רציתי להמליץ על כמה ספרים שיש

tatia

New member
רציתי להמליץ על כמה ספרים שיש

לי בבית ואני משתמשת בהם ומרוצה מהם. הספר הראשון הוא 700" דוגמאות בשתי מסרגות", כן , זה ברוסית, אבל מי צריך שפה שיש תרשים לכל דוגמא? את הסימנים אני יכולה להסביר. ספר יפה, גדול, עשוי מנייר איכותי, תמונות צבעוניות. קיים בחנויות ספר עם שם דומה , אבל דוגמאות עם מסרגה אחת- אני ישית לא כל כך אוהבת אותו. אז אתן יכולות להיכנס לכל חנות ספרים ברוסית ולשאול, או שיתנו לכן להסתכל לבד במדף עם ספרי סריגה.לא זוכרת כמה הוא עלה בדיוק, לא זול( אבל שווה כל אגורה!) משהו בין 70 ל100 ש'ח. יש בספר גם קצת הסברים על סוגים עיניים וכמה מודלים בודדים.

טטיאנה - אולי את יודעת איך סורגים

את הדוגמא של הצהוב והתכלת שבצילום......... הבולטים בשורה השניה משמאל............... תודה מראש

tatia

New member
איפה? תני לי לינק, אני בערב אסתכל

עכשיו כבר בורחת לעבודה, מ16.00

בהודעה שלך לפני ההודעה שלי

עשית לינק של דף ספר........בדף הזה יש תמונה של צהוב וכחול אחד בתוך השני..........

tatia

New member
הינה הדוגמא ותרשים

קוביה שחורה - ע' ימין בצבע צהוב קוביה חצי שחורה - ע' ימין בצבע כחול כל השורות החופפות(זוגיות) סורגים בשמאול וצבע שסרגנו שורה ימין לפני זה. פלוסים בצדדים - ע' הסופיות הפס שהולך משמאול לימין למלה - 3 ע' מאחורי עבודה, 3 ע' סורגים ימין ו3 ע' שהיו מאחור סורגים גם ימין הפס שהולך מימין לשמאול למלה - 3 ע' לפני עבודה, 3 ע' סורגים ימין ו3 ע' שהיו מלפני עבודה. זה כמו סריגת צמות

tatia

New member
ועוד אחד

זה ספר שתורגם לרוסית מאנגלית, אבל בטוח אפשר לקנות אותו באינטרנט באנגלית, כתבה ספר Montse Stanley , יש לה כמה וכמה ספריי סריגה , מה יש לי זה ספר טכניקות , אין שם מודלים, רק סוגים שונים של סריגת עיניים, עליות ע', סגירות וכ'ל... מאוד מעניין, למי שמבין אנגלית טוב- מומלץ מואד. אולי יש למישהי גם המלצות דומות?

למעלה