רציתי לספר לכם סיפור...

אשף

New member
רציתי לספר לכם סיפור...

קודם כל רציתי לציין שאני חולה ביטלס כבר מגיל צעיר, כבר לפני הסיפור. אז הנה אני ככה לפני שנתיים מחליט - אני מנגן על גיטרה. ידעתי שהיה לנו בבית קלאסית, אז ישבתי, התחלתי לנגן. אני לומד עם מורה, מתקדם איזה חצי שנה, כבר מתחיל לחשוב על חשמלית, מנסה אצל חברים , מתלהב. אומר וואלה מתאים לי חשמלית. אני ככה בא לאב שלי אומר לו "כן, חשבתי אולי לקנות חשמלית..." מנסה לרמוז, אז אבא שלי אומר לי - אולי תנגן על בס ? יש לנו כבר בס חשמלית אולי תנגן עליה ? "בס ? לנו ?" -"כן לך תבדוק בבוידם, נרתיק שחור כזה" אני מחפש, מוציא. צוזר, מרגיש קל, שם על הריצפה, פותח, ניחוח של פעם, מזה פעם, אבל טוב, עד היום אני נהנה להסניף אותו... אתם כבר מתארים לעצמכם מה שוכב שם... במצב חדש לחלוטין, עם מיתרים מקוריים משנות השישים, אותו הדגם של פול בדיוק, פרט לפיקגארד. נחמד אהה ?

אשף

New member
62 או 63, ועוד היא ניתנה לאבי בחינם

... והסיפור המלא, אבא שלי ניגן בפילהרמונית של בני הקיבוצים, ונמאס לו מכינור, והא רצה לעבור לבס. הוא עשה עסקה עם בני מרשק (בני מרשק - מבכירי הפלמ"ח, לימים רכז התרבות של הפלמ"ח). מתוקף תפקידו של מרשק, הוא היה צריך לארגן את חג הפלמ"ח, ה1 במאי. אז בתמורה לכך שאבא שלי יארגן את המצעד של האחד במאי ויום העצמאות, הוא יקנה לו גיטרה בס. עכשיו, אבא שלי הסתובב קצת בת"א, ועבר שם מישהו, איזה יחצ"ן שרצה בזמנו להביא אותם ארצה. אבא שלי קנה ממנו תקליט, וקיבל - שימו לב - תמונה מצורפת עם חתימות מקוריות של הארבעה ! בזמנו הם עוד לא היו ידועים, אבל אבא שלי בתור נגן כינור, התאהב בצורה של ההופנר. הוא הלך עם בני מרשק לת"א. הצביע על התמונה, ואמר לו לקנות כזאת, הם קנו וחזרו לקיבוץ. התמונה והחתימות "נעלמו" עם השנים, יש חשדות לגבי מישהו, אבל זה היה כל כך מזמן שאבא שלי לא רוצה להתעסק בזה. הגיטרה עכשיו אצלי ואני מנגן עליה..

beatles247

New member
וואי..

לא רוצה להתעסק בזה?! בוא נגיד הוא לא אוהב את הביטלס, אתה יודע כמה כסף זה שווה?! וגם הגיטרה שלך! תן תמונה.... תצלם אותה... איך הסאונד שלה?

Another Girl

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo20.gif

שנית,לפי דרישת הקהל- מה עם תמונה של הנ"ל?

אשף

New member
מצטער, היא מסרבת להצטלם, אתה

יודע איך המבוגרות האלה, "לא עכשיו היית בא אלי בשנות השישים, שבעים, שהייתי צעירה..." ניסיתי לצלם אותה עם פוקט ויצא חרא, אני מחכה שיבוא אלי איזה מישהו עם מצלמה דיגיטלית ואז אני אעלה תמונות.

seafox

New member
../images/Emo12.gif

וואאאאאאאאי! לא יאומן! איזה כיף!!!!!!גם אני רוצה הופנר 60+!!!בעעע. אני מקווה שהלכת לעשות לה סטאפ אבל...אם היא ישבה כ"כ הרבה..

אשף

New member
האמת אני שונא הודעות כאלה

"יופי תדרוך לנו על הפצעים" אבל זה לא כל כך נשגב, שמעתי על אחת למכירה בת"א סכום סמלי של 16 אלפים...

beatles247

New member
סמלי אה..

ולא הבנתי את הקטע שאתה לא אוהב הודעות כאלה...

Another Girl

New member
אתה לא..

לא בקטע של קנאה או משהו..סתם לשטוף את העיניים. But hey,it's a free world.

Miss CB

New member
זהו,

לא התכוונתי לשנוא אותך מעכשיו, גם אותי זה די מעצבן "יו איזה כיף לך שונא אותך" וכל זה, סתם רציתי לראות... הפרצוף המופתע הוא כי אני בשוק. לא יודעת למה. אני כבר לא

למעלה