רציתי להמליץ לכם על מסעדה בבודפשט

sea mad

New member
רציתי להמליץ לכם על מסעדה בבודפשט

זה רחוק ממרכזי התירות הידועים, ולכן גם רוב הסועדים מקומיים. הכל היה מצוין! אוכל טעים מנות גדולות שרות מעולה המקום עם היסטוריה ומעניין בפני עצמו .... מחירים סבירים ביחס לכל מה שכתוב למעלה (מנה עולה בערך 40~50 ש"ח, מנה דומה בארץ עולה 150!) אל תשאלו אותי את הכתובת....כי אני לא זוכר מצאתי בכל הניירת את העלון שלהם, והנה הוא כאן
לא כתוב בעלון את כתובת שלהםולא טלפון, האמת, מתאים להונגרים...

vera2

New member
תודה לsea mad ../images/Emo140.gif

בטקסט של ההודעה יש כתובת אומנם לא מדויק אבל אפשר להעזר בו. Puszta Szent LORINC בגבול בודפשט. תקבל דרישת שלום אחרי שאהיה שם שוב תודה.

sea mad

New member
בבקשה...../images/Emo140.gif ... עוד משהו ...

זה גם בית קפה עם יופי של עוגות ..... והכי חשוב >>> התפריט באנגלית יותר זול מהתפריט בהונגרית

ju100

New member
מילא שלא הבאת...../images/Emo13.gif

טעימות מהאוכל...אבל עכשיו אתה גם מגרה אותנו עם העוגות?...

sea mad

New member
אם תתחיל לאכול מהמסך ... את התמונות

של האוכל (שאין לי) , זה לא יהיה לך תעים ..... לא חבל לאכזב על ההתחלה. בכלל אני מעדיף אוכל בתלת מימד (ולא מפלסטיק) ולא בדו מימד ...

ju100

New member
ראשית אני ...../images/Emo13.gif

אשה..ושנית הדברים נאמרו על דרך הלצון!!! מה זה אוכל הונגרי אני יודעת ומשוכנעת שנהנת מאוד!!! בכל מיקרה בוירטואלי אפשר להפיק הנאה אם לא מטעימה פיזית לפחות ממראה עיניים!.........לשם המחשה לחץ על הקובץ..מריח את הקפה?

ju100

New member
צ'טערת ביטי....../images/Emo12.gif

הניקוי יבש עלי!!!!!!!!!

sea mad

New member
ברור שזה על דרך הלצון ... ../images/Emo9.gif

אוחחח איזו ארומה ..... מעיין איך יוצאים הילדים בוירטואל ??

ju100

New member
יכולה לשלוח...../images/Emo8.gif

לך את הדרך בה מכינים ילדים באופן וירטואלי..אבל מפאת כבוד יושבי הפורום לא אעשה כן...למרות שזה לא גס רק קצת פיקנטי!

vera2

New member
לSea Mad השם של המקום זה צוקרזדה

שזה קונדיטוריה לכן יש יופי של עוגות. אני לא מבינה מה זה תפריט באנגלית.

B T1

New member
ובהונגרית=cukraszda../images/Emo78.gif

אין עוגות, רק פיצה.

sea mad

New member
מאחר ואני רק דובר הונגרית ....קורא

בקושי רב .... ביקשתי תפריט באנגלית .... במקרה לידי ישב קרוב משפחה ... והתחלנו להשוות .... גם המחירים לא זהים וגם התרגום לא מדויק ! אז לקחת תפריט באנגלית ..

למעלה