בחוץ אפילו לאוהב קור כמוני מה עוד שאשתי שתחיה, מתה מקור. הודיתי להם על היחס האדיב ובצער רב ביטלתי. לאחר שיחה עם אשתי, החלטנו (היא כמובן) להקדים את הארוחה וללכת לסרט אחרי כן. הסדר המקורי היה הפוך. התקשרתי שוב, כשעתיים אחרי, הזדהיתי, הבחורה על הקו זכרה אותי ואחרי שאמרתי לה שנקדים אמרה סליחה שלא יכולנו להתאים את עצמנו אלייך ותודה שאתה מגיע. שוב סליחה ותודה. כבר הייתי ב high. הגענו בשעה היעודה וראינו שהבחוץ מקורה וסגור ודווקא נחמד. אז בכל זאת התיישבנו בחוץ גם מתוך מחשבה שיש לנו הרבה זמן לאכול בנחת בעוד בפנים היינו צריכים לפנות בשלב מסויים. הצעה של המלצר שקיבל אותנו. תשארו עד מתי שתרצו. תהנו מהאוכל. הסביר לנו על בר הסלטים, שהיה טעים מאוד. הסביר על המנות וצדק בכל מה שאמר. על הגודל של המנה הטעם וכו'. היה טעים מאוד. רק הערה אחת עבורי ה T bone למרות היותה מדיום הייתה מעט עשויה מדי. אולי כדאי לבקש מדיום רייר. רק לסבר את האוזן מדובר ב 450 גרם T bone. ובשביל שתוכלו גם להתרשם, צרפתי תמונה של חברי ה T.
שלכם משומשוו

איקא1

New member
הינו שם בשבת

בפרסקו הבר סלטים מצויין, המנות הבשריות טובות, אבל המנות הלא בשריות והקינוחים קצת פחות מוצלחים. בסה"כ יש תמורה בעד המחיר.

משומשוו

New member
אני אישית לא מזמין במקומות כאילו

מנות לא בשריות ומנות אחרונות לא מעניינות אותי, אלא אם הן מבשר. העיקר שנהניתם. משומשוו

למעלה