רציתי לומר
אני מתכנן טיול להודו, בגדול אני מתכנן מכיוון שאין לי שקל על התחת ושקלית על הקורקבן המטרה שלי הייתה ועודנה להרוויח כמות מסויימת ולסוע לי לשם ולפתע כך פתאום הבוס שלי סיפר לי שהוא פשוט רגל דבר שהיה גומר אותי אלמלא יום לפני כן אלוהים דאג לי והשיג לי עבודה מדהימה שמכניסה 300 לערב הוא כל כך הציל אותי שאין לכם מושג באשר לעניין ההרגשה שסיפרתי לכם כמה הודעות למטה אני רוצה להגיד שבזכות הפורום הזה אני מרגיש אותו יותר מכיוון שבגלל הפורום הזה אני חושב עליו בלית ברירה בזמן שאני קורא פה הודעות או חושב על מה לענות וככה ההרגשה שלי אליו חוזר אט אט אומנם לא במלוא התפוקה אך אנחנו בדרך לשם עליי לציין שאין הרגשה עילאית יותר מאשר להסתכל לשמיים הכחולים ולשאת מילת תודה אל הבחור הגדול שלמעלה על הנתינה שלו אין פשוט אין עליו!! עם חיוך מרוח על הפנים ודמעות אושר בתזזיות העיניים....אני בחור בן 22 ואני הבן אדם הכי חייכן שאני מכיר ...(אם מסתכלים על חיוכים אמיתיים בלבד ..ולא על מזוייפים)ולפני כמה ימים הסתכלתי לי במראה וגיליתי להפתעתי ושמחתי כי יש לי כמה קמטי צחוק אשר מעטרים לי את דפנות הפה וזה עשה אותי מאושר ושמח עוד יותר ...מוזר לא |?
אנשים בדרך כלל בורחים מקמטים ואני אוהב אותם ,אני אוהב אותו... אני לא יודע אם הצלחתי להעביר את מה שרציתי לומר טוב כמו שהתכוונתי פשוט התחלתי לכתוב את ההודעה הזו מקודם והמחשב נכבה לי אז תמיד שכתוב יוצא מאכזב קמעה אבל בכל זאת חשבתי כי זה מספיק חשוב לי שתדעו אז אני אשתדל להחיות את ההודעה הקודמת יום טוב והרבה אהבה