רציתי לספר על חמותי

רציתי לספר על חמותי

אנלנו גרים מאד קרוב לחמי וחמותי. חמותי היא אישה טובה שעוזרת המון, בד"כ צריך לבקש את זה ממנה ואז היא כמעט ולא תגיד לא. הוריו של בעלי תמכו בנו המון לאורך השנים והיחס הדדי, אני כלה למופת. אמה מה, לפעמים יש לה הערות שמשגעות אותי. כמעט תמיד אני מניחה להן לחלוף על פניי כאילו לא שמעתי כלום כי מה, שווה בשביל הערה לעשות פרצופים ולקלקל יחסים? הלא אנחנו סופגים הערות שונות מהמון אנשים אז למה הערות מהחמות מקפיצים לנו ככה את הפיוז? לדוגמה אתמול: הראתי לה שעשיתי מניקור בציפורניי היד, אחרי 3.5 שנים ויותר שלא עשיתי דבר כזה. ומה היא אומרת: אני רואה שהתחלת לשפץ את עצמך. יופי, מניקור, אח"כ פדיקור.. הבטתי בה בשקט, אמרתי לה :כן, החלטתי להשקיע בעצמי, סובבתי את הגב והתעסקתי עם הילד. מתחת לשולחן ספרתי עד 10 כדי להרגע ורק אז הרמתי את הראש. רבאק, למה לא לפרגן? למה לא להגיד מילה טובה? מה זה "לשפץ את עצמך"?? מצד שני, אמא שלי הרבה יותר גרועה(ועל כך בהזדמנות אחרת...) אז מה לי כי הלין

טלאפ

New member
שם מעניין... - אצלי זו דווקא האמא

כל הכבוד לך על כך שאת מסוגלת להבליג כי אני ישר הייתי עונה איזו תשובה מתנצלת. השיטה שלך מעולה לשלום בית בנינו לבין חמיותינו, ויכול להיות שכך הצלחתן לשמור על שפיות בקשרים בניכן. אצלי ההערות האלו דווקא באות מאמא שלי: "מה, שוב קנית עוד זוג נעליים? כמה נעליים יש לך?" "מתי קנית את החולצה". "השיער שלך לא יפה היום" "למה את לא מתאפרת - יותר מתאים לך איפור" ולגבי הילדה כל פעם שהיא לובשת משהו שאמא שלי לא ראתה, ויש הרבה דברים כאלה מה לעשות היא תינוקת שגדלה, "מי קנה/הביא/נתן לך את זה? ובערב כשאנחנו יוצאים ושמים שם את הילדה לביביסיטר "לאן אתם יוצאים? מה, שוב פעם סרט? אל תחזרו מאוחר, קר בלילה, למה מסעדה, תאכלו כאן עשיתי מרק" כל ההערות האלה מוציאות אותי מדעתי, אני כבר 10 שנים לא חיה בבית ומאז שאני שמה את הילדה שלי לביבי סיטר אני צריכה לתת דין וחשבון כאילו אני גרה שם. אבל אלו ההורים שלי כך שהתגובות שלי יכולות להיות סרקסטיות בלי לגרום לשום מריבה לחמתי אני תמיד עונה בהרבה יותר סבלנות. אולי זה המחיר בלהיות הורים לספוג את כל ה
של הילדים.

הגנובה

New member
שם מעניין נתת לעצמך - מעניין ושגוי

עדיף לשתוק זה בדיוק ההפך ממה שצריך לעשות!!! צריך להרים את הראש! להסתכל לכולם בעיניים ולאמר: אני וילדי הם מרכז העולם!!! אני חשובה כמו כולם!!! אם למישהו יש בעיה עם זה - שיחפש דרך להתמודד איתה!!!! על העץ הזה (את) - אף אחד לא יתפס יותר!!! לי - אף אחד לא יסתום!!!! טוב ונהדר שהחלטת להשקיע בעצמך!!! את וילדייך קודם - ואחריכם העולם כולו!!!!!!

הגנובה

New member
עצתי לך....../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

שני את השם... איספי אנרגיות חיוביות ובטחון עצמי - זה מתבטא בדרך הטיפול שלך בעצמך וכן - גם בשמות ובכינויים שאת מעניקה לעצמך!!! הרימי את הראש, הבליטי את הסנטר, מיתחי את הגו והבליטי את החזה!!!! שני את השם!!!!! והיי מלכת עולמך!!!!!!!!
והכי חשוב - שתאהבי את עצמך!!!!!!

למעלה