רציתי לספר ולשאול..חדשה כאן../images/Emo140.gif

EMAEMA

New member
רציתי לספר ולשאול..חדשה כאן../images/Emo140.gif

לפני כמה זמן חלמתי חלום מוזר על תיקשור בחלומי מאחוריי עמד גבר זקן עם זקן לבן הגבר הזקן למעשה בא קדימה אלי ואני זזתי אחורה כךש הוא דיבר דרכי באותם רגעים הרגשתי שאני- אני הגבר הזה שכן העיניים שלי היו שמוטות לפתע כמו של הזקנים והרגשתי מצד אחד "זקנה" מאוד ומצד שני ידעתי שנאי נמצאת מאחוריי הבמה והוא מדבר "מפי" אין לי מושג מה הוא אמר ואם בכלל אמר כי זה מעין חלום על "תיקשור" ( אני לא מתקשרת ולא שייכת לעולם הזה ..) למישהו יש השגות על החלום הזה?? ועוד שאלה - אולי קצת מוזרה .... לפעמים אני מרגישה שאני חשה במעין "אנרגיות" של אנשים , כלומר : הרבה פעמים אני מרגישה שנאי ממש מתלכלכת מאנשים מסוימים ( לא בדיוק מתלכלכת אבל הקירבה הפיזית לא עושה לי טוב ) אני מניחה שלכל אחד יש את זה , ויש אנשים מסוימים שהוא מעדיף לא להיות בחברתם ...אבל אני מרגישה שזה קורה לי המון עם הרבה מאוד אנשים שנאי מעדיפה לא להתקרב כי משהו באנרגיות שלהם לא נקי מידי .....האם אתם מכירים? יש השגות על כך ???

ברוכה הבאה

מה שאת מספרת בחלום, הוא אכן חוויה של תיקשור. האיש הוא המלאך והוא דיבר דרכך. כאשר אדם מתקשר עבור אדם אחר- הוא משמש כצינור, ומאפשר למלאך לדבר דרכו. יכול להיות שיש עבורך כאן שליחות שאת לא מממשת. ניכר כי את אדם עם אינטואיציות חזקות, ומשתמשת בזה - אבל ייתכן ועלייך ממש לתעל את זה למקום טוב וגם להגביר את העבודה עם זה - עד כדי העברת מסרים לאנשים ממלאכים - תיקשור. לגבי תחושה של אנרגיות אצל אחרים - זה מוכר. הרי כל אדם שעובד עם אינטואיציות ותחושות, מרגשי למי נכון לו להתקרב ועם מי להיות. אבל מעניין שאת חשה ממש שאת מתלכלכת באנרגייה של מישהו אחר. זה מלמד על כך שאת לא יודעת מספיק לשמור על גבולות מול האחר, וגם לשמור על האנרגייה המלאה שלך, מבלי שהסביבה תיפגע בה או תיקח ממנה.

EMAEMA

New member
זה נכון . תודה!

איך אני יכולה לשמור על האנרגיה שלי לעצמי מבלי לטשטש גבולות ? יש לי אמפתיה רבה מידי כלפי הזולת ולפעמים אני מכניסה עצמי ממש לנעליים של אחרים( בקיצור-טובה מידי ) ולגבי האינטואיציות - יש לי אינטואיציות מאוד מאוד חזקות אבל הנושא הזה קצת מפחיד אותי . בעבר פתחתי עם קלפי טארוט וקל לי לראות דברים על אנשים אבל עדיין לא מש מיסטית .

האם יש בחירה או שהכל כתוב מראש

תודה מותק שעידכנת אותי. נושא מרתק - ולצערי אין לי המון זמן לאחרונה לשבת ולהכנס לפורומים אחרים. תיקשרתי על זה, תקראי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1779&a=85003&c=8400&sc=0&ssc=0

למעלה