רציתי לומר לכם שירדתי עוד קילו ירדתי סך הכל 28 קילו... ואני מאושרת עד הגג שלכם לירי
L lir42 New member 10/11/01 #1 רציתי לומר לכם שירדתי עוד קילו ירדתי סך הכל 28 קילו... ואני מאושרת עד הגג שלכם לירי
ש שלגיה** New member 10/11/01 #2 נהדר ..וגם אני נשקלתי הבוקר .... ../images/Emo6.gif וגם אני ירדתי עוד קילו... איזה כיף להשקל בשבת בבוקר (ועוד ביום חורפי...) ולגלות שאני יותר רזה מאתמול.. נהדר לירי ! שמחה בשמחתך ! שלגיה
נהדר ..וגם אני נשקלתי הבוקר .... ../images/Emo6.gif וגם אני ירדתי עוד קילו... איזה כיף להשקל בשבת בבוקר (ועוד ביום חורפי...) ולגלות שאני יותר רזה מאתמול.. נהדר לירי ! שמחה בשמחתך ! שלגיה
R RomiVais New member 10/11/01 #4 כל הכבוד לשתיכן!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif באמת כל הכבוד!!! אני מאוד שמחה לשמוע!!! שירדו עוד הרבה מאלה, בהצלחה!! רומי
כל הכבוד לשתיכן!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif באמת כל הכבוד!!! אני מאוד שמחה לשמוע!!! שירדו עוד הרבה מאלה, בהצלחה!! רומי
ר רונית-1 New member 10/11/01 #3 לירי נשמה משעשע אותי לקרוא את ההודעות שלך על כל ק"ג... אני נזכרת איך הייתי מודיעה על כל ירידה בתחושת ניצחון... כל הכבוד יקירה המשיכי כך. רונית
לירי נשמה משעשע אותי לקרוא את ההודעות שלך על כל ק"ג... אני נזכרת איך הייתי מודיעה על כל ירידה בתחושת ניצחון... כל הכבוד יקירה המשיכי כך. רונית
L lir42 New member 10/11/01 #5 לשלגיה רומי ורוניתוש תודה על תשובתכן שלגיה כל הכבוד על הירידה שלך תחזיקי מעמד רומי המון המון מזל טוב ליום הולדתך שיהיה לך המשך ירידה קלה וטובה. רוניתוש תמשיכי ולהשתעשע על כל קילו שאני מורידה את פשוט נהדרת נתראה מחר שלכן לירי
לשלגיה רומי ורוניתוש תודה על תשובתכן שלגיה כל הכבוד על הירידה שלך תחזיקי מעמד רומי המון המון מזל טוב ליום הולדתך שיהיה לך המשך ירידה קלה וטובה. רוניתוש תמשיכי ולהשתעשע על כל קילו שאני מורידה את פשוט נהדרת נתראה מחר שלכן לירי
א אביחיל/פנינוש New member 11/11/01 #8 לירי יקרה ../images/Emo24.gif כן ירבו הקילויים שירדו ממך ושתרגשי טוב עם עצמך. אוהבת אביחיל
ה הענק החמודון New member 11/11/01 #10 היי לירי שרק תמשיכי להיות מאושרת ושהקילוגרמים ימשיכו לרדת. שמרי על מצב הרוח ועל החיוך.
א אורית א.ס. New member 11/11/01 #11 לירי - כל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif המשיכי בקצב במרץ וללא עיכובים....... (הקנאה מדברת) יום טוב חמודה והמשך קל
לירי - כל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif המשיכי בקצב במרץ וללא עיכובים....... (הקנאה מדברת) יום טוב חמודה והמשך קל
צ צפרדעית New member 11/11/01 #12 כל הכבוד ../images/Emo102.gif איזה כייף זה לפתוח את הבוקר בבשורות כ"כ נפלאות... שיהיה בהצלחה בהמשך צפרדעית
כל הכבוד ../images/Emo102.gif איזה כייף זה לפתוח את הבוקר בבשורות כ"כ נפלאות... שיהיה בהצלחה בהמשך צפרדעית