רציתי להזמין אותכם לדיון מעמיק

אופה3

New member
רציתי להזמין אותכם לדיון מעמיק

היי לכולם , אני משתתפת זה זמן מה בפורום אהבה ורומנטיקה, והיות ואנחנו כולנו זוגות נשואים וטריים, אני רוצה להזמין אותכם לדיון מעמיק שפתחתי שם בנושא אהבה ורומנטיקה, נושא מאוד קרוב אלינו אשמח לראות את תגובתכם שם. ממני האופה

לאופה- אני מקוה שלא אכפת לך...

העתקתי את מה שרשמת בפורום השכן לכאן, כך שגם פה כולם יוכלו לתת תשובות בנושא. אז הנה בבקשה הדיון שהאופה פתחה: מהי האהבה ומהי רומנטיקה.......ו היי שלום לכולם, היות ושם הפורום שלנו הוא אהבה ורומנטיקה, הייתי רוצה לפתוח בדיון וירטואלי מעמיק לגבי המושג האהבה והרומנטיקה. מהי אהבה, איך אפשר להגדיר אותה, מה היא עושה, איך היא משפיעה עלינו ועל חיינו, האהבה היא מילה לא מוגדרת, היא מילה שיש בה הרבה משמעויות, אין לה שום הגדרה ספציפית שיכולה להסביר לנו במדויק מהי האהבה, אין לה שום פירוש אחד יש לה רבים, הייתי רוצה שכל אחד יספר מהי האהבה לדעתו, יש כל מיני סוגי האהבות, יש אהבה בין בת/בן זוג, בין הורים לילדים , בין אחים בין חברים, אפשר לדבר על איזה אהבה שתרצו. ומהי הרומנטיקה, למה היא הולכת יד ביד עם המילה אהבה, מה היא עושה לנו, איך היא משפיעה על חיי האהבה שלנו, מדוע היא כה חשובה לנו וליחסים ביננו, מהם דברים רומנטים לדעתכם, האם הם באמת חיונים לדעתכם. הייתי רוצה לנסות ולהגדיר את המילים הללו, הכל כך חשובות בחיינו, הכל כך משמעותיות בחיינו, שממלאות אותנו בשמחה, ולפעמים גם בכאב לא קטן. היות ובפורום הזה יש שני צדדים הצד הנשי, והצד הגברי אני חושבת שזה דבר שיכול לתרום לנו המון למה????? כי: הגברים אתם תוכלו ללמוד מה הבנות חושבות על האהבה, איך הן מגדירות אותה, מה הן מצפות ממנה, ומה הן מרגישות לגבי הרומנטיקה, וככה נוכל ללמוד יותר על הצד הנשי. הנשים אתן תוכלנה ללמוד מהגברים מה הם חושבים על האהבה, מהי אהבה בשבילם איך הם מתייחסים אליה, מה לדעתם נראה רומנטיקה, ומה הם חושבים על זה באופן כללי, ככה אנחנו נוכל ללמוד יותר על הצד הגברי. אני מאמינה שבסיומו של הדיון הזה, אנחנו נלמד הרבה דברים על שני הצדדים דברים שכלל לא חשבנו שקיימים בנו, מה לדעת הבנים היא אהבה, ומהי לדעת הנשים, ככה כל צד יוכל ללמוד וליישם את הרעיונות וההצעות של הצד השני, ככה אולי נוכל להבין את הצדדים השניים, ככה נלמד להכיר את הראש של שני הצדדים וככה אולי נוכל להצליח יותר בחיי האהבה והרומנטיקה שלנו, שנדע באמת ובכנות מה כל אחד חושב על זה, יכול להיות מאוד שנמצא כי אנחנו חושבים אותו הדבר על האהבה והרומנטיקה, אבל גם ייתכן מאוד וכמעט בטוח שמה שהגברים חושבים על האהבה והרומנטיקה, הם לא נכונים מבחינתנו הנשים וייתכן ההפך גם לאלה שלא תפוסים והרווקים ביננו, תביעו דעה תגידו מה אתם חושבים, ככה נוכל להבין אולי למה אין לנו או יש לנו אהבה בחיים, מהם הטעויות שלנו, ומהם המחשבות שלנו לגבי שני המושגים האלה. בקיצור מקווה מאוד לשרשור ארוךךךךךךך ואולי סוף סוף נמצא את התשובות האמיתיות לאהבה ולרומנטיקה, הצעות , עצות דעות, יתקבלו בברכה, מתחייבת ליישם את מה שנראה בעיני ולהודיע לכם על התוצאות. מקווה שיהיה מעניין לכולנו ועד לשרשורים שלכם, שבת שלום ושבוע שקט בהרבה אהבה ממני האופה (בקי)

אופה3

New member
בכלל לא איכפת איזה כייף שעשיתם זאת

יאהוווווו ממש כייף שעשיתם את זה, לא היה לי כוח להדפיס את כל זה מחדש, ולא ידעתי איך אפשר להעתיק, אז כמה טוב שמנהלי הפורום היקרים שלנו, העתיקו את זה לכאן, אז יאלהההה איפה השרשורים הענקיים, וחוץ מזה מנהלי הפורום היקרים, אם כבר העתקתם איפה תגובתכם??????. שלכם האופה

על רומנטיקה ואהבה....

2 מילים קטנות אבל ממש ממש לא פשוטות. כמה שירים נכתבו על 2 המילים האלו, גם סרטים יצאו על נושאים אלו, וספרים... אבל האם מישהו באמת יודע להגדיר אותם. אכן ישנם הרבה סוגים של אהבה. אהבה בן בני זוג היא אהבה בעלת משמעות מאד מיוחד. בעזרת אהבה זו אנו בעצם בונים לנו את דור ההמשך. הקשר כל כך עמוק שלאהבה זו באמת שאין גבולות. אהבה בין הורים לילדים , אהבה בין חברים , כל אהבה שונה מהשניה ובעלות משמעות שונה. כל אהבה מביעים בצורה אחרת. והרומנטיקה- טוב זה בעצם מתקשר בשבילי רק לאהבה בין בני זוג. הרומנטיקה בעצם יכולה רק להגביר את האהבה, ולעשות חזקה יותר... ומה אתם אומרים?

אויש ושכחתי משהו חשוב...

אני א ו ה ב ת אתכם
רויטל

למעלה