רציתי לנ"שנ"ש אבל מילא.....

רציתי לנ"שנ"ש אבל מילא.....

חברת חן הפקות חוזרת! כן כן והפעם.....(תופים ברקע) חחחחחחחחחחחובה6! כן כן היה 1 היה 2 3, 4, ו5 אבל עוד לא היה שש והנה הוא בפעם הראשונה בבכורה עולמית! והפעם הנושא איננו המורדים, אלא חחחן! אזז מוכנים להתרגש
אז ליחצו על חובה שש! [URL='http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=65577&fid=6587&pid=16858']חחחחחחחחחחחחחובה6[/URL]

לא משהו :-S

אתה עושה סרטונים בכלל לא מושקעים .. הוא דיבר שנייה ואז אתה שם את הכותרת שלך .. ממש יפה

רינת יקירתי[?], אינך מקורית!

את מעתיקנית עלובה.. תמיד ידעתי שאת אוהבת אותי וסוגדת לי ולהודעותי, אלא שלא חשבתי שאפילו נבובה כמוך סכיזופרנית כמוך, תעתיק כל מילה שאקליד! לא יפה! להלן ביטוי-ויזואלי להערצתה של רינת כלפיי
שתי זרע!

כנסי

שקל או שתיים?! אני רואה שאת עוקבת אחרי , עלוקה! לכל מקום נחמד לי שם , את חייבת להופיע להרוס הכל לא רוצה לראות אותך , עברתי לשם כי פה הציקו לי וכבר היה נמאס לי למה את תמיד חייבת להרוס ולהופיע?! חח ויקירתי .. אני אזרח .. יש לי את הזכויות שלי ולא העתקתי ממך כלום , שמעתי את זה , אז כתבתי את זה , בלי לשאול אותך כלום ומה את בכלל עושה באוף טופיק?! קרצייייייהההההההה נמאס לי ממך , תמותי ! תישרפי ! אמןןןןן קרציההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

את אזרח? ואני לתומי חשבתי שאת

אזרחית. בכל אופן, אני מאמינה לך שאת אזרח-בהיעדר כל סימן לנשיות, פיזית והתנהגותית (אגרסיות שלא מהעולם הזה) כאחד. ומצידי, תעתיקי חופשי.. על מילים אין זכויות, וזה מחמיא לי. אני יודעת שאת סוגדת לי ולהודעותי, וכל העתקה שכזו-רק מחזקת את דעתי! עמוק עמוק בליבך, את אוהבת אותי, ומאחלת לי כל-טוב.. חחחחמודה כזאת! לא עקבתי אחריך, את ממש לא מעניינת אותי.. אלא שנכנסתי להציק להם, וראיתי אותך מקרצצת-מילולית. בכלל-ראיתי שסגנון כתיבתך הושפע מהרבה אנשים.. אבל בייחוד ממני. אם תהיי נחמדה, אולי? אולי אסרוק לך חתימה מקורית שלי. You love me.. You are truly, truly love me!

כתבתי אזרח...

כי אני אזרח במדינת ישראל .. יקירתי אם תקראי בכל מקום כתוב אזרח וזה מיועד לשני המינים .. הדבר האחרון שאני יסגוד לו זו את - אז כתבתי משהו אחת עלוב שכתבת , כי לא היה לי מה לכתוב .. למה את רוצה להאמין שאוהבים אותך ?! , ולמה את חושבת שאני מאחלת לך טוב?! הבדידות עד כדי כך מעקה עלייך שאת רוצה לחשוב שאנשים שלא סובלים אותך אוהבים אותך .. יקירתי זו המיצאות ! ואני יודעעת שאני חמודה ... ולא צריכה לשמוע את זה ממך! כן ממש לא עקבת , כי מה שאת יודעת לעשות זה להציק , את אוהבת להציק , וזה הייעוד שלך להציק , ובמיוחד לי! והדבר האחרון שאני רוצה זה חתימה שלך .. תכתבי אחת ותדחפי אותה לתחת אלא אם כן .. יש לך סגנון כתיבה מעניין , אבל זה לא אומר שאני מעתיקה ממך ואני גם לא יעשה את זה סאלמת!

שמחה שלדעתך סגנוני מרתק..

You Love me.. you are truly, truly love me וזה כן אומר שאת מעתיקה ממני, כבר עשית זאת במספר הודעות שלך. אבל זה לא משנה.. העיקר שאת מעריצה מס' 1 שלי. וזה כבר מעולה! ובנימת סיום- שתי זרע!

מעריצה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההה הרשי לי .. בתוך פסלון לשירותים אני לא ישים אותך

כי המקום תפוס ע"י אמך,

את תציבי אותי בתור שלט-חוצות כביר! כי שוב- You love me.. you are truly, truly love me!

יקירתי ..

אם נציב אותך בתור שלטי חוצות אנשים יבהלו ובכלל לא ירצו לצאת מהבית , אלא אם זה שלט לסרט אימה אז כן אה ודחפי את המשפט הזה לתחת כל שאר התגובות שלך לא יעניינו .. להתראות

את מדברת מניסיון אישי שבוצע עליך,

למזלי אני לא את, וגם לא דומה לך. כמובן שהן יעניינו אותך-עובדה שאת תמיד קוראת את הודעותיי ומגיבה לי. פתטית! ואם אני ארצה לדחוף את המשפט לתחת, אאלץ להמתין שתפתחי את הפה..

למעלה