רציתי להתייעץ לגבי שם לעסק

ענתי 10

New member
רציתי להתייעץ לגבי שם לעסק

העסק שלי הוא עוגות ביתיות. אז בגדול חשבתי על שם "עוגות עד הבית". אבל היום עלה לי הרעיון של - "ענוגות" כלומר ענת+עוגות = ענוגות...
מצד אחד נראה לי נחמד, גם מתקשר לעונג, אבל קצת "זנותי" לא? וגם לא בדיוק ברור מה אני מביאה תחת השם הזה. אפשר נגיד כמובן - "ענוגות - העוגות של ענת" או "ענוגות - עוגות מענגות עד הבית" מה דעתכן?

pe t e l

New member
שם לעסק

שלום ענת, ברוכה הבאה. אני חושבת שלפני שמחליטים על שם לעסק כדאי לעשות סקר קל - אפילו בגוגל. מחיפוש קצרצר שלי בגוגל מצאתי כבר עסקי עוגות (בדגש על עסקי עוגות) עם השמות האלו: עוגה תענוגה, נגיעות, עוגות ענת, ענת עוגות, תענוג מתוק, עונג מתוק וכו וכו וכו אני באופן אישי היתי חושבת על רעיון אחר כדי לא לבלבל את הלקוחות הפוטנציאלים. בקשר ל"עוגות עד הבית" - האם העסק שלך הוא של עוגות במשלוח לבית הלקוח? ככה זה נשמע מתוך השם. בכל אופן שיהיה בהצלחה, אני בטוחה שתכיף המאמנות ויועצות השיווק המעולות שיש פה, ירשמו לך דברים ורעיונות נוספים. ... וספרי לנו מה הוחלט בסוף. דנה (אני הלכתי על "פטל"
)

דני גיל

New member
עוגה to go

עוגה To go יכול להיות יפה וגם: Cake away בהצלחה... עשית לי חשק לעוגה :)

ראשית בהצלחה!

שנית אכן יש מידה של קונוטציה כזו בשם ואולי היא "מסוכנת" שהרי זה באזנו של השומע........ האם ניסית שילוב אחר? משהו קצשונה שיצא מהקופסא? "ענת אופה לי/לך" "אופה לך עד הבית" אחפש לך עוד........ בהצלחה!

Merav Stern

New member
בחירת שם לעסק

הי ענת, קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם...
הייתי ממליצה לך לחשוב קודם כל על מה הערכים המוספים שאת נותנת ללקוחותייך ולנסות משם לחשוב על שם יצירתי שמעביר את המסר. זה ייצור בידול שלך מהשאר וכמובן ישאיר אותך בזיכרון. בהצלחה, מירב שטרן, ייעוץ עסקי, אימון אישי

למעלה