רציתי לכתוב לכם על משהו שקרה לי

time to fly

New member
רציתי לכתוב לכם על משהו שקרה לי

אתמול הלכתי בנווה צדק, בדרך ל"תיאו" אם מישהו מכיר פאב/בית קפה להומוסקסואלים/לסביות נהדר הקיצר בדרך לשם עברנו ליד בית, ושמענו ממנו צרחות מחרידות "אל תאיים עלי" "אני אראה לך מה זה" פשוט עוד רגע היה נדמה שהבן זונה הולך לרצוח אותה (ולא אכפת לי שאני לא מכיר אותו ושהוא מסכן, פה ממש לא אכפת לי. גם אני יכלתי להיות מכה ואלים כמו אבי ואימי. אז אני חזק יותר, soo what. כשאני שומע כאלו דברים, לא מזיז לי כלום, רק כעס אני חווה) פשוט התקשרתי למשטרה הודעתי על המיקום של הבית ושהולכים לרצוח אותה ונראה לכם שהם ענו? התקשרתי פעמיים וחיכיתי עד שצליל תפוש עלה מולי, אתם יודעים, כשבאמת נגמר הצליל לטלפון ונמאס לו לתת לי חווי "לא עונים לך שם" התקשרתי מרוב בלבול למוקד 166 של פלאפון לשאול אם באמת 100 זה משטרה מהפלא (וזה כן, ביי דה ווי) אז התקשרתי שוב למשטרה, ואז ענו לי קול אנטיפאטי להחריד לא הזיז לה כשאמרתי לה שלא ענו 10 דקות לא הזיז לה כשסיפרתי לה על המקרה, וכשאלתי אותה מה הולך להיות, היא כלכך "התאמצה" לתת לי פרטים ממש לא היה לי חשק להבין משהו מעבר לפרטים שהיא נתנה לי כלכך חבל בעת כתיבת השורות הללו, יצא לי לבחון את המקרה יותר אני לא אכנע לפקידה אנטיפאטית פשוט אשים @#$@$ גדול עליה, ואשאל עד הסוף למה שאני אסוג? לא?
אוהב אתכם אנשים שלומי

matilda

New member
הי time 2 fly ../images/Emo13.gif

גם אני עברתי דבר דומה לא מזמן (לפני כמה ימים...) עברתי בראשון-לציון ליד איזה בית-ספר וקלטתי תיק גדול עזוב ליד השער,(ובמצב הביטחוני של היום זה די מפחיד לראות דבר כזה...) אז חייגתי 100, חיכיתי כמה דקות ולא ענו לי. חייגתי 102, ענה לי איזה בחור אנטיפטי, וכשאמרתי לו "יש חפץ חשוד בכניסה לבי"ס" הוא אמר לי: "תתקשרי למשטרה... " אז אמרתי לו: "חבל שלא עונים שם" ואז, אחרי שהוא ניתק לי, ואחרי שאני וידיד שלי הרחקנו את כל האנשים מהאיזור, פשוט הלכנו משם, תאמין לי - לא היה לי כח להתאמץ יותר מדי ושלא ייתייחסו אלי... ואח"כ מתפלאים למה דברים קורים. זהו, סתם רציתי לשתף אותך... עברתי כאן במקרה - אחלה פורום!
שבוע טוב לכולם

שבוע טוב גם לך!!!

ותודה על המחמאות! וברוכה הבאה!... ו... טוב, די, פשוט אני אסיים בכך שאת מוזמנת "לעבור כאן במקרה" שוב, כמה שאת רוצה, זאת אומרת, אפילו כל יום, אם בא לך (אגב, ראית את הסרט בריג´יט ג´ונס?).

matilda

New member
אז שוב "עברתי כן במקרה"... ../images/Emo8.gif

לא זכור לי שראיתי ת´סרט... מה הקשר?!?.. דרך אגב - מהו נושא הפורום הזה?.. טוב, אם אני כבר כאן, בא לי לשתף אותכם במשהו... אתמול סיימתי קורס רייקי, ואפילו קיבלתי תעודה (שאני מוסמכת לטפל)!!! אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד, סתם היה לי דחף להוציא את זה.... לילה טוב לכולם!! אילת

לאילת מטפלת הרייקי!!!

כל הכבוד! אגב, שמך נהגה כמו שם העיר הדרומית, או כמו שמה של החיה האצילה? לגבי הסרט בריג´יט ג´ונס (שראיתי אותו כבר 5 פעמים!), ההודעה שלי אלייך הזכירה לי מאוד את הסרט... כשתראי תביני... אם תראי, זאת אומרת... אה... למה אני תמיד מגמגם כשאני לידך, לעזאזל?! הפורום הזה עוסק בהתפתחות אישית. לכן זה דווקא מאוד מעניין שהשלמת את קורס הרייקי. אז כל הכבוד - ובהצלחה! שלך באהבה בן נ.ב. איזה רייקי? 1, 2, 3 ? לי נדמה שאת מתכוונת לרייקי 2... אבל זה סתם ניחוש.

matilda

New member
בן ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

קודם כל שמי איילת עם י´ אחת...
ו... יפה! ניחשת נכון, סיימתי קורס רייקי 2. היום אני קצת חולה, בבית... וכל מה שקורה עכשיו בארה"ב לא משפר את המצב... מקווה שנדע ימים טובים יותר, ממש מזעזע מה שקורה שם! יהי זכרם ברוך
איילת עם י´ אחת.

למעלה