רציתי להתייעץ בקשר לעגלת תאומים..

רציתי להתייעץ בקשר לעגלת תאומים..

בעיקר עם בעלי הנסיון (MER7 YEREZ678) גם ככה קשה למצוא עגלת תאומים מושלמת, אז לפי מה שקראתי פה חשוב שיהיה מספיק מקום.. אנו מתלבטים בין 3 עגלות: 1. פג אריה- יש לה שם טוב, היא קלה - 8.5 ק"ג, צרה כ77ס"מ, חסרון הגגונים לא מספיק גדולים, 170 מעלות. 2. מקלרן- סוס עבודה, מתקפלת קטן. גלגלי גומי גדולים עם יכולת סבוב של 360 מעלות, מגיל 0 , יש לה שרות מעולה, נוחה מאוד לתמרון. חסרון אחד גדול כבדה 14.5ק"ג. המחיר שלה ושל פג כ1800שח. 3. בייבי סייף- חדשה בשוק כי לא שמעתי עליה דיווחים. קלה, מתקפלת קטן, צרה, מגיל 0, וזולה כ900 ש"ח. איזה עגלה קניתם.. ומה אתם ממליצים לי?

yerez678

New member
עגלת תאומים - המלצות

היי לנו יש את מקלרן. היא לא באמת מגיל 0. על האריזה כתוב מגיל 6 חודשים למרות שניתן להשכיב אותה לשכיבה כמעט מלאה ואנחנו ניסינו אותה די בהתחלה. הילדים שלי בכו מרגע שראו את העגלה מתקרבת אליהם והבכי רק גבר כשניסיתי למקם אותם בעגלה. אחרי שניסיתי להרגיל אותם לעגלה במשך חודשיים וחצי (קודם בבית 3 דקות אחר כך 5 וכך הלאה)- רק עכשיו הטיול היומי שלנו מתבצע בעגלה אבל עד השבוע האחרון הטיול היה נגמר כשילד אחד במנשא ושני על הידיים לסירוגין. עצות מעשיות: בחודש הראשון שמנו את שניהם בעגלת יחיד רחבה עם אמבטיה שקיבלנו בהשאלה מחברים. זה היה נהדר ונוח. בחודש השני טיילנו עם עגלת יחיד ומנשא (חשוב לבחור מנשא טוב, שנפתח לגמרי מלמטה על מנת להכניס את הנעליים והבר). רק עכשיו בימים האחרונים הם התחילו לאהוב טיולים בעגלה ואני מקווה שכך ימשיך. בחירת עגלה: בעלי טוען שחבל שלא קנינו את העגלה הכי זולה הקיימת בשוק כי כל העגלות תאומים לא משהו בכלל. אני אישית הייתי קונה היום את Mountain Buggy - עגלה ניו-זילנדית מדהימה (את יכולה לעשות חיפוש, אבל בארץ מוכרים אותה רק ברשפון). מה שטוב במקלרן זה היציבות וקלות בהיגוי - היא מסתובבת מצוין וניתן גם לכווץ אותה בעוד 5 ס"מ במקומות צרים. היא בעייתית בכך שבכדי להגיע לכיסי אחסון יש צורך להרים את הכסאות ואם הילדים קטנים ויושבים בתוך העגלה, צריך להוציא אותם קודם וזה מסורבל. בנוסף יש לה שתי ידיות וזה פחות נוח לתלות את התיק הענקי שלהם על העגלה. המשקל שלה לא מורגש כמעט כי אני מרימה אותה רק לאוטו. טוב, זה היה סיכום תובנותיי בנוגע לעגלות.

למעלה