רציתי להלעלות משהו שמאוד חשוב לי

רציתי להלעלות משהו שמאוד חשוב לי

שתקראו את זה. 1- אני כמתנדב אק"מ עברתי קורס מהמשטרה על מוסד"ח ואבטחה כוללת על בתי עסק קניונים וכדומה. 2- לצערי חלק מהמאבטחים הם זורקים קצוץ אני ואבא שלי נכנסנו לקניון רוטשליד בראשון לציון- שנינו עם אקדחים לא בדקו אותנו בכלל חבל לכם על הזמן- בנאדם שרוצה להתפוצץ או לבצע משהו פלילי יכול לעשות את זה בקניון הזה. או דבר שניבתחנה המרכזית החדשה בראשון לציון- מי שמכיר יש 6 כניסות בידוק והשאר יציאות לאוטובוסים- יש מקרים כאלו שאנשים לא עוברים בידוק בטחוני אלה הם נכנסים דרך שערי יציאה של האוטובוסים. גם בנאדם כזה יכול לבצע את זממו בחופשיות בתנועה חופשית. 3-אירועים גדולים כנסים חופשים- שבא יש יותר מ1500 איש שנכנסים ויוצאים עוברים בדוק בטחוני בצורה טובה ומשכנעת.אבל לא חסרים פדיחות כמו חורים קטנים. 4- אני רואה את עבודתי כמאבטח מע"ר-אני בא לעבודה לטיול קודם כל אני מקדיש את כל תשומת הלב לאנשים לתלמידים והכל ותאמת אני נותן להם את כל כולי את הנשמה שליותמיד ערני לכל תנועה הכי הכי קטנה. אם צריך אני נותן את המענה הכי הכי מהיר שיכול להיות. ככה זה הטבע שלי אם אני עושה משהו אני עושה מכול הלב ובשלמותו שאותם תמידים אותם לקוחות יהיו מרוצים ממני ומהחברה בה אני מעוסק. אני אישית עברתי קורסים במשטרה על קרבין (ירי מעשי) מוסד"ח ואבטוחים אירועים גדולים. מעגלי אבטחה חצוניים ופנמיים. אני גם מתנדב במרחב שפלה ובמרחב יפת"ח - ובזק"א יחידחת חילוץ הצלה חיפוש מעדרים .עברתי קורס מזוז של פקע"ר(פיקוד העורף) .

joshh

New member
היי רועי

אתה נישמע לי בחור רציני, רציתי לשאול אותך את השאלות הבאות: לא נימאס לך לראות מאבטחים לא מיומנים בכניסות לבתי עסק גדולים ? לא נימאס לך לראות מאבטחים שעושים חצי עבודה ? בתור מאבטח לא נימאס לך לראות שאנשים רואים את תפקידך כמאבטח = למנקה רחובות ? זה בידיוק הסיבה שארגון אמי"ל הוקמה, כי חברות אבטחה מעדיפות להביא כח אדם זול בלתי מיומן, להמנע מלתת להם את כל הזכויות המגיעות להם כחוק וכדין ולצפות מהם להשקיע בעבודתם, להעביד אותם הרבה מעבר למותר ולצפות מהם ליותר השקעה ! כי להרבה מאבטחים נימאס ... למה מאבטחים ניחשבים היום לחוליה החלשה במשק שהם היום המקצוע הכי חשוב במדינת ישראל ? joshua

כמה דברים

1- לי אישית נמאס ללראות מאבטחים לא מיומנים. אבל מה הקשר לאמי"ל?? במקום שהחברות האבטחה ידאגדו לעובדים שלהם הם זורקות קצוץ.

joshh

New member
תגיד לי אתה ...

למה שהם ישימו משהו אחר ? איש עסקים ממולח יעדיף שיהיו לו עובדים טיפשים וחסרי יכולת וכך הוא יכול יותר להתעשר. הכל עניין של חישוב פיננסי זה הכל. למה אמי"ל קיים, כי חברות האבטחה זורקות קצוץ. הכל חישוב חשבוני פשוט, אם אני יכול לבזבז שקל 1 ולהרוויח 3 שקל אז עדיף מלבזבז 2 וחצי שקל ולהרוויח 3. תחשוב על זה. joshua

שמע .

זה מה שיש עד שלא יבינו בדרך הקלה הם יביחנו בדרך הקשה לצערי. אישית אני חושב- שצרכים אנשים רציניים-רק חבל שהמדינה לא ניתנת מספיק תקציבים.

עוד משהו לגבי יחס

הייתי בהרבה טיולים והרבה מחסומים ובדיקות סך הכל התייחסו האנשים ממש מש יפה בהבנה ובהסבלנות

joshh

New member
יש כמה דרכים..

אבל דרך קשה או קלה היא לא אחת מדרכים לצערי... לגבי היחס, תלוי היכן אתה עובד...

שמע אני עובד עם כל סוגי האוכלוסיה

בין ילדים קטנים כיתות א עד לתיכונים- ותאמיו לי אני נהנה מכול רגע

joshh

New member
אני שמח בשבילך

אתה בטח עושה אבטחת טיולים בעיקר.. מאבטחים בקניונים, בתי חולים, בה"סים, מלונות יכולים להגיד לך אחרת, למרות שיש כאלה וכאלה אי אפשר להכליל.

תראה אני גם רואה את זה באבטוחים

שאני עושה במשטרה באק"מ- לכל אבטחה יש את שיטת העבודה שלה.

שמע קטע טוב

חזרתי מטיול כל שהוא- אני עברתי דרך קניון רוטשילד בראשל"צ הייתי עם קרבין ואקדח- השומר בכלל לא פנה אלי נתן לי להיכנס.

joshh

New member
זה גם קורה....

לאומת זאת בעזריאלי בודקים ת'צורה של הרישיון נשק שלך... הרגו אותי, אני מתבאס ללכת לקניון עם נשק.

חח ככה צריך להיות.

אם בןדקים אז עד הסוף!. יודע מה גם אתמול לקחתי רכבת מנתב"ג ללת"א- בשדה תעופה החדש בדקו לי תצורה בדקו לי ותאמת כל הכבוד להם איך שהגעתי מהצומת שמובילה לנתב"גכ משם האוטובוס הוריד אותי הלכתי לכיוון השדה- יצא אלי מאבטח עם האם 16- דיברתי איתו הראתי לו ת"ז רשיון של שני הנשקים הכניס אותי

למעלה