רציתי להתייעץ...

wildflower**

New member
רציתי להתייעץ... ../images/Emo18.gif

אז ככה. אני בכיתה יא´... וכמו שכולם אומרים..זאת כנרא ההשנה הכי קשה...בגלל כל הבגרויות. יש לי 6 בגרויות השנה. עכשיו....... יש את כל הקטע הכספי....שלא נעים לי כל כך לקחת כסף מההורים שלי..... כי אני יודעת שהם לא במצב הכי טוב.... אז מצאתי עבודה...... אני צריכה לעבוד כל יום.מ-8 בערב עד12 בלילה. ואני לא יודעת אם כדאי לי בגלל הלימודים...... חשבתי לעבוד עד סוף חופש סוכות..כי אז מתחילה באמת התקופה הקשה.... +אני רוצה גם להתחיל ללמוד לרישיון..... אתם חושבים שיהיה לי עומסיתר??? בר

תגובה

חמודה, אני בכתה מדעית (י"א), לומד 50 שעות, יש לי גם 6 בגרויות השנה, יש לי 2 קורסים למחשבים שאני חייב לעשות אותם השנה בשביל להתקבל ליחידה שאני רוצה בצבא, אני עוד מעט מתחיל ללמוד לרישיון ואני עובד בבורגר ראנץ, חברה שלי גרה בקריון ואני ברמת גן ואני רואה אותה השנה רק בחגים (אני ממש מרגיש רע בגלל השגעונות שלי היא בקושי רואה אותי) !!!! אחרי השבוע הזה אני נשכבתי על המיטה וישנתי כמעט יום שלם, רק שתדעי שיש אחרים שנמצאים במצב הרבה יותר גרוע ממך . . . . . . DJ made in israel

liran_sh

New member
שאלה

תגיד, על איזה קורסים במחשבים אתה מדבר? ועל איזה יחידה? __ לירן 17__

אני מדבר על

יחידה 8200 ואני עושה 2 קורסים: הקמת וניהול רשתות אלקטרוניקה DJ made in israel

האמת שכן

לא שאני מבינה כל כך גדולה.. אבל אם נגיד תוכלי למצוא מקום שירצה אותך נגיד 5 ימים עד 8 בערב..זה יהיה לך טוב. כי את פשוט תפלי מהעומס!! וכל הכבוד על הגישה העצמאית!!!!! אין לך מושג עד כמה אני מעריכה ומעריצה את זה אצל אנשים.
גלית

המרחפת

New member
כמו שאמרה גלית

כל הכבוד על הגישה העצמאית. אני אישית מציעה שתעבדי בעבודה הזו עד אחרי החגים וקצת יותר ובמהלכם תחפשי עבודה קצת פחות תובענית... גלית צודקת, בקצב העבודה הזה, את תפלי מהעומס, לא יהיה לך זמן להכל (אני מניחה שבתור לתמידת י"א יש לך מערכת שעות לא קטנה, ולהוסיף לזה עבודה עם דרישות זמן כל כך גבוהות, שיעורי בית שיעורי נהיגה, זמן לעצמך וזמן למשפחה וחברים פה ושם, אין, זה בלתי אפשרי לדעתי). את עצתי כבר נתתי (לעזוב את העבודה עוד חודש, אפילו חודשיים וחצי ולחפש עבודה שתדרוש ממך לעבוד 3-4 פעמים בשבוע בלבד) כיתה קשה או לא קשה, זה עניין של תפיסה ויחס. אני חשבתי שכיתה י"א הייתה בסדר, כי הייתי רגועה ולקחתי הכל באיזי (הציונים טובים מאד, ד"א), ולעומת זאת, ילדה בכיתה שלי שהיא לחוצה כמו טמפון, חשבה שזו כיתה קשה, ומרוב לחץ הייתה צועקת על כולם (מורים ותלמידים) שיורידו קצת מהלחץ של השיעורים וכל מיני דברים כאלו, ושאיך הם יכולים לדבר, היא עושה 6 בגרויות (אחת מהן זו בגרות בחקלאות, קלה מאין כמוה). הכי מביך לדעתי היה שמרוב שהיא לחוצה היא צרחה על מישהו שאמר שי"א הייתה בסדר, "תגיד, אתה מטורף? אתה לא עושה 6 בגרויות כמוני, אין לי זמן לכלום!!". אותו מישהו בשנה ההיא לא רק שעשה יותר בגרויות ממנה, שנחשבו מאד קשות, הוא גם למד באותו זמן לתואר באוניברסיטה, ופשוט לקח הכל בכיף. עניין של גישה. המרחפת. שנות התיכון הן שנים יפות. חבל לבזבז כל יום בעבודה. מצאי עבודה אחרת.

פומיקית

New member
י"א זו לא שנה קשה

בר, י"א זו לא שנה קשה בכלל, אבל מכוון שיש את הבגרויות והמון שעות אז הייתי מציעה לך לעבוד רק עד אחרי החגים. דנה

חמודה.......

אני מבינה אותך,,,, ולפעמיים באמת צריך קצת כסף,, בכדי שיהיה לך יותר לצרכייך,, אבל הלימודים מאוד חשובים,,, ואת צריכה להשקיע בהם, כי הלימודים הם העתיד שלך... מה שאני הייתי מציעה., שתעבדי באמת עד אחרי החגים,, ולאחר מכן אם תרגישי עוד צורך לעבוד מכל סיבה שהיא תנסי למצוא עבודה עם פחות שעות,,, כי את בסוף תתמוטטי מהעומס וגם ללימודים לא יהיה לך זמן,, וצריך להתחשב בסדר עדיפויות.... שלך....חוקרת

למעלה