רציתי להתקשר לאמא שלי היום

רציתי להתקשר לאמא שלי היום

וקלטתי...אין למי לספר יש דברים שרק לה היה לי הכי כיף לספר יש שאלות שרק אותה יכולתי לשאול חיסלתי חבילת טישו וישבתי לכתוב. העלתי לבלוג שלי כי יש שם גם דברים שהבאתי הנה בתשלומים ולא מתה לחזור על עצמי כמו תקליט שחוק אבל מי שבכל זאת רוצה לקרא שיכנס ללינק ואולי אם בא למישהו לספר על געגוע משלו... אז גם זה המקום. רציתי לספר לך

קודם כל משתתפת בצערך.מבינה שזה חדש חדש

שולחת לך
ענקקקקק ענקקקקקק לניחום ועידוד
לא רוצה לעשות לך פיחסה, אבל שלא תחשבי שעם הזמן זה יעבור, הגעגועים לא נגמרים. אצלנו בשבוע הבא סוגרת את שנת האבל הראשונה על פטירתה של אמי ז"ל. עדיין לא לילה ולא שניים היא מגיעה אלי בחלום וזה נראה כל כך מציאותי שאני נוסעת אליה לבית האבות ויושבות ומדברות ואני משתפת אותה במה שקורה לי. לא פעם ולא פעמיים נסעתי ישירות מהעבודה אל בית האבות כדי לבקר אותה. הייתי נכנסת ויושבת ומקשקשת עם הצוות כדי להרגיש את הנוכחות שלה, או הולכת להציץ בחדר שלה ולראות את המיטה הריקה. אם תרצי לשוחח בשמחה, אני כל כך מבינה את מה שאת עוברת. תהיי חזקה. מותר להתגעגע ואפילו רצוי

תודה סוגרת...

כן, חדש 3 ימים לפני חנוכה אבל לצערי יש לי ניסיון של 33 שנה עם אבא שעדיין מגיע בחלומות ולא מש מהמחשבות.. מחזירה חיבוק ושנפגש בשמחות

פנלופה קבלי
זה עדיין כל כך טרי אצלך.

הגעגועים באים בגלים....כל מיני דברים פתאום מזכירים אבל זו דרכו של עולם.....החיים מאוד מחזוריים.....

פנו אני כל כך מבינה אותך........

אצלך זה עוד טרי אני מנסה לצור קשר עם ההורים שלי גם עכשיו שזה כבר שמונה שנים אחרי ..................

Sודית

New member
אלך לקרוא אותך גם בבלוג שלך, מקסימה אחת

אומרים שהזמן מרפא.....יש דברים שלנצח נשארים. כמו געגועים לאמא.......תמיד יבוא איזה רגע שבו נרצה כל-כך לגשת אליה ולספר או לשאול אותה ואז הכאב והעצב חוזרים. אבל אנחנו מתגברים.....זה כוח החיים. שולחת לך חיבוק חם.

למעלה