רציתי לספר לכם על חוויה שעברתי

zender

New member
רציתי לספר לכם על חוויה שעברתי

אני מכיר את ביטלס מאז ומעולם אבל אף פעם לא היתעמקתי יותר מדיי עד שהגיע לידיי העותק של האנתולוגייה שכמו שאתם יודעים יצאה על די וי די לפניי זמן מה. זה היה יום שבת סגרירי והיחלטתי שאני עושה מעשה ניכנסתי לחדר בשעה 5 אחר הצהריים ויצאתי ממנו רק בסביבות השעה 3 בלילה!! ראיתי את האנתולוגייה רצוף כל היום והייתי פשוט מרותק לכסא אף פעם לא קלטתי כמה הם היו כל כך גדולים ועוד בתקופה כל כך קצרה מאז אותו יום אני פשוט מוקסם מכל דבר שקשור לביטלס שעובד דרכי אני בעיקרון מפורום סרטיי הדי וי די,שם אני נותן ביקורות לדברים שקשורים במוסיקה שאני קונה אז בקרוב אני מקווה שיהיה לי ביקורת נירחבת על האנתולוגייה,אם תרצו כמובן

Another Girl

New member
בוודאי!

נשמח מאוד
וברוך הבא,שמחה שגם אתה גילית את הקסם...אתה מוזמן להצטרף אלינו ולהמשיך לגלות

Miss CB

New member
ברוך הבא זנדר, ../images/Emo140.gif

וכן, נשמח מאוד (אני בכל אופן) לשמוע על האנת'ולוגיה ולשנוא אותך (אני בכל אופן). נ.ב. סתם, אל תדאג, אני לא עד כדי כך ביץ', אני פשוט בהיתי שבועות באנת'ולוגיה המחודשת בצליל ובבלוקבסטר והיא יקרה לי מדי, ואי אפשר להשכיר פה, ועם כל הכבוד - גם אם היו לי 350 ש"ח SPEAR לא הייתי קונה... אני עוד מנסה להשיג מחברה שיש לה בבית מוקלט אבל זה לא שלה אז היא לא בטוחה שמותר לה לשאיל לי

zender

New member
איזה אנשים נחמדים../images/Emo24.gif

בקשר לבעייה שלך,תנסי לחפש אנשים שיש להם את זה בווידאו זאת סידרה בעיקרון של הבי בי סי ששודרה בערוץ הראשון לפניי כמה שנים אני בטוח שמישהו הקליט תפשפשי טיפה

בטח אני יראה אותו בשנית

כשאבוא לחברתי באשקלון אבל כל החומר הנדיר (פול ג'ון וג'ורג' בני 18 רודפים אחרי בחורות) שמצוי בעיקר בתמונות וזה נמצא אצת אחותו, אהמממ.... במנצ'סטר. אך אל דאגה - אשתדל להשיג חומר נוסף וכ' כמובן באמצעות מה שאני טובה בו כל כך - לסחוט אנשים באמצעות עוגיות.....

למעלה