רציתי לספר לכם שאני זה כבר לא אני!!

*שיר

New member
רציתי לספר לכם שאני זה כבר לא אני!!

זהו. החלפתי את זהותי.
חזרתי ממשרד הפנים והחלפתי את שם המשפחה בת.ז ובדרכון.
וואו
אני לא מאמינה שעשיתי את זה. מה אני אגד לכן, זה היה קשה
(אני מתכוונת כמובן שזה היה קשה נפשית. פיזית זה לקח בדיוק 2 דקות) ועוד משהו קטן לטובת המתחתנים בקפריסין: פטפטתי קצת עם פקידת התיעוד (ככה קוראים לזה) והיא אמרה לי שיש לה לפחות 2 זוגות ביום שהתחתנו בחו"ל. אפילו הפקידה במודיעין שואלת איפה התחתנו לפני שהיא נותנת את הפרטים. כלומר, זה כבר לא ברור מאליו שהתחתנו בארץ! אפילו הזוג שהיה אחרי בתור היה עם אפוסטיל ביד של עיריית פאפוס

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo38.gif

באמת קשה העניין הזה עם שינוי השם... כל הכבוד
אני בנתיים הוספתי את השם החדש באי מייל ועשיתי שלט לדלת - עדיין לא עברתי את המחסום של שינוי השם בתעודת הזהות... קשה לי העניין הזה... שוב - כל הכבוד

*שיר

New member
טוב, תשמעי, לקח לי כמעט חודשיים

לעשות את זה, אז יש לך עוד זמן...
חוץ מזה, היה לי דד-ליין לשנות את זה עד ל-29/11 בשביל משהו, אז היה לי תמריץ להזיז את הת... למשרד הפנים. וזה באמת קשה נורא
אבל זה מאוד שימח את בעלי - אז זה כבר חיובי

הילית*

New member
אז אני בכלל מפגרת...3 חודשים

אחרי ורק שבוע שעבר לקחתי את תעודת הנישואין ואני די מתעצלת ללכת למשרד הפנים...

dorlim

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo41.gif

נו, אז איך הזהות החדשה?
הפתעת אותי בנושא היעילות במשרד הפנים, אנחנו חייבים לחדש דרכונים ודוחים את הקץ, כי ממש לא בא לאף אחד מאיתנו לבזבז שם חצי יום... עודדת אותי
, תודה.

*שיר

New member
אכן יעיל ביותר ../images/Emo45.gif

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת באמצע היום. כלומר לבוא אחרי 11 ולא בבוקר עם כולם. אני תמיד באה בשעה הזאת וזו שעה מעולה. אין בכלל תור (מקסימום שניים וחצי אנשים) אבל כל מה שאני אומרת נכון לסניף שאני הולכת אליו- זה שברח´ הבשן בת"א.

kisses

New member
מזל טוב שיר ../images/Emo24.gif

אני עדיין בזהותי הישנה עוד לא החלפתי את השם בדרכון

מיה :)

New member
../images/Emo49.gifיקירתי!

אני עדיין מתלבטת אם בכלל לעשות את הצעד הזה

*שיר

New member
טוב, בנישואים בארץ זה מתעדכן

אוטומטית במשרד הפנים, לא? חשוב מאוד לדעת
מאוד חשוב שבזמן הלידה תהיי רשומה במרשד הפנים כנשואה לבעלך. אחרת הבעל לא יוכל להרשם כאבי התינוק, וייאלץ לעבור תהליך של הכרה באבהות (כולל בדיקות DNA)

מיה :)

New member
לא, זה לא מתעדכן אוטומטית!

ועדיין לא לקחנו אפילו את התעודה מהרבנות... לגבי לידה, אני יכולה לרשום אותו, ולתת לילדה את שם המשפחה שלו, והוא רק חותם שהוא מסכים. בדיקת DNA עושים רק במידה והאב מתנגד

*שיר

New member
OK, טוב לדעת. אז זה לא נורא ../images/Emo39.gif

שמעתי את זה מחברה שלי לא-נשואה שבהריון והיא וחבר שלה לא בעניין להתחתן (שניהם גרושים).
אני אשמח לעדכן אותה שהשד לא נורא כמו שהיא חושבת

תתחדשי :)

אני חשבתי המון זמן האם לשנות את שם המשפחה, ואז היה איזה רגע שבו פשוט ידעתי שאני רוצה לשנות אותו, פתאום התחברו להם כל הקצוות והרגשתי שלמה ומאושרת :) טיפשי, אה???

מזל טוב ../images/Emo38.gif

אני עוד לא עשיתי זאת, אבל אני מתכוונת להוסיף את שם בעלי לשם משפחתי , לא מוותרת עליו...

Sharon_1

New member
בגלל זה לא זיהיתי אותך....

אנחנו עשינו "את זה" ביום השני לשהותינו בארץ. וזה לא כאב.. גם אצלינו היו יעילים - ממש מדהים!! תוך 10 דקות היינו בחוץ. היינו במשרד הפנים בכלבו שלום, אחה"צ. לי היה ברור שאני משנה את שם המשפחה שלי לשם המשפחה של ליאור לאחר החתונה. אני לא אפרט כאן את הסיבות, אבל תמיד ידעתי שכשאתחתן אחליף את השם. ואני ממש אוהבת את שם המשפחה של אבא שלי!!! אבל אין מה לעשות, היו לי את השיקולים שלי ואפילו אבא שלי עכשיו קורא לי בשמי החדש. ד"א - גם ליאור שינה בת"ז מרווק לנשוי. ולדעתי, הוא מאד התלהב מכך ששיניתי את ש"מ - כי כל 5 דקות הוא ביקש לראות את ת"ז החדשה שלי (שיניתי גם בדרכון ד"א - זו רק חותמת).

*שיר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

טוב, אני חייבת לספר לכן שגם בעלי היקר התרגש נורא כשהראיתי לו בערב את ת.ז. החדשה שלי עם השם החדש. הוא לא הפסיק להסתכל עליה. באמצע ארוחת הערב הוא פתאום אמר "אני חייב לראות את זה שוב" וקם והלך להביא את התעודה ! אח"כ בא אלינו חבר שלו, אז בעלי בגאווה רבה שלף את הת.ז. שלי והשוויץ בה לחבר...

למעלה