רציתי לכתוב לך

רציתי לכתוב לך

רציתי לכתוב לך בצורה פחות שתויה יותר מחושבת שכשהיינו שם והייתי חלק והרגשתי הכי לא אז רציתי שתהיי איתי ונהיה ילדות ונזרוק את השיער מצד לצד ונשתה ואז ננהג ונצעק ונתפרע אף פעם לא לגמרי אף פעם לא לגמרי אבל כבר לא. זה היה מוזר. כולם הכירו אותה. כולם הכירו אותי אבל היא היתה כמו בת בית. וכל שיר שהוא שר וכולם רקדו, הרגשתי צבועה. כי לא ידעתי איזה עלול להיות עליה. באיזשהו שלב היא התיישבה בצד. ראש בין הידיים. אמרה שעייפה. הלכנו לאכול. דברנו על איך ממוזיקה לא עושים אגורה, איך הם כולם עוד גרים עם אמא בבית, ואיך היא לא, ואיך בשנה ג'. הרגשתי שוב בגיל שאני מרגישה בו באמת אני. צחקתי על עצמי קצת מבפנים. אני בחופש. לא, לא כזה. כזה שאני מרגישה את החופש מתחיל לחלחל לי בין כל מה שהסתייד על גבי העור. וזה מוזר, כולם גרים עכשיו בדירות חדשות, עם חברים ישנים, לומדים בשנים כלשהן, מאמצים כלב, חיים חיים של גדולים. חלק עושים מוזיקה וגרים עם אמא. ואני אף פעם לא באמת מבינה איפה אני. אני מחפשת מה שיאפיין אותי והדברים מתחלפים, נדמה, כמעט מדקה לדקה. ובכל זאת, בלי משהו מוגדר, מאוד ברור לי מי ומה אני. או מתחיל להיות. לא מבחינת הגדרות... מבפנים. מעניין אם אני באמת אלבש חליפות כמו של אמא שלי, בסוף, אחרי שאסיים את התואר. להתאפר כמוה אני אתאפר, זה בטוח. וכולם יגידו. כמה את דומה. אבל מי שידע ידע. בשקט בשקט, כזה שלא מדברים. עד כמה אני לא כמוה. הו, עד כמה.

../images/Emo210.gif

אני חושבת שצריך לתת לכל אחד את הזמן שלו להפרד [מעניין אם גם בשנה הבאה הוא ישלח שנה טובה] הלוואי שהיה לי מספיק זמן לחלק לכולם בשקיות קטנות-יפות כמו ביומולדת בגן ולשמור גם קצת לעצמי שיהיה לי מספיק כדי לשקוע במחשבות, ואז גם להספיק לישון. [כתבתי מלא, ותפוז. הכל מכתוב, איך אומרים. חבל שזה לא קורה כל פעם שאני כותבת.]

><

איפה זה בכלל גבול? ואיך אני יודעת מה מגיע לי? ולמה זה לא פשוט, פשוט? המון כעס מצטבר ככה בפנים בשקט בשקט, לאמגיעלילאמגיעלילאמגיעלי. מצטבר ולא יוצא. מעניין מתי ואיך ואיפה הוא כן. איפה אני זוכרת מתי זו בחירה שלי? מאיפה ההחלטות השגויות האלה, שגם ברורות לי מראש כמו חוקי הטבע? איך ולמה שזה ישתנה בכלל? [ומי קמה מחר ב6 ולא הולכת לישון :) פוווווצימוצימוצי.]

noosh

New member
--

וכולם יגידו. כמה את דומה. אבל מי שידע ידע. בשקט בשקט, כזה שלא מדברים. עד כמה אני לא כמוה. הו, עד כמה. בדיוק (ואני משערת שאת יודעת עד כמה הדיוק). אני בחופש. לא, לא כזה. כזה שאני מרגישה את החופש מתחיל לחלחל לי בין כל מה שהסתייד על גבי העור. זה נשמע טוב, את יודעת? כאילו משהו חודר שכבות ומתבקע על פני השטח וחופש זה דבר טוב שיחדור. למרות שאולי כתבת את זה ממקום רע. יש בזה גם משהו משחרר ואולי אישי וייחודי ורק-שלך שכזה. בריחה מבוקרת. כשמחפשים הגדרות לפעמים הן פשוט לא שם. ויש דברים ש. את יודעת. מגיעים אח"כ בדיעבד בבום עצום כזה כשאת פוקחת עיניים ופתאום מגלה איך הם מול העיניים שלך ולא שמת לב. ויש דברים שמתעצבים לאט ויש את כל מה שחורט בך, ולםעמיפ לנסות להסתכל על זה בזכוכית מגדלת לא יעזור כי כל הנקודות לא יתחברו לתמונה הכוללת. אולי להרפות. למרות שאני מבינה כמה זה קשה ואי אפשר כשהכל מתפזר ברוח ורוצים לאסוף. אז אולי לא להלחם בזה, זו גם דרך לאזן דברים, לתת להם להתפזר. מה שיחזור, יחזור, מה שחרוט, חרוט, מה שהוא חלק ממך לא יילך ממך אף פעם. גם אם לא תרגישי אותו תקופה מסוימת.

למעלה