רציתי לספר אנקדוטה..

nbrosh

New member
רציתי לספר אנקדוטה..

אחרי משבר חודש מאי באטסי, נכנס הטירוף של שוק האקסססוריז ומטבע הדברים, בגלל שלא שכפלתי את עצמי, הזנחתי את חנויות אטסי שלי ולא חידשתי דבר במשך כמעט שבועיים (!) קודם כל לא נפלו השמיים. ולהפתעתי, אנשים קנו קצת, בשתי החנויות, דבר שהפתיע אותי ביותר. לאור המאמר שכתבה שרה על ערוצי השיווק באינטרנט, אני חושבת כעת ברצינות להקטין מאד את החידושים. במיוחד בגלל ששילמתי הון עתק לאטסי בגין מאי וכמובן שלא היה שווה (למרות שלא הפסדתי כסף - אבל לא בשביל זה אני כאן..). מה דעתכן המלומדת?

onor

New member
אני הורדתי משמעותית

את כמות החידושים. כמות הצפיות כמעט ולא השתנתה....

nino15

New member
כשהייתי בחו"ל לא עשיתי חידושים בכלל

במשך שבועיים. רק נכנסתי פעמיים לאטסי ואז חידשתי רק דברים שנמכרו. ולהפתעתי, היו מלללא מכירות. אפילו יותר מבדרך כלל (ובדקתי אחרי זה, לא הופעתי בדף הראשי או משהו כזה) מאז אני מחדשת הרבה פחות, ולא קרה כלום. המכירות אותו דבר.

חגיתל

New member
כנ"ל אני, מחדשת 3 ב-23:00 וזהו. מכירות לא היס

היסטריות בכל מקרה, אם אני מחדשת ואם לא.

crit

New member
אספר לכם על התנסות הפוכה

תמיד חידשתי בלילה, ומכיוון שהמכירות שלי לא זזו במשך אותם חודשים ניסיתי לחדש מספר די גדול בבקרים דווקא - ופתאום התחיל בום של מכירות משווקים חדשים כמו אוסטרליה ואירופה.

גם לי יש התנסות הפוכה

נסעתי לחו"ל, לא חידשתי כמה ימים, והציפיות צנחו דרסטית.

chop007

New member
אחרי הדיונים שהיו לנו במאי על זה שהוא חלש ביו

חלש ביותר אני דווקא הוספתי בכמות החידושים שלי קצת ובאמת חודש מאי התחיל גרוע מאוד מאוד אבל בסופו הוא היה החודש הכי חזק שהיה לי...כמעט כמו דצמבר. אבל אני מודה שהכנסתי קצת פרסום בדף התכשיטים שלי בפייסבוק אולי זה גם עזר... http://www.facebook.com/pages/Orit-...ges/Orit-Naar-jewelry/174677569247132?sk=wall

night mistress

New member
אני עוד לא הגעתי למצב של חידושים..../images/Emo6.gif

הייתה לי מכירה אחת וחידשתי אותה. כרגע עוד לא כיסיתי את ההוצאות מן הסתם, אבל הקצבתי לי נאמר 5 דולר בחודש לשים מודעות, אם זה ימכור מגניב, אם לא אז לא נורא....

night mistress

New member
בקרוב../images/Emo9.gif

אני עדיין קצת חסרת ביטחון, אבל אני עובדת על זה.. החנות שלי בתחום של עיצוב אלבומים

nbrosh

New member
מעניין מאד מה שאתן מספרות..

מה אנחנו מסיקות מזה? (אתמול הוצאתי את דו"ח מאי - היה באמת חודש טוב)

chop007

New member
התבדחתי עם עצמי אתמול ואמרתי שאם נבכה כל חודש

כמו שהתלוננו בתחילת מאי שאין לקוחות והכל מת אולי עוד נעשה הרבה כסף מזה.... המסקנה היחידה שלי שאולי בכל תחילת חודש כדי להביא מזל נתלונן פה ביחד שהכל יבש... הלוואי וכל חודש אני אמכור כמו במאי...כולנו...

nbrosh

New member
בתור בדיחה, זה טוב

אני חושבת שהמצוקה היתה אמיתית. שלי בכל אופן. חשבתי לותר.. אבל עוד מוכרים ספרו לי שיש מצבי משבר כאלה ויש לעבור אותם.

nino15

New member
גם אצלי בסוף היה טוב ../images/Emo6.gif

פתאום היה בום לקראת סוף החודש

ואצלי..

גם אני הורדתי משמעותית את כמות החידושים ובאמת למרבה הפלא גם צפיות לא ירדו והמכירות טיפה עלו. מסקנות ??? אין לי בינתיים, אולי לכן יש ??

orithadad

New member
אצלי בימים שהורדתי מאוד

את כמות החידושים, ירדו גם הציפיות מאוד. אני עדין רואה את הקשר בין החידושים לבין הציפיות ולו בהיבט של להופיע גבוה בחיפושים. עם זאת, לא מצאתי טעם לחדש יותר מ - 10 - 12 פריטים ליום. מעבר לכמות הזו אין הבדל גם אם החידושים נעשו בשעות שרלוונטיות לאירופה ואוסטרליה. עדין האמריקאיות הן החלק הארי של הקניות שלי.

nino15

New member
10-12 זה המון!

לפחות ככה נראה לי... אני מתאפקת ומחדשת רק 3-4 , מקסימום 6. זה בסופו של דבר יוצא המון כסף שמשלמים לאטסי, ולא בטוחה שזה משתלם באמת. אגב, אנקדוטה - בחנות תכשיטים שלי 99 אחוז מהקונות הן מארה"ב, ובחנות וינטג' כמעט כולן מאוסטרליה

orithadad

New member
אצלי יש קשר ישיר בין החידושים למכירות

כל אחד מוצא את מה שהכי עובד בשבילו

glassarah

New member
חידושים...

אני לא הכי מאמינה באפקטיביות שלהם. אני ממשיכה לחדש בכל זאת, הרבה פחות מאשר בעבר. אני גם לא הכי מאמינה שאני הולכת לזכות בלוטו, אבל אני בכל זאת ממלאה פעם בשבוע-שבועיים. נראה לי בערך אותו דבר.

shayque

New member
מעולם לא חידשתי.

המקסימום שעשיתי זה לשכפל מוצר שכבר קיים ויש לי אותו במלאי. ואת זה עשיתי בתקופה שלא היו לי מוצרים חדשים להעלות.

למעלה