סאני המצליחה
New member
רציתי לומר כמה דברים. ../images/Emo48.gif
1. תודה רבה רבה רבה על זה שאתם כאן. והייתם איתי ביום הקשה הכי הכי שלי. כמעט התפרקתי לגורמים. אבל הרמתי ראש, והנה ממשיכים. אמנם עדיין אין טיפול מסודר אבל הייעד ברור וידוע. 2. הייתי בחתונה של בן דודו של א. אתמול. השתוללתי ופרקתי מתח, כמו שכבר הרבה זמן לא עשיתי. (חוץ מהחתונה המפורסמת עם התאונה בסופה
) ולקראת הסוף בא אלי אחד מקרובי המשפחה ואמר לי שטוב לראות אותי שמחה וצוחקת. זה אומנם לא נאמר בכוונה רעה, אלא להיפך, אבל זה הצליח להעלות לי מעט דמעות בעיניים. כי תמיד יש בי איזו שהיא הרגשה לא טובה של "למה אני נהנית, בעוד שילדי מתים"? ואני יודעת שאסור לחשוב כך. אז אל תטיפו לי. אבל זה עולה לפעמים. ובחתונה, באה פתום מישהי שלמדה איתי בתיכון, עם עגלה, ומתחילה לדבר איתי. אני לא ממש זיהיתי אותה, והיא היזכירה לי, ואמרה שזה הילד השני, והתחילה לשאול מה איתי. אני התחלתי מייד עם העיסוק (לא אמרתי חלילה מובטלת. שתקנא בי גם במשהו)
וקינחתי בתאומים שהיו וניפטרו, ולא נתתי לה הזדמנות להצטער. שתצטער לה לבד, ושתעזוב אותי לנפשי להדחיק מעט ולשמוח. 3. הייתי בראיון עבודה שהלך ממש טוב, רק שהסוף ידוע. היא לא תקבל אותי (לדעתי) כי אין לי ילדים. היא שאלה (למרות שאסור) כמה זמן אני נשואה, אם יש לי ילדים, ומה יהיה כשיהיו ילדים לגבי העבודה. הבנתי שהייתה מרוצה מהכל, וחיפשה מה דפוק אצלי. וכנראה שמצאה...
זהו. סיימתי את סיפורי אלף לילה ולילה שלי. אוהבת אתכם שאתם מי שאתם ושאתם כתף תומכת גם כשקשה לי, וגם כשטוב.
ענקית ממני אליכם. סאני.
1. תודה רבה רבה רבה על זה שאתם כאן. והייתם איתי ביום הקשה הכי הכי שלי. כמעט התפרקתי לגורמים. אבל הרמתי ראש, והנה ממשיכים. אמנם עדיין אין טיפול מסודר אבל הייעד ברור וידוע. 2. הייתי בחתונה של בן דודו של א. אתמול. השתוללתי ופרקתי מתח, כמו שכבר הרבה זמן לא עשיתי. (חוץ מהחתונה המפורסמת עם התאונה בסופה