רציתי להציע רעיון לפורום...

ran412986

New member
רציתי להציע רעיון לפורום...

מה דעתכם שנעשה דף קשר של מספרי איי סי קיו, ימי הולדת, מקום מגורים וכיתה שבה לומדים או עבודה מבין אלה שעובדים?

ולמה זה רעיון טוב?

אם אתה מעוניין באיזה מישהו לדבר איתו מחוץ לפורום, יש מסרים מה יעזור לדעת את מקום העבודה?

ran412986

New member
לא חייב לדעת את מקום העבודה, אבל

זה עוד תמונת מצב מהו הסטטוס של הבן אדם (כיתה או עבודה). חוץ מזה, אני מציע את זה כי כך יהיה ניתן לחזק את הקשרים מחוץ לפורום.

ran412986

New member
אל תדבר איתי במושגים מדעיים.

אני לא מתמצא בזה כל כך. אם יש לך דעה לחיוב או לשלילה, אשמח לשמוע, אבל ניתוחים מדעיים או ניסיונות לפרש את זה בצורה הזאת יהיו לי קשה להבנה, אז אשמח אם תדבר איתי ללא מושגים מדעיים או שכן תדבר ותתרגם לי את זה לשפה שבה אוכל להבין. תודה.

צחקתי...

פשוט יש פרטים שממש לא חשובים לדעת... כל עוד הבן אדם כותב ברמה, מה זה משנה אם הוא בן 8 או 88? אם הוא לא כותב ברמה, זה כאב ראש... לא צריך לכתוב פרטים של איפה לומדים/עובדים או ICQ, אתה מעוניין לדבר עם מישהו מחוץ לפורום, אף אחד לא אוסר על זה.

ran412986

New member
עוד לרגע חשבתי שאתה רציני.

איך שלא יהיה, אני מסכים איתך בקשר לסגנון כתיבה שיש חשיבות שיהיה בעל רמה.

אולי נחליף#טלפון ונשחק טלפון שבור..

..פחחחחחחח... אני לא יודע למה טוב מפגש פורום. ולמה לחזק קשרים מחוץ לפורום?.. מה רע במצב הנתון.. אני אישית אוהב את האינטרנט כדי לכתוב שטויות ולהרגיז קצת מוציא את הפלפל בקשר עם מישהו מאינטרנט (חוץ אם הוא יודע שח או פלונטר
)

סיים שיט..

.. אני עושה את זה לספורט.
ובדרך כלל בנות לא מרגישות בנוח או מבינות דברים שהן לא צריכות להבין..

איזה ספורט...

נשלח אותך לאולימפידה להתחרות בהתעמלות אמנותית, כל הדברים שצריך גמישות...

אין שום רע...

פשוט כל המידע נמצא לפניך, בזבוז מקום לשרשר דבר שכזה, אפשר לדבר על דברים אחרים יותר מעניינים. אם מישהו רוצה לפרסם את המספר ICQ שלו, הוא יכול בדף שלו, למה שהוא יפרסם את זה בפורום?

יש שרשורי יצירת קשר מדי פעם

אתה מוזמן לעיין ולהוסיף אנשים בינתיים תסתפק בזה

למעלה