רציתי לספר לכן...

• פותח הנושא zut
  • פורסם בתאריך

zut

New member
רציתי לספר לכן...

לפני כשלוש שנים נכנסתי לאתר הזה, כשמצאתי את עצמי בהריון מגבר שאהבתי ועזב אותי. הייתי שבורה, הייתי רצוצה. אתן תמכתן בי כל כך. הייתי בשפל של חיי אז, ואצלכן מצאתי נחמה ותקווה. במהלך הזמן - נולדה לי ילדה (היום כבר שנתיים ושבע) מקסימה ששינתה לי את החיים מקצה לקצה. הזכירה לי מי אני, הראתה לי כל כך הרבה אור. האבא היה בתמונה תמיד (הוא אף פעם לא התנגד להריון- נהפוך הוא, אבל התנגד אלי), משפחתו היתה תומכת בצורה מדהימה (כשהייתי חולה- היו מופיעים פה הוריו מטפלים בילדה תוך כדי בישול מרק עוף...) ובתכלס הקשר איתם ועם אחיו היה הרבה יותר טוב מאשר איתו. במהלך השנה הראשונה יחסיי עם האב היו עכורים. מעולם לא חתמתי איתו על הסכם כלשהו- כי הבנתי שאין מצב שנוכל לעבור את זה בלי "להרוג" אחד את השני. אבל ידעתי שהמחוייבות שלו כלפי הילדה כנה ואמיתית. במהלך השנה השנייה התחלנו להפסיק לכעוס. לא לגמרי אבל לאט לאט השתפרו יחסינו. שנינו הראינו כוונות טובות כלפי הצד השני, התגמשות כשאפשר. לקראת סוף השנה השנייה, בדיוק כשסופסוף הפסקתי לייחל לזה שיחזור, בדיוק כשהתאהבתי במישהו חדש (אהבה שהסתברה כלא אמיתית בדיאבד) הוא תפס את עצמו והבין את מה שידעתי כל הזמן- שהוא הגבר שלי. לקח לו הרבה זמן להתבגר, לגבר שלי, אבל הוא עשה את זה. כבר תשעה חודשים אנחנו יחד. חייבת לציין שבאושר גדול. סיפור גדול, לא?

העיקר שתחזיקו מעמד

מאחלת לכם הרבה בהצלחה והרבה נחת מהילדה

zut

New member
תודה לכולכן על הפירגון...

באמת תודה. בעצם אני חושבת שמה שרציתי להעביר במסר שכתבתי זה שני דברים: האחד, שהפורום הזה היה הצלה עבורי בשעות הממש קשות שלי. ועל זה תודתי נתונה לכן. השני זה ש"הבלתי אפשרי", החלומות שלנו יכולים להתגשם. ו'אמן' עבור כל אחת ואחד מכם...

משייט

New member
וואו,

ההתעקשות שלך השתלמה כל הכבוד ! מאחל לכם חיים מאושרים ומסופקים .

../images/Emo57.gifטפו טפו טפו שיהיהו לכם חיים משובחים

אפילו כעוברת אורח התרגשתי לקרוא...ושמחה על ההזדמנות להגיב למשהו נפלא !

למעלה