רציתי להודיע ..

לירן...

New member
רציתי להודיע ..

שיצא איסיקיו גירסה 2001A ואני באמת מרוצה בו ואני ממליץ לכולם להוריד אותו

לירן...

New member
תשובה לדוריאן....

היתרונות... שיש שם ציורים פרצופים כמו פורום.. לשלוח רק למי שיש 2001... ויש בו עיצוב יפה.... הוסיפו קצת דברים ואני קצת מתקשה להבין אותם בגלל שאני לא ממש מבין אנגלית מצוין..... אבל הרוב אותו דבר כמו 2000B

לירן...

New member
אם אתה תרצה בו..

אז אתה יכול לפנות אליי... באיסיקיו ואשלח לך הורדה ... אם תרצה אז איסיקיו שלי הוא 86100015

LordNor

New member
יותר עדיף להישאר בגירסאות הקודמות

של האי סי קיו... ככה הם לא משתילים לך כל מיני שטויות כמו שהם עושים... לפי מה שקראתי באתר שלהם זה לא "דחוף" להוריד... אפשר להסתפק במה שיש עכשיו... השינויים הם לא משהו משהו שאנו צריכים... גירסאות חדשות גוזלות יותר מקום בדר"כ...

בינתיים... הגרסה שלי הכי ישנה

2000A... לרוב יש B. אני מתלבטת אם כדאי לי להוריד אחד מהחדשים...

דוריאן

New member
אם זה עובד, אל תורידי

אולי האיסיקיו החדש ייתקע לך כמו שאצלי ה-DVD נתקע בהתחלה. דברים חדשים לפעמים נתקעים במחשב עד שמסדרים אותם עם הגדרות חדשות. גם אני לא החלפתי. מעניין אותי לקבל ולשלוח הודעות. לא חשוב לי לצפות בחדשות על אפגניסטן או לשחק טטריס בתוך האיסיקיו החדש (סתם דוגמאות). באורנג´ שקיבלת יש טטריס? מה עוד יש שם חוץ מ-SMS?

hubk !!ֱ

New member
יש לי איי סי קיו מעולה 2001b

יש לי איי סי קיו חדש ומעולה וכייף יש שם ציורים לשלוח תמונות יפה מאוד אחלה וגם הוא מהיר כדי לכם להוריד תוכנה איי סי קיו 2001b אני מציע לכם שתעשו זה אני אומר לך את אמת , אני מאוד מרוצה באיי סי קיו בהצלחה תעשו זאת אני רק מציע לכם אם לא הפסד שלך גדול וחבל

למעלה