רציתי להצביע לכם עד שקראתי את המצע0

incognito1980

New member
שו?

מה זה? מצטערת שנתתי את קולי לירוקים. עבדתם עליי! אם הייתם מציגים את הדעות המפגרות והפרימימטיביות הללו לפני הבחירות - לא הייתם זוכים לתמיכתי. אני מתנצלת מראש על הטון הבוטה, אבל מזמן לא כעסתי כ"כ. לחשוב שהצבעתי מצפונית ואידאולוגית רק כדי לחטוף בפרצוף...מכעיס, פשוט מכעיס! (ד"א, אני בעד אכיפת האיסור על נסיעה/רכיבה על החופים, אבל מכאן ועד לאיסור גורף על רכבי השטח? שמישהו יסביר לי, למה אתם מפלגה של "ראש בקיר"? חושבים שתצליחו ע"י המאסת עצמכם על הציבור?)

atv22

New member
דרור עזרא

טרקטורונים=חיים מפלגת הירוקים = סמים

להרגע בבקשה

טרקטורונים אינם חיים, אלא כלי עזר לחקלאים וסכנה לטבע ולחופים. ומפלגת הירוקים היא לא עלה ירוק. אולי התבלבלת.

incognito1980

New member
אולי לא החיים שלך...

טרקטורונים אינם סכנה לשום דבר. נהגים פורעי חוק הם סכנה. בדיוק כמו שהם סכנה על הכביש ועל השביל וכיו"ב. טרקטורונים אולי אינם חיים, אבל הם בהחלט תרבות פנאי של הרבה אנשים. כמו גם ג'יפים וג'יפונים ואופנועי שטח ואופני שטח. זו לא חייבת להיות כוס התה שלך, אגב. מותר לך להנות מהטבע שלך בדרך אחרת. אני מכבדת זאת, ואני אנסה לעשות הכל כדי לשמור על התענוג שלך, א-ב-ל אתה צריך לעשות הכל כדי לשמור על שלי.

OFIRNAHUM

New member
רציתי להצביע לכם עד שקראתי את המצע0

רציתי להצביע לכם הירוקים אבל כל כך התעצבנתי שקראתי את המצע שלכם ואת הכתבות מלאות השנאה שלכם כלפי אנשי הגיפים ממש גועל נפש אני בטוח שאם המצע שלכם היה קצת שונה. ולא מלא שנאה אז הייתם מקבלים המון תמיכה מאנשי הגיפים שהם בעצם אנשים שמאוד אוהבים את הטבע שיוצאים לטייל בטבע בדיוק כמוכם ויותר. אני נורא התעצבנתי אתם מדברים על כך שאנשי הגיפים הורסים את השטח מלכלכים אותו זה לא בסדר להדביק סטיגמה כזו לכל אנשי הגיפים אולי אתם צודקים יש כמה אנשים (ילדים בני 16) שעדיין לא גדלו והם לוקחים את הטרקטורון שלהם ונוסעים במקומות לא מסומנים, והרסים את השטח. אבל זה לא בסדר להגיד שכל אנשי הגיפים הם כאלו אני מכיר אנשי גיפים שהם בדיוק ההפך ממה שאתם מתארים.אנשים בוגרים שמאוד אוהבים את הטבע נוסעים בדרכים מסומנות בלבד.ולא רק שלא מלכלכים אלא אוספים את הזבל שמטיילים אחרים משאירים. לדרור עזרא!! קראתי את הכתבה שלך בYNET פשוט מאוד תתביש גועל נפש של כתבה מלאת שנאה. ומלאת רעיונות פשוט לא מציאותים "לאסור שיווק אופנועים וטרקטורנים" נו באמת זה מה שאתה מציע ??? בקיצור אני ממש שמח שנכשלתם בבחירות. השנאה הזו לא תביא אתכם לאף מקום.

discomania1

New member
דרור עזרא

אני מאוד מקווה שבשעת אחד הטיוליים הרגליים תקלע למצב בו היחידי שיוכל לתת לך עזרה יהיה רוכב הטרקטורון של מד"א או אמבולנס חדרה שכידוע מפעיל רכבי שטח לחילוץ מהשטח . ולאור האמור בכתבה המחורבנת שלך אז מאוד מקווה שיחוקקו חוק נגד התבטעויות לא חכמות של אנשים טיפשים .

למעלה