רציתי להודיע לכולם בצערי הרב ובשמחתכם הרבה

aaalmoggg

New member
רציתי להודיע לכולם בצערי הרב ובשמחתכם הרבה

אני היום שולח את הצבים שלי למכמורת כמו שקרן הציעה אז בקיצר בצער רב אני נפרד מהם

../images/Emo2.gif מה באמת?

ספר איך זה הסתדר? עם מי דיברת? עם יניב? מה היה? אתה מביא אותם לשם? מקווה שבשנה הבאה תוכל לבקר אותם...

aaalmoggg

New member
לא יודע פשוט באו ולקחו ואמרו תודה ושאלו אותי

מאיפה הם? וזהו להתעניינו יותר מידי

aaalmoggg

New member
לא אמרו לי כלום לא אמרו מה השם ולא אמרו איפה

המקום הזה של המרכז להצלת צבי ים חבל שהבאתי בא לי לקחת בחזרה אני לא סומך על זה

אפשר לבקר שם

לא ממליצה לקחת אותם בחזרה...
אבל ניתן לבקר במכמורת במרכז ההצלה
גם בלי קשר הביקור מומלץ

dreaming h

New member
../images/Emo45.gif

מצטרפת לתמיכה בנושא.

אני יכולה לומר לך, שבתור חובבת צבים מושבעת, יש בדר"כ שתי אופציות עם הצבגונים האלו. הראשונה, שהם יחלו ויהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לטפל בהם, ומנסיוני האישי, אם יש כמה, הם נופלים אחד אחרי השני בהפרשי זמן לא גדולים.
האופציה השניה, שהם ישרדו את התקופה הקריטית, יגדלו, יסריחו וכבר לא תרצה שלולית ענקית וסירחון כזה אצלך.
בקיצור, יש הרבה בעלי חיים אחרים שכיף לגדל ונעים לעקוב אחרי ההתפתחות שלהם. צבגונים - לא ברשימה.

aaalmoggg

New member
יש בזה גם חסרונות וגם יתרונות

אבל אני כל שבוע הייתי מחליף להם מים ומאכיל אותם 3 ארוחות ביום והחיסרונות הם :בעצם בשבילי ובשבילהם לא היה שום חיסרון הם חיו יפה נהנו ואני לא חשבתי מספיק אם להביא אותם או לא הייתי צריך להשאיר אבל טוב כבר עשיתי את הטעות שלי

gaichuk

New member
לא עשית טעות!

עשית את הדבר הנכון.נקודה. קרא קצת מאמרים וחומר ברשת ותראה איזה עולם מגוון יש לזוחלים. אני בטוח שיש משהו (ואפילו כמה דברים...) שימצאו חן בעיניך ומותרים לגידול.

aaalmoggg

New member
כן אני קורא ונקשרתי להרבה זוחלים כמו נחשים,

לטאות, תנינים וצבים. אבל כמו שלי לא ראיתי בכלל בארץ אני נקשרתי אליהם מאוד, ואני מתבאס כל פעם שאני חושב על זה.אני חושב שאני התחיל להיכנס חזק בקטע של הנחשים זה נראה לי גם תחום מעניין ואם הרבה מידע אבל יש לי גם הרבה מה ללמוד .

למעלה