רציתי לומר כמה דברים.

רציתי לומר כמה דברים. ../images/Emo48.gif

1. תודה רבה רבה רבה על זה שאתם כאן. והייתם איתי ביום הקשה הכי הכי שלי. כמעט התפרקתי לגורמים. אבל הרמתי ראש, והנה ממשיכים. אמנם עדיין אין טיפול מסודר אבל הייעד ברור וידוע. 2. הייתי בחתונה של בן דודו של א. אתמול. השתוללתי ופרקתי מתח, כמו שכבר הרבה זמן לא עשיתי. (חוץ מהחתונה המפורסמת עם התאונה בסופה
) ולקראת הסוף בא אלי אחד מקרובי המשפחה ואמר לי שטוב לראות אותי שמחה וצוחקת. זה אומנם לא נאמר בכוונה רעה, אלא להיפך, אבל זה הצליח להעלות לי מעט דמעות בעיניים. כי תמיד יש בי איזו שהיא הרגשה לא טובה של "למה אני נהנית, בעוד שילדי מתים"? ואני יודעת שאסור לחשוב כך. אז אל תטיפו לי. אבל זה עולה לפעמים. ובחתונה, באה פתום מישהי שלמדה איתי בתיכון, עם עגלה, ומתחילה לדבר איתי. אני לא ממש זיהיתי אותה, והיא היזכירה לי, ואמרה שזה הילד השני, והתחילה לשאול מה איתי. אני התחלתי מייד עם העיסוק (לא אמרתי חלילה מובטלת. שתקנא בי גם במשהו)
וקינחתי בתאומים שהיו וניפטרו, ולא נתתי לה הזדמנות להצטער. שתצטער לה לבד, ושתעזוב אותי לנפשי להדחיק מעט ולשמוח. 3. הייתי בראיון עבודה שהלך ממש טוב, רק שהסוף ידוע. היא לא תקבל אותי (לדעתי) כי אין לי ילדים. היא שאלה (למרות שאסור) כמה זמן אני נשואה, אם יש לי ילדים, ומה יהיה כשיהיו ילדים לגבי העבודה. הבנתי שהייתה מרוצה מהכל, וחיפשה מה דפוק אצלי. וכנראה שמצאה...
זהו. סיימתי את סיפורי אלף לילה ולילה שלי. אוהבת אתכם שאתם מי שאתם ושאתם כתף תומכת גם כשקשה לי, וגם כשטוב.
ענקית ממני אליכם. סאני.

נוג

New member
לסאני

חג שמח אני שולחת לך
תיבה עם כל המחשבות רגשות צלילים וצבעים שעושים לנו טוב כאשר קשה או סתם כך. לפעמים הכל נראה שלא הולך לנו הסוד לחשוב חיובי.אני מאמינה בקשר של גוף ונפש. התחילה שנה חדשה, שהיא השנה שלנו להגשמת חלומות ומשאלות ועוד.
נוג

סאני ../images/Emo42.gif

אני שמחה שנהנית בחתונה, גם אני אוהבת להתהולל באירועים משפחתיים
אני לא אטיף לך שהחיים נמשכים, אבל אני שמחה שנתת להיא מהתיכון לקנא בך קצת, ולגבי ראיון העבודה - אם היא כזאת שרק מחפשת מה לא בסדר, עדיף לא לעבוד אצלה. רק אושר.

עמית@

New member
לא מטיפה לך ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאת מבינה לבד. מקווה שתתקבלי לעבודה (כי יהיו לך ילדים בקרוב..) רציתי עוד משהו, אבל אני אכתוב לך בקרוב למייל. נשיקות אני

מרב.

New member
אמונה, אמונה אמונה בעצמך

זה מה שאת צריכה לשנן. אין בך שום דבר דפוק, לא בך ולא בחיים שלך, פשוט איתרא מזלך. ואם לא תתקבלי לעבודה, זה בוודאי הם שהפסידו אותך ולא את אותם. אני לא חושבת שמישהו חושב, סאני, שאת שמחה וילדייך מתים, אני בטוחה שלא. אני בטוחה שכל מי שמכיר אותך (כולל הגיסות המעצבנות
) חושב- הלוואי שתתגבר על המשבר הנורא שפקד אותה. ואני בטוחה שגם מאוד קשה לאנשים לגשת לבנאדם שעבר אסון כזה נוראי, המילים מתגמדות והפה מתייבש. מה הייתי אומרת לך אילו היית חברתי, אילו היית מישהי שאני מכירה? באמת שאיני יודעת. לפעמים המרחק הוא זה שמאפשר את המילים ויכולת העידוד. הלוואי שבקרוב מאוד נשמע על הצלחתך, סאני, אבל עד אז, אל תרחיקי אנשים ממך עך ידי הטחת אסון כזה. לא כולם עם כוונות רעות, ואני הייתי מתה, פשוט מתה, אם הייתי ניגשת לשאול בידידות מה שלום חברה ותיקה שלא ראיתי ופתאום מקבלת דבר כזה בפרצוף.... תחשבי על זה. את כל האושר שבעולם סאני, את כל האור שבעולם שכפתור ה"טוב" יתחיל להתנגן עכשיו בחיים שלך
ענק, מרב

עמית@

New member
מרבי, אין כמוך בלומר מה שאני

מתכוונת
בענין הטחת האסון בפרצוף, אין ספק שכואב לך ומתחשק לך להטיח הכל בכולם ולפעמים עוד להרחיק לכת ולצעוק ולפגוע. כי את פגועה כל כך. אין לזה ממש פיתרון, רק התמודדות. שוב מחבקת

אולה *

New member
מרב, את מדהימה בניסוחים! ../images/Emo22.gif

סאני יקרה, אני מקווה מאוד, שיום אחד (בקרוב מאוד) תפסיקי לחפש משעויות נסתרות במבטים/מילים ותוכלי לחייך לכל העולם. אני קודם כל מאחלת לך להיות בהריון מהר ככל האפשר וגם לקבל את העבודה הזאת (או אחרת).
אולה

ligo

New member
הי סאני

אני שמחה לשמוע שאת נהנית ונותנת לכולם לראות את זה. זה בהחלט מגיע לך. ולגבי העבודה- אני לא יודעת מה היו התשובות שלך כשנשאלת על ילדים, אבל תמיד אפשר לומר למראיין מה שנראה שהוא רוצה לשמוע... בעלי אומר שזה לא בדיוק לשקר כי דברים משתנים, ואם היום אמרת בראיון שאת מוכנה לעבוד שעות נוספות גם כשיהיה ילד, יכול להיות שההרגשה הזאת תשתנה כשהילד יגיע...כך שזה לא שקר, זו פשוט לא כל האמת... דרך אגב, רציתי לשאול אותך- איך היית רוצה שאנשים יגיבו על מה שקרה לך עם התאומים? יש מישהי שעבדה איתי שהתנוקת שלה נולדה מתה. אני יודעת שהיא הייתה ממש שבורה ולא הסכימה לדבר עם אף אחד חוץ מבעלה. עכשיו היא חוזרת לעבודה ואני רוצה לקפוץ לבקר, אבל אני פוחדת להגיד משהו "לא נכון". למרות שאין כאן נכון או לא נכון, מה אני אמורה להגיד לה שלא ישמע בנאלי? אני אבין אם זה יהיה לך קשה לענות לי, אבל אני אשמח אם כן.

מרב.

New member
אפרופו ראיונות ושאלות על הנושא-

הרבה לפני שהתחלתי את הטיפולים הייתי בראיון עבודה, אחד על אחת. נשאלתי, במילים האלה-"את מתכננת ילדים?" (הוא הסתכל בטיפוס, ראה בחורה בת שלושים וקצת, ללא, וכמובן הישירות, הישירות הישראלית) זה הקפיץ אצלי פיוז שכתוב עליו "stay away" ופשוט שחררתי את כל העצבים מהשאלות סביב הנושא הזה, היותר ישירות והפחות (אף אחד לא היה ישיר כמוהו). אמרתי לו: מה אתה מצפה? שאני אומר לך שאני לא מתכננת ילדים? שאגיד לך שאת כל חיי אני מתכננת להקדיש לעבודה? נראה לך שאיזשהי בחורה תגיד לך- לא, אני לא מתכננת ילדים?? ואתה בכלל יודע שהשאלה הזו לא חוקית??? אז מה הממזר ענה? "זה רק את ואני כאן בחדר" והתחיל להתפתל אחר כל בניסיונות להסביר את שאלתו. חוצפן, חסר בושה ושוב חוצפה.

ligo

New member
מירב, קבלי את הערצתי!

כל הכבוד לך על האומץ והלוואי שאני יכולתי לענות ככה! גם אותי בראיון עבודה שאלו בפירוש מה התוכניות שלי. שיחקתי אותה לא מבינה כדי שיגידו בדיוק למה הם מתכוונים, וזה הכעיס אותי כשהם שאלו במפורש אבל לא הראיתי את זה, פשוט אמרתי שיותר חשוב לי לפתח קריירה מאשר להביא ילד. אבל היה יכול להיות יותר מעניין להעמיד אותם על מקומם ש-שאלות רטוריות לא שואלים!

ליגו חמודה.

אין דבר כזה, נכון או לא נכון לומר. יש כאלה ש"אוהבים" שישאלו אותם, כי כך הם פורקים עול מהלב. ויש כאלה שלא רוצים שיתקרבו אליהם. אני אישית, לפני שהגעתי לעבודה, "דאגתי" שכולם ללא יוצא מן הכלל ידעו על מה שקרה לי, כדי שלא ישאלו שאלות. כי הכי נורא בעולם, זה שמגיע מישהו ואומר "מזל טוב". אולי כדאי שמישהו שקרוב אליה, ישאל בדיוק מה היא רוצה, ואיך יתנהגו אליה, וכך תעשי. מצטערת על מה שקרה. זה נורא נורא נורא.... אין לי, אפילו לי, מה לומר.....

מירה@

New member
סאניק,

טוב שהשתוללת בחתונה הזו. בשל גילי ה"מופלג" שבעקבותיו אני ממעטת לפקוד את האומן 17,אני מוצאת שחתונות זו האפשרות היחידה שלי לפרוק את כל המתח שאני צוברת, ויש לי תחושה שזה מה שקרה לך. בקשר לעבודה, מאחלת לך שתתקבלי, ואם לא, קטן עלייך. הפסד שלהם.באמת. מאחלת לך שהאושר יתדפק בדלתך במהרה.אמן. חיבוק חזק מירה

אוי סאני כ"כ כואב לי לקרוא את מה ..

שכתבת מקווה שתימצאי עבודה והכל יסתדר לטובה .... נ.ב לא מצליחה להתקשר אלייך זה לא זמין מה קורה ???[ניסיתי בבוקר ]

שיר במתנה ../images/Emo42.gif בשבילך סאני

YOU ARE MY SUNSHINE MY ONLY SUNSHINE YOU MAKE ME HAPPY כשאת שמחה YOU´LL NEVER KNOW, DEAR HOW MUCH I רוצה שיהיה לך רק טוב PLEASE DON´T TAKE MY SUNSHINE AWAY (נו, אז מה אם שיניתי קצת - העיקר הכוונה)

למעלה