רציתי לספר לכם על נס - לקרת חנוכה

נתי נתי

New member
רציתי לספר לכם על נס - לקרת חנוכה ../images/Emo57.gif

אז כבר סיפרתי פה שאני לומדת טיפול בארומתרפיה. ומתוך הלימוד גם מתחילה לקנות מוצרים כמובן, לרקוח בעצמי ומהיום גם לעשות ניסים והפעם על הילדים שלי. עידן קם ביום ראשון בבוקר עם חום. ביום שני הצטרף לעניין גם כאב גרון אז אתמול חזרתי מהשיעור עם שמן שנקרא ארומנגינה ומרחתילו על הצואר בתוספת ויטמין e הבוקר הוא הודיע על שיפור בדרך הבליעה ולאחר מריחה שניה הוא כבר הלך סוף-סוף לאכול. אחרי יומיים שלא אכל כלום. בשעה 11:00 כבר נתנו בגן וכשבאתי לראות מה שלומו בשעה 12:00 הוא אמר שהוא בסדר ורוצה להשאר. אז אני שוב בעניינים ויכולה לחזור לטפל בכל הדברים שהפסקתי כי הילד חולה. אחה"צ התחלתי בבדיקת מוצר של טיפול באוזניים כי לעומר יש נוזלים. אם זה מעניין אתכם אני אשמח לדווח מה קורה עם זה. וד"א כך סתם בשביל להתנסות אז מרחתי לעצמי את אותו שמן על הצואר, וכעבור איזה חצי שעה התחלתי להתעטש, ולקנח את האף. כאילו ניקה לי את כל הג´יפה... זהו נס אחד להיום שעשה לי את היום!

נתי נתי

New member
תודה.

ודרך אגב אני זוכרת את מה שהבטחתי לשלוח לך פשוט בין הגרון שלו לאזניים שלה לא ממש הספקתי.

נתי נתי

New member
עדכונבוקר....

ובכן ניסיתי את הטיפול באוזניים. עבר לילה שקט!!! טוב יחסי- הפרעות שלא קשורות לאזניים... והכוקר - הגנה... כך שי עוד תקווה... יום טוב עינת

רותי&ע

New member
יש לי בקשה אלייך..

תוכלי לרכז את כל הידע שיש לך בתרופות אלטרנטיביות כדי שאוכל להכניס מאמר לפורום לרווחת ילדי הפורום?

למעלה